Friday, October 21, 2011

Cala Man dah buka pre-order kasut!

 

Assalamualaikum…

 

Ingat lagi tak online shop CALA MAN yang aku review dulu? Kalau tak ingat sila baca entry Jalan-jalan Cuci Mata bersama CALA MAN ni dulu. Haaaa memandangkang Cala Man dah bukak pre-order kasut, maka korang boleh lah buat order. Yeahhhh excited sunggoh!

 

N136- Black ,Pink,Khakis ,LightGreen – RM 47, Size 34 – 43, Material artificial leather,PU, height 5.5cm

SN1087 BEIGE1 RM 56, Size 35-39, Material black, Height Approx-tile

Z557 BEIGE2 RM 54, Size 34-39, Material PU, Height Approx. 2-tile

SN1055 BROWN RM 54, Size 35-39, Material SUEDE, Height Approx. ABOVE 8CM

SN1137 BLACK RM 53, Size 35-39, Material SUEDE, Height Approx-vert

SN1143 beige RM 58, Size 35-39, Material PU, Height Approx-horz

SN131

 

Haaaa gambar-gambar yang aku cilok dari CALA MAN ni baru sikit yeawww. Kalau nak tengok pilihan yang lebihhhhh banyak, kena rajin terjah blog CALA MAN , tak pun pergi usha kat fan page Cala Man. Berita gembira juga, ada kasut plus size! Wohh menari kegembiraan aku weh, sebab kaki aku lebar =.=”

Okaylah… korang pergi tengok sendiri ye kat blog CALA MAN ni. Selamat cuci mata. Byeee….

 

 

P/S : Hati berbelah bagi. Ada dua kasut yang aku berkenan. Bajet untuk sepasang aje. Arrgghhh…

 

 

 

sign NISA

13 comments :

Umie Artoqiemie said...

aku pergi terjah sikalang muahahahah*gelak jahat

yuyu Zulaikha said...

terima kasih :)

cik panadol said...

comel2 kasut tu...

saharinasaharudin said...

lawa kasut2 tuu.nak terjah cala man la ;)

TeQah Khaire said...

hurmm chantek lah ..

nak pakai takot silap lgkah plak .. hehe

Marina said...

cantik...

Mira Amirudin said...

gorgeous!!

DanieL AdiE said...

Tunjuk kat my sis..

She loves it..huhu

NHY said...

wahhhhh.. rasa macam nak rembat semua..

NHY said...

wahhhhh.. rasa macam nak rembat semua..

AYuNG said...

mcm mana beli kasut online ehh, cer cita sikit....kang klu beli risau klu x serasi pulok..

ada petua? :)

yasmin iskendar said...

awesome! :)

einz said...

santeknye kasut tuh....hehehee...mampu tgk jela....kak nisa einz tag kak nisa....jom join ga....