Friday, October 7, 2011

Jom meriahkan timeline twitter anda!

 

Assalamualaikum semua..

 

Wah wah malam ni meriah betul aku layan timeline! Hehehee terima kasih lah kat EMAN THE HALIA sebab kemukakan hashtag yang best-best untuk memeriahkan timeline. At least laju jugak TL aku, takdelah statik aje, bosan nokkss..

 

new column

Klik untuk tumbesaran padu.

 

Haaa malam ni hashtag yang dikemukakan ialah #timesekolahsayasuka

 

Demi hashtag ni aku dengan gigihnya add satu column baru (dalam kotak merah tuuu) semata-mata nak baca apa pengguna twitter lain suka masa zaman-zaman sekolah dulu.

 

Bila kesepian (errrkk??!!!) benda-benda macam ni lah yang sedikit sebanyak menceriakan malam aku. Kalau terjumpa tweet yang lawak-lawak tu memang boleh bikin gelak. Lagi satu, hashtag macam ni buat aku terkenang zaman nakal aku kat sekolah dulu. Whoaaa rindu!

 

So korang yang mempunyai twitter, apalagi jom ramai-ramai meriahkan timeline kita, jom ingat balik kenangan masa lalu cewahh cewahhh… Sekali lagi credit to EMAN THE HALIA . Kbye.

 

 

 

teaserouterwear

Whaaaa jaket! Cardigan! Amacam? Jommm ikut aku usha usha KAT SINI WEYYYHH :D

 

 

 

sign NISA

4 comments :

DanieL AdiE said...

wah...jaket tu cantik..

erm nnti akan suh my sis usha..

Nisa Kay said...

@DanieL AdiE

ehhehe
oke....

:)

Aku By Pojie said...

#timesekolahsaya suka meniru.. so that dapat no 1 dlm kelas...



Keji kannn ;p

EmanTheHalia said...

patut la tsedak huk3 hehe jom join aku #teamtrending