Sunday, September 4, 2011

Pengganti Heero

 

Assalamualaikum…

 

Aku rindu Heero. Si kucing hitam gemok lagi sihat. Maklumlah mama dia yang jaga kan, Hohoho!!! (Perasan kejap) Si Heero sedap dipeluk peluk dengan geram, tapi Heero pulak tak suka kena peluk geram-geram.

 

DSC_0002

Si Heero suka orang gosok-gosok perut dia dengan kaki. Dia suka baring menelentang atas lantai. Aku tepuk-tepuk perut Heero yang sunggoh la gemok. Dia suka. Dia jilat-jilat ibu jari aku bila aku tengah leka tengok tv.

 

 

DSC_0015

Heero kurang suka ambil gambar sebenarnya. Pada kebanyakan masa, mata dia mudah distract kepada benda-benda yang bergerak, macam tv atau orang melintas.

 

 

DSC_0018

SEE? Heero bajet hot konon taknak pandang kamera bila orang nak ambil gambar dia. Penat aje aku dok bergolek-golek atas lantai nak ambil gambar dengan dia. Heero mengada-ngada. Ya dia memang kucing mengada.

 

 

IMG_5550

Sekarang aku dah jarang sangat jumpa Heero. Sudah hantar dia ke rumah lain sebab Heero dah besar, dah pandai mengawan, dah pandai nak rogol kucing betina yang lain. So, bagi mengelakkan dia rogol mak-mak kucing kat sini, Heero diasingkan. Tapi, aku terima bungkusan di atas sebagai pengganti Heero.

 

 

IMG_5551

TARAAAA!!! Tu dia pengganti Heero! Heero kurus aku bagi namanya. Sebab dia memang berganda-ganda kurus daripada Heero sebenar yang muka masam, penyek dan mengada taknak pandang kamera tu.

 

 

IMG_5552

Ada Heero Kurus ni senang sikit. Bila aku sejuk, aku letak dia kat leher aku. Selesa wohh!! Kohkohkoh!!! Tapi nak buat macam mana, dua-dua aku sayang. Hohoo… Minta-minta aku boleh jumpa lagi dengan Heero aku eh.

 

Walaupun dia Heero si kucing hitam yang manja, mengada dan bajet hot, aku sayang Heero. Kohkohkohh!!!

 

 

Thanks for reading.

sign NISA


17 comments:

  1. comelnye hero tuh . mcm artis suda . hihi

    ReplyDelete
  2. sebijik macam kucing saya. cuma warna mata ja lain. kucing saya mata biru. tapi da mati. sob sob T.T

    ReplyDelete
  3. cutenyer....dh bg org ke?? sedihnya...... somel giler kcg sis ni...

    ReplyDelete
  4. kucing gemok macam owner blog ni..=P heheheheheh

    ReplyDelete
  5. comel gila heero . hohoho
    tringin nak bela kucing

    ReplyDelete
  6. pernah ada kucing hitam menawan cmtu. betina. nama: black. sbb mata je yg nampak..ahaha

    ReplyDelete
  7. sebijik macam kucing aku. abi nama nya. tapi dah mati. sobsob

    ReplyDelete
  8. laaahhaaaii..comelnyer kcing itam ni...mater ye bulat..
    hitam itu unggul!haha

    ReplyDelete
  9. pehh comel gila kucing tu. tapi fyda takut kucing. hehee

    ReplyDelete
  10. gmoknye kcg akq
    hhee

    ReplyDelete
  11. TAKUTNYA TENGOK KUCING HITAM.WUWUWU T_T

    ReplyDelete
  12. Ni Kucing Mankoon ke apa ni?

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay