Thursday, October 6, 2011

(GAMBAR) Karnival & Konsert SUARA KAMI 2011

 

Assalamualaikum…

 

Whoaaa kemain lamanye aku dok peram gambar-gambar semasa Karnival & Konsert SUARA KAMI 2011 yang berlangsung di Stadium Merdeka pada 17 September yang lepas. Mak aihhh nak sebulan dah pun! Hampeh benor diriku ini! Lambat update  nye!

 

Bukan apa, bila aku nak update aje mesti ade benda lain yang aku nak update dulu. Hikhik… Alamak tergedik lak. Okay okay jom lah cuci mata dengan gambar-gambar yang ada ye… Sorry tak banyak idea nak letak caption, sebab gambar pun dah lama kan..

 

IMG_6776

Gambor camwhore ada lah gambor wajib untuk entry kali ini ye. Sekarang ni aku suke sangat sangat camwhore, ni sume gara-gara terpengaruh dengan Uncle Gedek. Herherherr uncle jangan marah yee…

 

 

IMG_6768

Sebenarnya aku ni buttons collector tau! So bila aku nampak button yang pelbagai design dan bentuk ni aku jadi berpinar kejap mata aku! So aku rembat lerr.. banyak lak tuh! Hekhekhek…

 

 

IMG_6772

Simple me. Kata nak pergi karnival dengan konsert kan, baju takleh beria sangat, nanti nak berasak tengah orang ramai acane???

 

 

IMG_6820

Blogger Eazy Izzuddin dan Nur Aizuddin.

 

 

IMG_6855

IMG_6883

Bersama Cik Epal, dan pemilik online shop CALAQISYA : Farah Mislina, Farah Ilyana & Farah Azrina.

 

 

IMG_6892

IMG_6895

Blogger lelaki : Nur Aizuddin, Eazy Izzuddin, Mejah, Koqin Karemo, Akmal Hilmi & errr sorang lagi aku tak ingat siapa…

 

 

 

IMG_6899

Pentas Konsert SUARA KAMI 2011.

 

 

IMG_6928

Pengacara : AZNIL HJ NAWAWI.

 

 

IMG_6970

IMG_7012

Kpop star : RANIA.

 

 

IMG_7049

 

 

Okayyy itu ajelah yang aku nak share kat sini dengan korang. Sorry sangat sangat sebab jamu korang dengan entry cukup-cukup makan ni. Huuuu sumpah takde idea + aku rushing nak bersiap pergi kelas, dan lepas kelas I need to go to KL untuk pick up some stuffs. Haihhh busy meyh!

 

Okaylah, sekarang laptop aku pun dan siap service, so aku boleh resume kerja-dan assignment aku yang terbengkalai. So uodate blog pun akan kembali menjadi konsisten insyaAllah… Bye semua, take care muah!!

 

 

P/S : For more pictures, you guys can go to SAYA SUKA MENAIP's fan page.

 

 

sign NISA

16 comments :

Ujang9897 said...

sorg lagi tu heidi syafiq la...=)

TeQah Khaire said...

awk duduk depan pentas ye?

whoahh untung2 ...

❤ eyeme ❤ said...

huhuhu..coeml2 je...

MAYA_mustwany said...

nisa lagi sweet bila senyum nampak gigi.rasa muka segar jew.~lagi senyum lagi kelapa sawit muda~

Hakim said...

mahu pergi..tapi tidak kesampaian..sedang menangis dan menangis

Izyan Masri said...

OKAY BEST.SANGAT JELES YAWWW

Nur Aischa said...

eh a'ah laa,yg sorang lagi tu heidi shafiq :D bestnya sis dpt pergi konsert,siap ada kpop artis. woahh

Nyamuk Terbang said...

ala bestnya

AHMAD AFIQ said...

mcm mana aku xkenal diorg. masih baru. tq sebab promote blog diorg leh usha

CikBulat said...

mejah? festime kenal, hahaha !

gedek! said...

Tak puas hati...!

Kenapa time kamu camwhore je... nampak comel...?

huh!

nick dot anis said...

syok gile..asal i tak g ekh??haha

Eazy Izzuddin said...

clear siot pic depan stage...
hehehe
xD

RepublicAku said...

chomelnya...keh3

UNA budak BAEQ said...

EH rasanya bukan sbb terpengaruh dgn uncle gedek tapi mmg kamu dri dulu mmg suka bercamwhOre kan kan. ngehngeg

cikpia said...

apesal mejah kat sini nampak gemuk? kat blog dia nampak kecik ja? nampak sangat mejah photoshop gambar dia.........