Wednesday, October 26, 2011

JOM JOIN CONTEST – Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!

 

Assalamualaikum…

 

Yeahhh hari ni aku nak promote satu contest yang da ba boom sangat okayh! Korang ni rugi sangat lah kalau tak joinnnn. Maklumlah, mana tahu rezeki korang nak menang ke kan kan kan???

 

6162826004_a1a90bcee9_z

 

Hadiah Utama
1x  iPOd Shuffle


Hadiah Tempat Pertama
2x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 3 SHAWL & T-shirt for men + topup


Hadiah Tempat Kedua
1x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 2 SHAWLS / T-shirt for men + topup


Hadiah Tempat Ketiga
3x SHAWLS/ T-shirt for men + topup


10x Hadiah Saguhati

 

 

Whoaaaa kemain hadiahnya sangat lah menyentap hati dan perasaan kalau tak join okayh! So sila lah join ramai-ramai okay. Hadiah contest bukan sebarang hadiah. So sesiapa yang nak join contest, sila klik klik banner contest Eazy Izzuddin ni ye. Dan good luck semua yang nak join !

 

 

sign NISA