Tuesday, October 25, 2011

CBM – Cinta Muka Bulu parody untuk Cinta Muka Buku

 

Hello hello kopi ke milo…???

 

CIK BEDAH MAMARAZZI

 

Alamakkkk.. rase macam lame sangat menyepi. Okay meh la CBM nak menyibokk kejap dalam blog Saya Suka Menaip nih. Hope tuan tanah kedaun tak marah yewwww… Ouhhh ye, hari tu CBM dah pok pek pok pek pasal lagi Cinta Muka Buku kan??? (Kalau tak ingat, rujuk ENTRY INI)

 

Tapi kali ni kita digegarkan lagi dengan kehadiran video klip parody lagu Najwa Latif tuh. Haaaa sudahnya, tajuk lagu tu jadi CINTA MUKA BULU uollss!! Huaaa hangat betul!!!

 

Video klip tersebut dihasilkan oleh TWITTERJAYA. Errr apekebenda Twitterjaya tu pon CBM kureng pasti. Yang penting, klip video ni dihasilkan suka-suka sahaja ya, bukan niat nak menjatuhkan atau menghina mana-mana pihak. So, peminatsss Najwa Latif cool aje oke? CBM tengok Najwa pon cool aje…

 

 

Huwarrggghhhh… terguling-guling CBM dengor lirik dan tengok telatah ahli Twitterjaya dalam video klip parody nih. Huuuuu saborr aje lah. Kreatif betul orang zaman sekarang ni ye. Hehehee….

 

 

 

Apa-apa pun, thumbs up kat team Twitterjaya yeh. CBM like ittttt!!!

sign CBM


9 comments:

  1. lol so funny! terbaekk lah twitterjaya!

    ReplyDelete
  2. semakin kreatif lah mereka2 nie.. :)

    ReplyDelete
  3. hahaha memang super duper lawak lagu nih

    ReplyDelete
  4. memang lucu sesangat.. hahaha :)

    ReplyDelete
  5. najwa terharu sbb lagu dia dpt perhatian ramai :)

    ReplyDelete
  6. hehe..lagu ni memang best..nisa da dengar lagu "putus di twitter"??dengar la..lagi best!!!! :)))

    ReplyDelete
  7. kurlasss CBM...

    Cantik jugakk kan. ;p

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay