Tuesday, September 20, 2011

Selamat hari jadi :)

 

Assalamualaikum semua…

 

Entry ni aku taip khas untuk beberapa orang yang menyambut hari jadi hari ini dan semalam.. Hohoo…

 

DSCN2042

Semalam (19 September 2011) Siti Nazima Zakaria  telah menyambut hari lahirnya yang ke 19. So kat sini aku berbesar hati nak mengucapkan selamat hari lahir kepada Ima dan semoga sukses dalam kehidupan.. Kat bawah ni ucapan kawan-kawan Ima untuk Ima :)

"Dear Siti Nazima Zakaria a.k.a Ima Honey,

Happy 19th birthday on this 19th September 2011, dear. Both of us love you damn much! Stay cool, calm and charming, okay? Titanic ship sinks but not our FRIENDSHIP :')"

Your sincerely, Zue & Yasmin

 

 

 

IMG_0578

Hari ni bersamaan dengan 20 September 2011 sis Shereen sambut birthday nye yang ke…. errr… yang ke berapa eh sis? Yang I tahu you dah tuaaaa. Hahahahaa!!!

 

 

IMG_2919

Bell Loceng aumm aumm pun menyambut birthday nye yang ke 20 hari ni. Huuu mudanya dikau! Aku jeles. Sobssss!!

 

 

Hehehee kepada insan-insan di atas, aku ucapkan selamat hari jadi, semoga berbahagia, semoga murah rezeki, semoga segala-galanya yang baiklah. Hehehee…

 

 

 

Thanks for reading.

sign NISA

10 comments :

*rainyscream* said...

Hepy birthday september girl!! im coming soon too.
:P

Farhan said...

birthday awak bile plak? hehe :)

tieha ismail said...

selamat hari jadi kepada mereka!

Intan Nabilah said...

untuk saya pada 18.9 . akak tak nak wish kan ke ? HAHA , happy bufday =D

ღ p!nk veLvet ღ said...

hepy besday jugaq utk dorang (",)

ieyza afieyna said...

selamat hari jadi untk meraka ;)

Akulah Pak Lan said...

selamat hari jadi kepada semua gadis2 dia atas..kirim salam kat semua(Ok bunyi macam tamak..haha)

Bella Bell said...

waaaa.. saya ada kembar la... saya pn lahir 20/9 gak.. hehe.. *tetiba..


happy birthday kamu semua ^^

Eazy Izzuddin said...

selamat hari lahir...
eh macam pernah nampak hehe



JOm join contestku =D : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

pembacaAnon said...

hai

just to share;

"bestfriend never last" means kawan baik tak kekal.

it supposed to be "bestfriends last forever"

just my 2 cent. ;)