Thursday, September 29, 2011

Sekarang aku suka pakai dress! Barulah gegurl !!

 

Assalamualaikum dan selamat pagi semua…

 

Hohooo kemain tajuk aku nak gegurl lah sangat kan. Hehehee meh aku nak share sikit story. Dulu aku paling lah tak suka dress! Aku tak suka nak pakai kain labuh sebab aku tak konfiden dek kerana badan aku yang sesangat lah kurus!

 

Tapi makin lama aku makin jatuh cinta pulak dengan dress. Bila pakai dress terasa diriku ini seperti princess okayh! Hahaha oke over sangat lah aku! Hohoo… Hari tu aku ada bawak korang jalan-jalan cuci mata dengan CT Fashion House kan??? Haaa jom jom hari ni cuci mata dengan gambar aku pakai dress dari CT Fashion House!

 

IMG_7451

Taraaa… dress yang aku pakai masa hari bermah mesra bersama koqin karemo hari tu ialah dress dari CT FASHION HOUSE okayh! Curlass sesangat awww. Aku suka sangat-sangat dress ni sebab material dia cotton. So bila pakai sangat lah selesa dan sejuk aje bila ditiup angin.

 

 

IMG_7410

Whoaaa rase gegurl sangat aww pakai dress warna pink! Eh eh kalau korang berkenan jugak, try la search kat CT FASHION HOUSE, ada lagi kot. Aku suka sangat dengan dress sekarang. Konon-konon buat aku nampak tinggi lettew. Ahakss…

 

So kesimpulannya, memang aku puas hati lah dengan produk CT FASHION HOUSE nih! And I’m looking forward to buy again from them! Hehehe apa lagi korang tercangak lagi? Pergilah usha usha CT FASHION HOUSE! Mungkin ada dress / blaus yang memikat hati ke? Hohooo..

 

 

Thanks for reading!

sign NISA

37 comments :

fiq. said...

woww

zareliqa afiqa said...

wow! cun abis^^

Dilakochan said...

waahh!!
"Curlasssttt kau jahh"

Nice on you! :)
mmg nampak gugurl sgt!

nazirulhazwan~ said...

naseb bek aku kenal darkbatman, klu tak da lame aku kebas.hahaha

nur anis said...

ayu gitu...^_^

nur anis said...

ayu gitu...^_^

Nia Ridzwan said...

cantek lah !
hehe, kurus tidak menghalang kita untuk bergaya :)

lavenderlover said...

nisa pakai apa pon cantik..=)

ღ p!nk veLvet ღ said...

org kurus sesuai la pakai dress, hehe~

neways nice sgt :)

Hizami Rahim said...

haha. lawa2. :D

TeQah Khaire said...

whoahh xpernah tgk nisa pakai kasut

yg pic pertama tuh :)

awesomee ;)

izani said...

salam :D

a'a.betul.betul.betul(ala gaya y upin&ipinslalu sebut tu...)terserlah kegegurlan dan keayuannya disitu :D(sori kalo ade tergeliat lidah mnyebut 'KEGEGURLAN'...)...btw,nisa...pkai tu time kene tiup angin je ke sejuk?kaLo xkene tiup angin xsejuk ke? heee :D apepun,thanks for the info ok :D kaLo xslap saye kn,pkai skirt labuh ngan blaus pun bole menampakkan kite ni tinggi(sori kaLo salah sbut name bende alah tu...) :D

tQ.hope to see other updates soon :D

izani said...

salam :D

a'a.betul.betul.betul(ala gaya y upin&ipinslalu sebut tu...)terserlah kegegurlan dan keayuannya disitu :D(sori kalo ade tergeliat lidah mnyebut 'KEGEGURLAN'...)...btw,nisa...pkai tu time kene tiup angin je ke sejuk?kaLo xkene tiup angin xsejuk ke? heee :D apepun,thanks for the info ok :D kaLo xslap saye kn,pkai skirt labuh ngan blaus pun bole menampakkan kite ni tinggi(sori kaLo salah sbut name bende alah tu...) :D

tQ.hope to see other updates soon :D

Fiq Fikri said...

classss ko jah!!! mmg ctik bju tu nnt nk try jugak la teeettt~

Love hurt aeNnn said...

sangat cantik nisa.. :)

DanieL AdiE said...

Peh! Wegez tu membuatkan my lil sis menangis...

She loves it..

syaidatie nurdilla said...

Kurus nyer Nisa.. chantek pakai dress.. @~@

Balqis AR ♥ said...

Wow comel lah k.nisa pakai dress camtu :3

Anway , blog Nisa Menaip kena mention dekat blog saya :D http://balqisloveyours.blogspot.com/2011/09/200-follower-d.html

m0sHiE~ said...

nisa,, kalu org x ckup inci cam i ni bleh tak nk pkai dress? kite pn nk nmpak gegeurl jgk.^^

hana said...

cantik dress tu...
u look gojes,...
=D

Nazim Nasri said...

cantiknya retis ni hew hew xD

EyqaLuvender said...

nisa yg cantek!!!
tolong wat tutorial pkai pashmina cm dlm gmbr tuh pelizzzz..hehehe..sorry over..=p

Izzul Amir said...

woww
cantikk :D

0nenanina Vanilla said...

alahai cantiknye nisa.... so gorgeous

PCL said...

singgah2...tertarik dgn blog ni.

SANDRA AZWAN said...

CaNtik kasut!;-P

ThenxQue Alexzhae said...

cantekkkkkkkkk sangattttt ...
kelas kau Nisa ..!

bella said...

wedges coklat tu cantik .. nak nak jugak .. heee :3

akmalhilmi said...

ehem
credit to my home
hhtp://akmalhilmi.com :p

Lady Anne said...

Nisa mmg comel pakai dress...teruskan:)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wow kita pun dah mula kumpul dres tau...

dream's fairy said...

awk nmpk cantik dgn dress...nice...

jom layari www.littledreamlife.blogspot.com / www.littledreamsfairy.blogspot.com

Pn.Jannah said...

mmg gorgeous!

kalau nk cari dress utk ke function2
layari http://www.e-bliv.com/

:)

Pn.Jannah said...

mmg gorgeous kalau pandai gayakan
kalau nk caro dress atau jubah moden ke majlis2 tertentu
layari http://www.e-bliv.com/
:)

princess said...

nak kurus cam awk la..cantik

muhai rizal said...


muhai rizal said...

cun la