Friday, October 21, 2011

Cala Man dah buka pre-order kasut!

 

Assalamualaikum…

 

Ingat lagi tak online shop CALA MAN yang aku review dulu? Kalau tak ingat sila baca entry Jalan-jalan Cuci Mata bersama CALA MAN ni dulu. Haaaa memandangkang Cala Man dah bukak pre-order kasut, maka korang boleh lah buat order. Yeahhhh excited sunggoh!

 

N136- Black ,Pink,Khakis ,LightGreen – RM 47, Size 34 – 43, Material artificial leather,PU, height 5.5cm

SN1087 BEIGE1 RM 56, Size 35-39, Material black, Height Approx-tile

Z557 BEIGE2 RM 54, Size 34-39, Material PU, Height Approx. 2-tile

SN1055 BROWN RM 54, Size 35-39, Material SUEDE, Height Approx. ABOVE 8CM

SN1137 BLACK RM 53, Size 35-39, Material SUEDE, Height Approx-vert

SN1143 beige RM 58, Size 35-39, Material PU, Height Approx-horz

SN131

 

Haaaa gambar-gambar yang aku cilok dari CALA MAN ni baru sikit yeawww. Kalau nak tengok pilihan yang lebihhhhh banyak, kena rajin terjah blog CALA MAN , tak pun pergi usha kat fan page Cala Man. Berita gembira juga, ada kasut plus size! Wohh menari kegembiraan aku weh, sebab kaki aku lebar =.=”

Okaylah… korang pergi tengok sendiri ye kat blog CALA MAN ni. Selamat cuci mata. Byeee….

 

 

P/S : Hati berbelah bagi. Ada dua kasut yang aku berkenan. Bajet untuk sepasang aje. Arrgghhh…

 

 

 

sign NISA


13 comments:

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay