Friday, September 16, 2011

Super Duper Busy!!!

 

Assalamualaikum semua…

 

Whoaaa busy nye daku sampai blog pink aku ni pon terabai! Update pun cukup syarat aje.. Huhu… Sedih aku tengok trafik blog yang menjunam-junam saban hari. Tapi apakan daya, tengah busy dengan tanggungjawab sebagai student tak boleh lah nak hanyut dengan blog. Huhu…

 

IMG-20110912-01096

Saban minggu, ini yang buat aku sibuk. Mee eating! Ehhh bukann.. Meeting lor.. Sebagai exco aktiviti untuk event kelas aku, kitorang memang busy planning aktiviti, betulkan mana yang patut. Aku busy sangat sampai takde masa pun nak bagi perhatian pada benda-benda bodoh. Ooppss! HAHA!!

 

 

IMG-20110912-01105

Ini pulak car boot sale yang dijalankan oleh budak kelas aku, diketuai oleh si kecik molek Rara. Yelah, untuk kutip dana event, kenalah bekerja keras macam ni. Car boot sale minggu lepas aku tak tolong pun. Huhu.. so minggu ni aku datang (biarpun lambat).

 

 

IMG-20110912-01100

Yeahhhh aku dengan heels aku dok melaung-laung kat area Pusat Komersial tu untuk tarik perhatian orang suruh datang kat tempat car boot sale kitorang. Tapi tak tahu lah berjaya ke tak taktik aku huhuuu =.=”

 

 

IMG-20110912-01097

Entah anak siapa laaa yang ada masa car boot sale tuh. Tapi comel ouhhh… Baik sangat budaknya, bila aku dukung, dia tak melawan dia tak nangis. Plus dia ni comel sangattttttttttttt. Aku suka! Aku suka! Tetiba aku feeling-feeling macam seorang ibu auwwww! Over pulak kauuu…

 

 

IMG-20110912-01120

Lepas car boot sale, aku join Iejam, Arn, Zainol & Zarif ke Tutti Frutti untuk melempiaskan nafsu anak tekak. Huahuahuaa… Sebenornye nak layankan Iejam yang nak sangat Tutti Frutti. Hohohoo…

 

 

Huuu dalam busy-busy ni pun aku masih boleh cari masa untuk release tension. Huhuu maklumlah bila bekerja ni sekali sekala kenalah release tension kan… Baru kita boleh jalankan kerja dengan baik. Huahuaa…

 

 

 

Okaylah.. penatlah menaip. Haha.. Aku pun nak keluar dah ni. Bubbye…

sign NISA


19 comments:

  1. okey , budak tu comel mcm nisa.. hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya car boot sale ! meh la datang sini plak ;p

    ReplyDelete
  3. ni kat pusat komersial seksyen 7 tu ke? depan giant?..

    ReplyDelete
  4. um. awak... awak. comel laa. [ngorat]

    ReplyDelete
  5. wah car boot . beshnya :D

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

    ReplyDelete
  6. tak pernh lagi jumpa jualan mcm nie..
    seriously...

    ReplyDelete
  7. kak nisa !!! saya ada buat satu post untuk kak nisa !! harap ta kesah eh ...

    sukasangatsangat blog kak nisa , keep it up sis .. :)
    http://neynaproperty.blogspot.com/2011/09/hey-nak-promote-yang-best-punye-jom.html

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaaa
    sungguh bzii die
    tapi dan lagi snap2 mnde comei termasuk baby
    hihihi
    done follow sini!
    bole kawan kan?
    heeeee

    ReplyDelete
  9. ahaha busy mn pun sempat bertutti fruity tu...;))

    ReplyDelete
  10. stdnt mmg cm tu kn...

    tp ble cti sem, tgk la nt...hehe

    ReplyDelete
  11. hey kamu...saye jalan2 lihat blog kamu...=)

    ReplyDelete
  12. car boot sale tu macam best..u buat kat mana ni??

    ReplyDelete
  13. wahhhh..nice one...

    dear..
    take a good restttttt okey..

    namooo ah die sakit2 dek kesibukan yg terlampauc

    ReplyDelete
  14. Salam...nak join car boot sale d ukm x? :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay