Friday, October 7, 2011

Aman Wan nak bagi tips buat video weh!

 

Assalamualaikum semua…

 

Hari ni aku sakit perut ya rabbi, tak tahu lah kenapa aku dok membuang aje dari pagi. Nak kata aku salah makan, aku bukan makan apa sangat malam tadi. Hmmm biarlah, pedih perut ni pun dah kurang sikit.

 

Haaa jom berbalik kepada tajuk. Ada blogger yang minat nak buat video tapi tak tahu nak mula macam mana?? Haaa yelah, kita blogger ni kan penat jugak dok menaip aje, kadang-kadang ada perkara yang lebih sesuai disampaikan melalui percakapan dan intonasi yang betul. Hehee…

 

So jom hayati video kat bawah ni,  Aman Wan bagi tips buat video weh!

 

 

Haaa… kalau korang nak buat video tu, boleh lah take note ye apa yang Aman Wan utarakan di atas? Kot kot la dapat membantu korang ye tak? Hehehee…

 

Itu aje yang aku nak berkongsi dengan korang. So, jumpa lagi dalam next entry! Hehehe sorry lah entry pendek-pendek aje, maklumlah pagi tadi aku dah membuang banyak sangat, so maybe idea-idea aku pun sama terrr-buang! Haha.. Oke bye.

 

 

sign NISA

8 comments :

DanieL AdiE said...

Boleh..nnti kalo nisa datang melaka, adie bw nisa g minum coconut shake yang paling best di melaka...

Cik Bulat said...

hehehehehehehehe!! >_<

nurul diana said...

lawakk , hahaha

Ujang9897 said...

hahahha....aman jadi MALIK mmg jadi la..derm..!!

MARLIYANA MK said...

good tips..tapiii..tak rajin ler..loading lama sgt..huhuuhu

Aman Wan said...

Thanx nisa n geng! hehehe. Jom buat video reramai~!!

nick dot anis said...

teringin nak buat video..tapi tak pernah berkesempatan lg..:-)

Anonymous said...

thanks amanWan..terharu sbb beliau sudi wt vdeo ni utk kami di UPSI for the progrem Most Liked Video in KZ...trimas bro~