Thursday, September 29, 2011

Sekarang aku suka pakai dress! Barulah gegurl !!

 

Assalamualaikum dan selamat pagi semua…

 

Hohooo kemain tajuk aku nak gegurl lah sangat kan. Hehehee meh aku nak share sikit story. Dulu aku paling lah tak suka dress! Aku tak suka nak pakai kain labuh sebab aku tak konfiden dek kerana badan aku yang sesangat lah kurus!

 

Tapi makin lama aku makin jatuh cinta pulak dengan dress. Bila pakai dress terasa diriku ini seperti princess okayh! Hahaha oke over sangat lah aku! Hohoo… Hari tu aku ada bawak korang jalan-jalan cuci mata dengan CT Fashion House kan??? Haaa jom jom hari ni cuci mata dengan gambar aku pakai dress dari CT Fashion House!

 

IMG_7451

Taraaa… dress yang aku pakai masa hari bermah mesra bersama koqin karemo hari tu ialah dress dari CT FASHION HOUSE okayh! Curlass sesangat awww. Aku suka sangat-sangat dress ni sebab material dia cotton. So bila pakai sangat lah selesa dan sejuk aje bila ditiup angin.

 

 

IMG_7410

Whoaaa rase gegurl sangat aww pakai dress warna pink! Eh eh kalau korang berkenan jugak, try la search kat CT FASHION HOUSE, ada lagi kot. Aku suka sangat dengan dress sekarang. Konon-konon buat aku nampak tinggi lettew. Ahakss…

 

So kesimpulannya, memang aku puas hati lah dengan produk CT FASHION HOUSE nih! And I’m looking forward to buy again from them! Hehehe apa lagi korang tercangak lagi? Pergilah usha usha CT FASHION HOUSE! Mungkin ada dress / blaus yang memikat hati ke? Hohooo..

 

 

Thanks for reading!

sign NISA


37 comments:

  1. waahh!!
    "Curlasssttt kau jahh"

    Nice on you! :)
    mmg nampak gugurl sgt!

    ReplyDelete
  2. naseb bek aku kenal darkbatman, klu tak da lame aku kebas.hahaha

    ReplyDelete
  3. cantek lah !
    hehe, kurus tidak menghalang kita untuk bergaya :)

    ReplyDelete
  4. org kurus sesuai la pakai dress, hehe~

    neways nice sgt :)

    ReplyDelete
  5. whoahh xpernah tgk nisa pakai kasut

    yg pic pertama tuh :)

    awesomee ;)

    ReplyDelete
  6. salam :D

    a'a.betul.betul.betul(ala gaya y upin&ipinslalu sebut tu...)terserlah kegegurlan dan keayuannya disitu :D(sori kalo ade tergeliat lidah mnyebut 'KEGEGURLAN'...)...btw,nisa...pkai tu time kene tiup angin je ke sejuk?kaLo xkene tiup angin xsejuk ke? heee :D apepun,thanks for the info ok :D kaLo xslap saye kn,pkai skirt labuh ngan blaus pun bole menampakkan kite ni tinggi(sori kaLo salah sbut name bende alah tu...) :D

    tQ.hope to see other updates soon :D

    ReplyDelete
  7. salam :D

    a'a.betul.betul.betul(ala gaya y upin&ipinslalu sebut tu...)terserlah kegegurlan dan keayuannya disitu :D(sori kalo ade tergeliat lidah mnyebut 'KEGEGURLAN'...)...btw,nisa...pkai tu time kene tiup angin je ke sejuk?kaLo xkene tiup angin xsejuk ke? heee :D apepun,thanks for the info ok :D kaLo xslap saye kn,pkai skirt labuh ngan blaus pun bole menampakkan kite ni tinggi(sori kaLo salah sbut name bende alah tu...) :D

    tQ.hope to see other updates soon :D

    ReplyDelete
  8. classss ko jah!!! mmg ctik bju tu nnt nk try jugak la teeettt~

    ReplyDelete
  9. Peh! Wegez tu membuatkan my lil sis menangis...

    She loves it..

    ReplyDelete
  10. Kurus nyer Nisa.. chantek pakai dress.. @~@

    ReplyDelete
  11. Wow comel lah k.nisa pakai dress camtu :3

    Anway , blog Nisa Menaip kena mention dekat blog saya :D http://balqisloveyours.blogspot.com/2011/09/200-follower-d.html

    ReplyDelete
  12. nisa,, kalu org x ckup inci cam i ni bleh tak nk pkai dress? kite pn nk nmpak gegeurl jgk.^^

    ReplyDelete
  13. cantik dress tu...
    u look gojes,...
    =D

    ReplyDelete
  14. nisa yg cantek!!!
    tolong wat tutorial pkai pashmina cm dlm gmbr tuh pelizzzz..hehehe..sorry over..=p

    ReplyDelete
  15. alahai cantiknye nisa.... so gorgeous

    ReplyDelete
  16. singgah2...tertarik dgn blog ni.

    ReplyDelete
  17. cantekkkkkkkkk sangattttt ...
    kelas kau Nisa ..!

    ReplyDelete
  18. wedges coklat tu cantik .. nak nak jugak .. heee :3

    ReplyDelete
  19. ehem
    credit to my home
    hhtp://akmalhilmi.com :p

    ReplyDelete
  20. Nisa mmg comel pakai dress...teruskan:)

    ReplyDelete
  21. wow kita pun dah mula kumpul dres tau...

    ReplyDelete
  22. awk nmpk cantik dgn dress...nice...

    jom layari www.littledreamlife.blogspot.com / www.littledreamsfairy.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. mmg gorgeous!

    kalau nk cari dress utk ke function2
    layari http://www.e-bliv.com/

    :)

    ReplyDelete
  24. mmg gorgeous kalau pandai gayakan
    kalau nk caro dress atau jubah moden ke majlis2 tertentu
    layari http://www.e-bliv.com/
    :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay