Wednesday, October 12, 2011

Jalan-jalan Cuci Mata bersama CALA MAN

 

Assalamualaikum dan selamat pagi buta.

 

Yeahhh entry ini terhasil setelah aku terjaga pukul 2.30pagi dan tak boleh tidur selepas buat final touch up untuk questionnaire research aku. Bila aku dok belek-belek gambar dalam laptop aku, aku perasan yang aku suka ambil gambar kasut!!

 

SN131

Bercerita mengenai kasut, ehemmm sila tenung dulu gambar di atas. Wedges awesome yang warna beige (kanan) tu dah rasmi jadi milik aku. So meh sini para gadisss, mari rapat mari dekat, aku nak share dengan korang satu online shop yang jual kasut yang cantiks meletop power lagi awesome! Haaaa ternganga tak? Kihkihkih…

 

 

IMG_7451

Ingat lagi tak gambar yang dalam entry Satu hari di rumah Koqin Karemo… ni?? Haaa jangan tengok benda lain, sila tengok tang kasuttt tuh! Heee kasut wedges tu sekarang dah jadi one of my fav shoes!

 

 

IMG_7240-horz

Ini pulak gambar masa aku pergi Majlis Pra Tonton Filem Al-Hijab. See??? I wear the same pair! Dah kata dahhh aku memang sayang kat wedges aku yang satu ni! Kasutnya ringan, dan sangat selesa bila dipakai.

 

 

banner 9

Haaa kalau nak tahu, aku beli kasut tu dari online shop Cala Man! Haaa Aku rasa online shop yang ini awesome gilaaa. Sebab, di samping dorang jual pakaian lelaki, dorang ada jugak jual beg dan kasut untuk gegurls. Auwww I like uolls!

 

Ada yang kata takut lah beli kasut kat online, nanti kecik sangat lah, besar sangat lah, tinggi sangat lahh. Haiyahhh sebelum beli, kenalah baca detail produk yang disediakan. Lepas tu, kalau nak ukur saiz kaki, korang bole refer kat fan page Cala Man, ada link kat situ.

 

Adatlah kali pertama dan kedua tu kasut masih stiff dan ketat. Tapi nanti bila dah beberapa kali pakai, kasut tu akan kembang sikit ikut kaki, so bila pakai pun rasa selesa. Dan dah tak rasa lain macam dah. Haaa jom jom semua ikut aku cuci mata dengan produk Cala Man.

 

11

Tapi sajelah aku nak pesan kat sini ye, biasanya Cala Man jual kasut secara pre –order, dan order biasanya dibuka selama seminggu. Ehh kenapa kejap aje? Menurut abamm hensem dari Cala Man, dorang open order sekejap je supaya korang tak menunggu lama sangat. Bayangkan kalau pre-order dibuka dua tiga minggu? Tak ke kesian kat mereka yang dah order awal-awal tu nak kena tunggu???

 

 

22

See??? Gorgeous + awesome lah produk dari Cala Man nih! So apa lagi, pergilah ramai-ramai terjah online shop nih! Aku sendiri pun tengah tunggu next batch pre-order kasut. Hahahaha!!!

 

Kalau nak tahu, online shop Cala Man ni rajin jugak bukak booth kat bazaar. So.. more info boleh refer di link-link berikut. Ohh ye, sangat awesome kalau korang yang ada twitter tu follow twitter CALA MAN okeh, sebab dorang memang awesome!

 

 

BLOG Cala Man

FAN PAGE Cala Man

TWITTER http://twitter.com/#!/TheCalaMan

 

 

 

Selamat shopping!

sign NISA


16 comments:

  1. Cantik kasut tu :D

    psst, ini comment pertama sy. Sy silence reader kak nisa sbb blog kak nisa best ;)

    ReplyDelete
  2. OKAY FINE.KASUT DIA MEMANG CANTIK TIPTOP :D

    ReplyDelete
  3. kasut memank chantek

    tp nak pakai tuh jgn harap lah.. haha

    ReplyDelete
  4. wah!mmg cantek cantek la kasut tu.mmg akan dpatkan nih!tQ ^^!

    ReplyDelete
  5. http://hannissania.blogspot.com/2011/10/calling-for-new-contest-2011-sape-sape.html

    jom join photgraphy contest

    ReplyDelete
  6. aaa..kasut fav..adoi2.tutup2 mata..nyorok2 duit..he2.

    ReplyDelete
  7. tak sakit kaki ke pakai kasut gitu .. tertanya-tanya ni .. hehe

    ReplyDelete
  8. wow!! gojes giler kasut! cantik tip top punya!

    ReplyDelete
  9. cantik n tq sharing,i go to cala man now...:-)

    ReplyDelete
  10. minat join photography contest ? jom la masuk.. semua syarat ada dlm my blog tu.. tajaan fujifilm and my organisation

    http://hannissania.blogspot.com/2011/10/calling-for-new-contest-2011-sape-sape.html

    ReplyDelete
  11. ini power!! ini power!!! kahkahkah thanks nisa!!! u memang customer i yang paling power!!

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay