Saturday, October 22, 2011

Another faker.

 

Assalamualaikum…

 

faker

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002822478733

 

Kalau korang jumpa facebook nama Nisa Kay, lepas tu gambar aku diedit-edit macam style separa matang tu, memang ye lah tu FAKER. Sumpah lahhh biadap sangat orang macam ni. Okay sorry aku berbahasa kasar.

 

 

geli2

Aku boleh sabar lagi kalau orang buat fake profile. Suruh je orang ramai-ramai pergi report fake profile. Tapi sakit mata pulak aku tengok gambar aku diedit-edit pakai software geli-geli macam nil. SUMPAH LAAAA sakit mata woi. Tak suka meyh. Memang separa matang betol lah.

 

 

geli3

Hmmmm album 3 Oktober 2011 ?? Baru lagi lah nampaknye? Puihhh. Jom lah kita report profile fake ini ramai-ramai. Thanks.

 

 

sign NISA

31 comments :

peep said...

edit separe matang. hahaha :P

ikatankasihku said...

sapa yg buat macam ni? kalau akak pon akak hangin..kuang ajor ek

Aida Hazira Ruslan said...

uishh... ade gk yg busuk hati cm ni ye? sabar ye..

Amoychanteks said...

meg nk tolong report :)
xde identiti betol fakers nie..

liyana izzati said...

haha. apa la yang faker-faker ni nak sebenarnya? kacau hidup orang jerr. kak nisa cantik sangat kot. :)

Joel Leslie said...

susah juga jadi femes n cantik macam awak ni kan? ish3, terok la fakers ni. -.-' no life langsung!

Adah dimie. said...

ishhh , tak patut laa . kesian nisa . sabar ehh . *smilee*

cik saba said...

okehh..dah report!!..

suke sngt jd orng laen la budak2 mcm ni kan..

sarah hanafiah said...

oh faker !

Mohd Shukri Fadzillah said...

hahahaha.... punya popular sampai ada stalker sanggup buat fan page fake dan edit gamba2 nisa.. ^_^

+1 rep to the faker for the enthusiasm

-100 for faking a person's fan page

Syaidatul Nur Liyana said...

Ramai sangat yang nk jadi fakers ni..kawan Liyana pun kene jgak.. =='

Pateh Adnan said...

ee, entah pape entah! macam takde diri sendiri je. dah tolong report dah. sabar la ekk..

BaTu^NiSaN said...

erm... ok lah tuh..

Phat said...

phat tolong report kat mark zuckerberg k

Umie Artoqiemie said...

okk. mula mereport sikalang.

syuha zulkifli said...

Haiseh. Berani ! Siap edit-2 bagai. Haduhh, lawokk =)
Makin banyak pulak faker sekarang.

ehaminnie said...

kenapa lah nak jadi fake? haish.. nak report nihh...

nur shazwani said...

tah pape la kan nak faker macam nih. tak malu tak malu.

NURUL AINI NORAZMAN said...

adat la tuh... dah nama femes..msti akan ada org tak bertggungjwb curik gmbr kite, buat fake acc fb... jgn emo lebih... just bgitau org suh report sudehh..
HELIZA HELMI tu ha lagi femes, lagi ramai org buat fake FB dia..chill je..=)

*done report

Nini Mohd said...

erkk~
memang tak matang.
report jer faker tuh.

http://ninimohd.blogspot.com

A.I.N.S.Y.A.H said...

edit separa matang.. msti org yg edit 2 pun separa mtang gak..

AkuTracy said...

eee..benci juga dengan faker2 ni...

M@M@ SH@RIDZ said...

org yg gatal tangan memang cam ni, sabar yer dik... salam blogwalking...

aPIP said...

HAHAHA.. biasa r nisa.. dah fopular mesti ada yg minat, dah macam artis ade fake profile fb :D

lynda said...

euwww..suke hati dia edit2 gambar oeg kan. sabar eyh.

rtyqa wsabri said...

aritu ada jgk org add i n dia wat dp dia gmbr awk...kt stu da plik..n i try approve,then,lps tuh,org duk puji dia lawa2 n etc..i mcm wth..nk tgur tp sbr dlu,lps tuh,dia ltak gmbr FL...mcm ape je...last2,i sound n remove dia..bajet cun but in fact wallahuallam..btw sabar yer kak..
http://tasniya92.blogspot.com/2011/10/are-u-addicted-towards-victoria-secret.html

ain dzaya said...

orang mahu popular...biasalah.....
mcm fuck je!

Nikisa Izas said...

byk sgt fake2 skrg nih pastu ader pula yg gunakan gmbar org lain sesuka hati utk blog yg xsenonoh..apa nk jd pun xtahulah..so kena lbh hati2 lah..:)

Nur Auni said...

laaa..ada ag upanya mnusia yg suka mek pix n guna nma owg...aduuhh..
sedeh toll...

aryl said...

u'll be suprise..
sebab sy dah jumpe sangat banyak page and profile yang gune gambar awak..
serious..
tak tipu..
hanya mampu report je

Nisa Greennnpanda said...

isy..weirdo wannabe.. xsuke btul faker2 nie..