Saturday, October 22, 2011

Another faker.

 

Assalamualaikum…

 

faker

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002822478733

 

Kalau korang jumpa facebook nama Nisa Kay, lepas tu gambar aku diedit-edit macam style separa matang tu, memang ye lah tu FAKER. Sumpah lahhh biadap sangat orang macam ni. Okay sorry aku berbahasa kasar.

 

 

geli2

Aku boleh sabar lagi kalau orang buat fake profile. Suruh je orang ramai-ramai pergi report fake profile. Tapi sakit mata pulak aku tengok gambar aku diedit-edit pakai software geli-geli macam nil. SUMPAH LAAAA sakit mata woi. Tak suka meyh. Memang separa matang betol lah.

 

 

geli3

Hmmmm album 3 Oktober 2011 ?? Baru lagi lah nampaknye? Puihhh. Jom lah kita report profile fake ini ramai-ramai. Thanks.

 

 

sign NISA


31 comments:

  1. edit separe matang. hahaha :P

    ReplyDelete
  2. sapa yg buat macam ni? kalau akak pon akak hangin..kuang ajor ek

    ReplyDelete
  3. uishh... ade gk yg busuk hati cm ni ye? sabar ye..

    ReplyDelete
  4. meg nk tolong report :)
    xde identiti betol fakers nie..

    ReplyDelete
  5. haha. apa la yang faker-faker ni nak sebenarnya? kacau hidup orang jerr. kak nisa cantik sangat kot. :)

    ReplyDelete
  6. susah juga jadi femes n cantik macam awak ni kan? ish3, terok la fakers ni. -.-' no life langsung!

    ReplyDelete
  7. ishhh , tak patut laa . kesian nisa . sabar ehh . *smilee*

    ReplyDelete
  8. okehh..dah report!!..

    suke sngt jd orng laen la budak2 mcm ni kan..

    ReplyDelete
  9. hahahaha.... punya popular sampai ada stalker sanggup buat fan page fake dan edit gamba2 nisa.. ^_^

    +1 rep to the faker for the enthusiasm

    -100 for faking a person's fan page

    ReplyDelete
  10. Ramai sangat yang nk jadi fakers ni..kawan Liyana pun kene jgak.. =='

    ReplyDelete
  11. ee, entah pape entah! macam takde diri sendiri je. dah tolong report dah. sabar la ekk..

    ReplyDelete
  12. phat tolong report kat mark zuckerberg k

    ReplyDelete
  13. Haiseh. Berani ! Siap edit-2 bagai. Haduhh, lawokk =)
    Makin banyak pulak faker sekarang.

    ReplyDelete
  14. kenapa lah nak jadi fake? haish.. nak report nihh...

    ReplyDelete
  15. tah pape la kan nak faker macam nih. tak malu tak malu.

    ReplyDelete
  16. adat la tuh... dah nama femes..msti akan ada org tak bertggungjwb curik gmbr kite, buat fake acc fb... jgn emo lebih... just bgitau org suh report sudehh..
    HELIZA HELMI tu ha lagi femes, lagi ramai org buat fake FB dia..chill je..=)

    *done report

    ReplyDelete
  17. edit separa matang.. msti org yg edit 2 pun separa mtang gak..

    ReplyDelete
  18. eee..benci juga dengan faker2 ni...

    ReplyDelete
  19. org yg gatal tangan memang cam ni, sabar yer dik... salam blogwalking...

    ReplyDelete
  20. HAHAHA.. biasa r nisa.. dah fopular mesti ada yg minat, dah macam artis ade fake profile fb :D

    ReplyDelete
  21. euwww..suke hati dia edit2 gambar oeg kan. sabar eyh.

    ReplyDelete
  22. aritu ada jgk org add i n dia wat dp dia gmbr awk...kt stu da plik..n i try approve,then,lps tuh,org duk puji dia lawa2 n etc..i mcm wth..nk tgur tp sbr dlu,lps tuh,dia ltak gmbr FL...mcm ape je...last2,i sound n remove dia..bajet cun but in fact wallahuallam..btw sabar yer kak..
    http://tasniya92.blogspot.com/2011/10/are-u-addicted-towards-victoria-secret.html

    ReplyDelete
  23. orang mahu popular...biasalah.....
    mcm fuck je!

    ReplyDelete
  24. byk sgt fake2 skrg nih pastu ader pula yg gunakan gmbar org lain sesuka hati utk blog yg xsenonoh..apa nk jd pun xtahulah..so kena lbh hati2 lah..:)

    ReplyDelete
  25. laaa..ada ag upanya mnusia yg suka mek pix n guna nma owg...aduuhh..
    sedeh toll...

    ReplyDelete
  26. u'll be suprise..
    sebab sy dah jumpe sangat banyak page and profile yang gune gambar awak..
    serious..
    tak tipu..
    hanya mampu report je

    ReplyDelete
  27. isy..weirdo wannabe.. xsuke btul faker2 nie..

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay