Friday, October 7, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Black n White fever.

 

Assalamualaikum semua..

 

Huuu hari ni kemain entry-entry aku semua mood malas ye. Malas nak taip banyak. Dari pagi perut tak berapa nak senonoh, asyik memulas aje, so kurang dah mood nak berblogging sangat lah. Idea semua bertempiaran lari.

 

Hari ni mood nak membelek gambar webcam. Jumpa gambar lama yang di edit dengan teknik black n white. Cehhh konon! Hukhuk..

 

bnw1

 

Picture2668

 

Picture2567

Gambar last ni gambar paling aku rindu. Rindu budak demok!!!

 

Huuuu entah zaman bila punya gambar? Aku pun tak tengok sangat tarikh nya. Huuu hari ni memang malas sangat-sangat update blog! Mungkin lepas ni pun aku akan malas update blog juga?

 

Maklumlah final year project sudah dititipkan oleh pensyarah kesayangan, maka otak ligat berputar memikirkannya. Too many things need to be done in a short period of time.

 

 

sign NISA


17 comments:

  1. cumill budak demok tuhh , hee :) geram cubit pipi die

    ReplyDelete
  2. nisa...dalam gambar webcam nampak comel.

    macam budak2.hehe

    ReplyDelete
  3. erm..do one thing at a time...do it constantly..

    inshaAllah..akan siap semuanya..

    ReplyDelete
  4. Nisa always looks so pretty dalam gambar! I'm sure in real life pon lagi lawa kot! hehe.

    ReplyDelete
  5. Lawanya..... tapi follow bukan sbb lawa je tau!

    ReplyDelete
  6. Black n White, ala-ala zaman P.Ramlee gitu. haha.
    Shawl polca dot tu mcm shawl Mira laa, huhu.
    Apa2 pun, Nisa mmg cute. adik2 Nisa pun comey :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay