Friday, September 23, 2011

Tu diaaa parcel dari Penang dah mai dahh….

 

Assalamualaikum semua..

 

Herherr entry kali ni saja ditaip untuk berkongsi rasa excited yang amat sangat apabila parcel yang aku nanti-nanti sudah sampai depan mata. Hohoo… Pagi semalam nasib baiklah aku bangun awal, kalau tak memang terlepas abang pos laju!

 

IMG_7328

Kalau dah terlepas abang pos laju, dia tinggal note aje kat kita suruh tuntut parcel kat pusat pos laju. Haiyahh dah la pusat pos laju kat Shah Alam ni jauh nun di Glenmarie. Wuwuwuuu…

 

Dapat aje parcel, aku ramas-ramas ia, macam tebal. Hmmm.. Erkkk! Jangan salah faham istilah ramas meramas di sini! Tettttt!! Bahahahahaa!!! Korang nampak kan, macam yang dalam gambar? Parcel tu agak kembung. Herherr..

 

 

IMG_7330

Yeahhh parcel yang sampai semestinya dari Batik Valley !! Wowww mak suke aww! Dah lama menanti. Hahahaa!! Okay reaksi aku melampau. Sila lempang laju-laju!!

 

 

IMG_7332

Taraaa… inilah dia barang-barang yang terkandung dalam parcel tu tadi. Awww sampai 3 helai okayh! Memang lepas ni aku melaram habis! Memang mak suke aww.. So lepas ni kalau nak keluar berjimba memang tak pening nak pakai baju apa. Semua baju gorgeous kat Batik Valley tu aku kebas! HAHA over betul aku.

 

 

Teasercherrycardigan

Ouhh ye aku memang nak rekemen kat korang shopping lah kat Batik Valley. Memang baju-baju dia comel sangat okayh? Aku geram meyh! Nak beli semua memang tak mampu. Yang paling buat aku membulat biji mata ialah cardigan terbaru nih!!

 

Aku dah siap bayangkan cardigan ni sesuai digayakan dengan tshirt dan jeans kalau nak gaya kasual. Kalau nak ala-ala gegurl sikit atau nak pergi dating or jalan-jalan, korang boleh try pakai dengan long skirt dan sleeveles shirt kat dalam. Aww sweet sangat kan?

 

teaser2

Okay COLOR SPLASH Plain Shirt ni pon comels ouhh!! Warna warni tu yang aku berpinar mata dok usha aje!! Herherher.. Amacam, korang berdebar-debar tak tengok koleksi terbaru Batik Valley??? Haaa tu tanda terpikat dah tu? Haha!!

 

Korang jangan lepaskan peluang untuk dapatkan clothing yang comel lagi terkini dari Batik Valley tau! Nanti melepas korang jugak yang makan hati meyh! Aku tak boleh tolong. Herherherr….

 

Email: batikvalley@gmail.com
Website:
www.batikvalley.com
Blog:http://batikvalley.blogspot.com/
Facebook: http://www.facebook.com/batikvalley

 

 

 

Thanks for reading!

sign NISA

18 comments :

IEQAH said...

yeahhh ieqah pun tgah tggu parcel ieqah..oyeahhhh :)

GnieSyazni said...

syok kan dapat shopping =)

*rainyscream* said...

okeyh! mata saya dah fix kat cardi tu..oh my, dah ada byk cardi.tambah satu lg xsalah kot. ngeh3

*rainyscream* said...

okeyh! mata saya dah fix kat cardi tu..oh my, dah ada byk cardi.tambah satu lg xsalah kot. ngeh3

Salhah Suhot said...

lawa oh cardigan tu...

cheqwa said...

betullah,baju kat batik valley suma cantik ^_^
amboooi,eksaited bebenor akak yea :D

Anonymous said...

Seronoknya dia hee

Myza Sam said...

memang cantik . wah dapat free ke ? beshnya !

just nak inform Myza tag Nisa Kay . . jom join . .

http://expressionbymyzasam.blogspot.com/2011/09/contest-saya-cantik-bila-memakai-shawl.html

Umie Artoqiemie said...

bejimba sakan la lepas ni.. keh3..

ღ p!nk veLvet ღ said...

hadoiii~
susah mau sekat nafsu shopping bile ade baju chomel² camni

Akulah Pak Lan said...

dating??? hahaha

kbai

eh nisa. enablekan la mobile view mode untuk readers mcm paklan. paklan guna tab ja untuk online.

setting > email n mobile > yes. enable bla bla bla

nur anis said...

seriously sangat cun cardigan tu..terpikat sudah..^_^

Fatin Farhana Binti Ramli said...

WAH .. NI YANG TERUJE NI ..

Cik Eka said...

cantiknyaaa nak terjah nie..hehehehe

ainie yusof said...

mmg cute la cardigan tu..lain dr yg lain. nice!

~kuyam~ said...

cardigan sgt stylo!nk g terjah!hehe

Anonymous said...

i think you should delete all those entries with your freehair pictures since you are now wearing a hijab.:)

Nisa Kay said...

@Anonymous

ouhhhh thanks utk peringatan tu..
saya rasa saya dah delete gambar2 lama saya...
ada lagi ke?