Wednesday, October 19, 2011

(GAMBAR) Di sekitar majlis Sidang Media PILIH KASIH Musim Ketiga


Assalamualaikum semua....


Entry ini aku autopost sebab aku tak akan berada di Shah Alam selama beberapa hari. Yeah bebeh, entry ini di publish mungkin saat aku sedang enak melantunkan suara sumbang mambang aku ni pada majlis konvokesyen. Kalau tak paham ayat tunggang langgang aku, sila rujuk entry sebelum ini.


Pada 10 Oktober yang lepas, aku menerima jemputan dari blogger ANDYHOWTT untuk join beliau bersama rakan-rakan blogger ke majlis sidang media bagi rancangan realiti PILIH KASIH yang bakal muncul dengan musim terbaru iaitu musim ketiga.




Sesi tandatangan dokumen antara pihak RTM, TM dan Suhan Movies.





Pembaharuan dalam Pilih Kasih musim terbaru. Rosyam Nor bakal dibantu oleh Umie Aida dan Erra Fazira untuk memilih calon terbaik bagi menjadi juara Pilih Kasih.





Antara blogger yang hadir memeriahkan majlis sidang media nih. Adat rakan blogger bila berjumpa mesti mau bergambor tak hengat dulu kannn... Ahakss...!!





Aksi mesra-mesraan Nisa Kay dan Rosyam Nor. Hahahaha peminat Rosyam Nor sila jeles laju-laju. Kau hado??? Ahaksss....!!!





Ni satu lagi aksi beramas-mesra bersama Erra Fazira. Beliau sangat lah friendly dan sporting!





Sudah beberapa lama kenal MYRAVEA ni, inilah baru pertama kali aku jumpa beliau. Mak aihh!! Kecik bebenor orang nye! Terkujat aku bila ditegur beliau. Kehkehkeh!!!





Gambor camwhore bersama YANA NANAKO. Comel pulak beliau pakai braces! Wuwuwuwuuuu... Lepas ni boleh ajak kau camwhore lagi ye Yana? Sebab aku rasa aku comel dowh dalam gambor nih! Kahkahkah!!!





Aku dan blogger MAS AHMAD SAFWAN.






Blogger ni dah tukar ke domain rupanya. Dah tak panggil MyungDae. Sekarang nama komersial lebih formal, TAUFIQ NAZLI huhuuu....




Woooo abang BEN ASHAARI yang sikit susut pun ada, abang blogger otai iaitu abang JEJAI ada jugekkk.. Yang kat belakang dengan senyuman penuh muslihat tu UJANG. Yang baju superman ni lak ANDYHOWTT







Dah lahhh.. kang letak bebanyok gambar kang muntah hijau pulak tengok aksi ramas-mesra antara blogger yang retis tanah air. Kang ada makan hati 40 hari masuk wad susah hati. Hohooo. Sebarang salah silap harap dimaafkan ye....


Huuu thanks a lot kat Andy yang sudi invite dan pick up aku kat Shah Alam... Tak lupa kepada semua rakan blogger yang hadir. Thanks a lot weyh!! Kalau ada event jangan segan-segan invite aku lagi. InsyaAllah kalau free boleh aku join yek. 


P/S : More pictures will be uploaded later at the fan page :)







14 comments :

Nyamuk Terbang said...

bestnya dpt bergambar dgn erra

TuN TeJa said...

wahhhh...besttnya...makin glamerlah nisa yg tomeiiii pas nih..

TeQah Khaire said...

baju nisa chantek (:

m0sHiE~ said...

wowow. jeles siot^^

lynda said...

bestnyer !jelez uhhh !

Eyda Syahida said...

bestnye jumpe artis. tapi lagi best jumpe blogger sume tu. huhuhu~

myravea said...

hihiii..waiting for d picture dear *wink*

si ngokngek said...

waa..dahsyat duduk meja MEDIA..blogger nie macam reporter ja erk..hahaha..nisa bajet aih..ngeee~~

jaa64 said...

wuwwuwu...beramasa mesra ekk..kakakakw

jaa64 said...

wuwwuwu...beramasa mesra ekk..kakakakw

princess ayu said...

wah ramainya bloggers pergi beramas-mesra..hihik...

Nealofa dan Izara Aishah : Bakat atau sekadar Rupa?

Aimi Nadirah said...

lawanyaaaaaaa bajuuuuuuuuuu! beli katmana? hiks!

Ujang9897 said...

aku rasa nk lempang jer tgk muka aku senyum tu..haha

.shakree. said...

Haha! Seronoknyaaa pergi event mcm nih~
Nak ikot lain kali boleh :D