Friday, October 7, 2011

Diari Seorang Blogger Tegar : Black n White fever.

 

Assalamualaikum semua..

 

Huuu hari ni kemain entry-entry aku semua mood malas ye. Malas nak taip banyak. Dari pagi perut tak berapa nak senonoh, asyik memulas aje, so kurang dah mood nak berblogging sangat lah. Idea semua bertempiaran lari.

 

Hari ni mood nak membelek gambar webcam. Jumpa gambar lama yang di edit dengan teknik black n white. Cehhh konon! Hukhuk..

 

bnw1

 

Picture2668

 

Picture2567

Gambar last ni gambar paling aku rindu. Rindu budak demok!!!

 

Huuuu entah zaman bila punya gambar? Aku pun tak tengok sangat tarikh nya. Huuu hari ni memang malas sangat-sangat update blog! Mungkin lepas ni pun aku akan malas update blog juga?

 

Maklumlah final year project sudah dititipkan oleh pensyarah kesayangan, maka otak ligat berputar memikirkannya. Too many things need to be done in a short period of time.

 

 

sign NISA

17 comments :

Izzul Amir said...

tudung polka tu lawa :)

nORDiyana said...

cumill budak demok tuhh , hee :) geram cubit pipi die

fatin ツ said...

nisa...dalam gambar webcam nampak comel.

macam budak2.hehe

Fatin Farhana Binti Ramli said...

suka gambar yang last ..

DanieL AdiE said...

erm..do one thing at a time...do it constantly..

inshaAllah..akan siap semuanya..

nick dot anis said...

comellll

Ain SSB said...

Nisa always looks so pretty dalam gambar! I'm sure in real life pon lagi lawa kot! hehe.

NisaAdnan said...

LOVE THE SECOND ONE :)

Scarlett O'Hara said...

Lawanya..... tapi follow bukan sbb lawa je tau!

AyiLarimA said...

Black n White, ala-ala zaman P.Ramlee gitu. haha.
Shawl polca dot tu mcm shawl Mira laa, huhu.
Apa2 pun, Nisa mmg cute. adik2 Nisa pun comey :)

nurul diana said...

comell :)

Miss Nadya said...

suke tengok gmbar last..:)

new entry ::

1. Blog Pilihan Hari Ini ツ
2. BE melekat lagi ツ
3. Tips untuk dapatkan BE ツ

SoLy SoLicious said...

ololo~

lynda said...

nice..gud luck dear :)

Freaky said...

gud luck for FYP :)

Khairull-Dean said...

have nice day..... gd luck..

zulhilmi tempoyak said...

untung la...;p