Tuesday, October 11, 2011

(GAMBAR) Majlis Pra Tonton filem Al-Hijab

 

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua…

 

Whaaa lamanya masa yang aku ambil untuk update gambar-gambar di sekitar majlis pra tonton filem Al-Hijab. Bukan apa, gambar nye bukan main banyak! Nak edit semua memang tak larat. So bila ada waktu terluang aku edit sikit-sikit.

 

Tanpa buang masa, let the pictures tell its story..

 

IMG_7241

Aku dan KAIZEN SHINOBI. Aku dah pakai wedges punyelah tinggi, tapi beliau lagi tinggi daripada aku??!!

 

 

IMG_7242

ANDYHOWTT dan drebar kehormat kitorang hari itu, SYAFIQ ROSLI. Jangan terkujat tengok dorang semangat berbaju melayu, sebab tema pra tonton tu majlis hari raya. Siap ada jamuan raya uolls!!

 

 

IMG_7248

Alamakkk !!! I terjumpe Fizo Omar yang kachak ya amat tu lah! Orangnya tinggi dan berbadan tegap giteww. Errkk! Hadirnya beliau ke majlis pra tonton bersama pelakon Izara (ehhh yeke nama dia?) Haa skandal ke uolls?

 

 

IMG_7255

Pengacara majlis bersama Pierre Andre.

 

 

IMG_7260

Aku dan Munir, pelakon pembantu filem Al-Hijab yang membantu menambah elemen humor.

 

 

IMG_7263

Berjumpa dengan rakan sesama blogger iaitu FARRA ENG dan juga ZURIEY. Aku pernah dah jumpa dorang ni kat Maybelline Workshop for Bloggers.

 

 

IMG_7269

Sebelum movie start haruslah bergambor dalam panggung! See the free passes? Hohooo…

 

 

IMG_7278

IMG_7282

Gambar di sekitar majlis sidang media filem Al-Hijab . Kami media blogger boleh aje ajukan soalan. Tapi ramai wartawan yang kelassss uolls. So kami berasa agak malu-malu. Aku just dengar soalan dan jawapan aje, mana yang best aku masukkan dalam review filem Al-Hijab .

 

 

IMG_7313

IMG_7316

Sesi bermesra-mesraan bersama pelakon utama filem Al-Hijab iaitu Pierre Andre dan juga Nur Fathia. By the way, Pierre sangat friendly dan rajin melayan kami. Ohohoo!!

 

 

IMG_7304

Bodygurad aku hari itu. Berdiri dari kiri : SYAFIQ ROSLIKAIZEN SHINOBI, dan juga ANDYHOWTT. Thanks a lot kat dorang semua yang datang dengan aku, dan juga kepada bloggers yang menegur aku. Hoho I made some new friends here and I am so happy!

 

Huuu aku memang rajin pergi ke majlis pra tonton filem. Dapat pulak yang ada jamuan makan-makan. Hahaha wayang free, tengok awal pulak tuh! Makan pun free. Memang inilah antara kelebihan bila jadi blogger aktif!

 

MORE PICTURES, GO TO : FANPAGE SAYA SUKA MENAIP

 

 

sign NISA

22 comments :

MiSz fiFiEyQa said...

Wahhhh....bertuahnye nisa...dapat jumpe retis slalu....

princess nabila said...

wah bestnye..

cik ika said...

untunglah..seyes jeles...

u.m.i.e said...

sonoknye lau dapat jumpa nisa .. hehehe :D

DanieL AdiE said...

Cite tu memang best!

cheqwa said...

bes tak citer nih?cam bes je :) waaah,untunglah leh jumpa fizo..kekeke

FarhanahAdzlan said...

belum berkesmpatan nk tngok filem tu..last2 download je..hahaha=)

untunglaa dpat posing dngan retis..haha^_^

Dilakochan said...

best ke film tuh?

Eh ensem fizo!...
Piere mcm kiut je jugak! o.O

Umie Artoqiemie said...

gila bestt

sab said...

gemoknye SR! haha

Syuhada Nur Ekhwan said...

waaa untung la dpt p tgk cita tuh :)

bella hamzah said...

wah bestnya dapat jumpa fizo omar jeles !

starzieti said...

bestnye dapat jumpe pierre. :D

Myza Sam said...

wah beshnya ! dapat jumpa Nisa Lay pun sudah teruja apa tah lagi jumpa artis . (:

ramainya bodyguard , untung Nisa Kay (:

Hasif Hamsyari said...

glamor kak nisa! hehe.. lepas ni, kak nisa pulak jadi artis. konfem meletop! ^^

si ngokngek said...

scandal!! scandal!!...nisa dgn fizi dated erk baju merah sama..aish...hahha

sYafIk-wAy said...

smgtnye SR ... hahaha

nabielashahrin said...

syioknye!!!!sy dala minat kt pierre andre tu...oppssss!!!dgn fizo skali...hehe

MisS HoNeY said...

nisa..best nya.jeles2.

Izyan Masri said...

SERIES JELES KOTTTTTTT.WUWUWUWU

Nazim Nasri said...

untunglah retis :p

kaizenshinobi said...

bila masa aku register jd bodyguard ko? hahaha