Friday, October 14, 2011

ANDA PENGGUNA TWITTER??? Jom ramai-ramai join #OctTwtFest




Apa itu #OctTwtFest ??? klik SINI untuk jawapan

Apa yang ada kat #OctTwtFest tu nanti??? klik SINI untuk jawapan

Apa yang boleh buat tertarik nak join, kalau tak join makan hati??? klik SINI lah weyyy.....




Haaaa insyaAllah aku nak join twtup neh. Aku tak pernah join pun apa-apa aktiviti yang melibatkan komuniti pengguna twitter. Tapi #OctTwtFest kali ni memang nampak best gilerrr. So kalau boleh aku taknak lepaskan peluang nih!!! So kepada sesiapa yang mengenali diri ini dan korang akan datang pada 22hb ni, see you guys there! Jangan segan-segan tegur yeee... Kepada orang yang aku tak kenal pulak... HELLO NEW FRIENDS!!



Untuk maklumat lanjut :









10 comments :

MiSz fiFiEyQa said...

saya ade twitter tapi tak tau camne nak guna..haha..sobs3...sedih!

azrijohan said...

nak join tapi...

ihsan_huhu said...

tak

Eyda Syahida said...

ade twitter tp tak pndai gune. hikks! :p

btw, jemput terjah. :)
http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2011/10/top-3-blogger-lelaki-perempuan-pilihan.html

Si Gadis Semasa said...

nak join , tp transport pulak masalahnye T_T

PCL said...

lompat dari blog miss.butterfly...singgah baca2 entri.

♥nurulizzatie♥ said...

nisa, awak pegi ts tadi erk? do reply in my chatbox dekat blog. rasa saya nmpk awak tadiiii. nk pgl takut salah org. huhu

nurul diana said...

huhu mau pergi tp exam lowh

~Kirin Selama Perak~ said...

saya takda twitter la,mcmna??
:(

♥nurulizzatie♥ said...

ha! betul lah awak tadi. tgu monorail. rugi tak amik gambarrrr! grr! haha. kemain masam muka tgu monorail kan. hehe