Wednesday, September 14, 2011

One of the reasons why I stick to Nuffnang!

 

Assalamualaikum…

 

Wahh berkempen pasal NUFFNANG pulak aku ni kan. Hohoo… bukan lah nak berkempen apa, tapi ramai benor kat luar sana tanya aku kenapa aku tak try dengan penyiar iklan blog yang lain.. Heheh malas nak sebut namanye.

 

Usaha tangga kejayaan. Mana boleh korang dapat keitimewaan kalau korang malas dan duduk goyang kaki aje kan? Korang cuma perlu konsisten dalam mengupdate blog dan juga rajin-rajinlah tengok website NUFFNANG . Banyak tiket wayang free dan juga invitation yang korang boleh dapatkan!!

 

email

 

Baru-baru ni aku saje je la testing untuk dapatkan tiket-tiket percuma dari NUFFNANG . Sekali dapat dua tuhh!! Tengok wayang free dan juga tiket konsert yeahh!!! Memang kebahagiaan berganda!!

 

 

fright1

Tiket wayang Fright Night pada 19 September 2011 (Isnin) , pukul 9.30 malam di Cathay Cineplex, e@Curve.

 

 

suarakami2

Jemputan ke Astro’s Suara Kami Concert pada 17 September 2011, bertempat di Stadium Merdeka.

 

 

SUSAH??? Mana ada susah…. Kalau korang malas, memang la rasa macam susah nak dapat. Sebenarnya NUFFNANG ada offer banyak tiket free untuk movie dan juga event yang best. Kalau korang tak aktif macam mana nak dapat ye tak?? Untuk dapat tiket-tiket free macam ni biasanya kena drop komen, paling-paling pun buat entry.

 

Ya, ini bukan pertama kali aku dapat tiket free dari NUFFNANG. Tips aku? Rajinkanlah diri tuu untuk masuk website NUFFNANG. Semua orang berpeluang sebenarnya, tapi kalau dah orang yang sama aje rajin buat semua ni, memanglah orang yang sama jugak dapat tiket free ye tak???

 

So, this is one of my reason why I stick to NUFFNANG. Lepas ni takmo tanya dah kenapa okay???

 

 

 

Thanks for reading!

sign NISA


23 comments:

  1. kalau dok KL memang senang.. kalo dok sarawak, susah sikit T__T terpaksa derma je tiket ngan kawan2 kat semennajung..

    ReplyDelete
  2. masih baru ngan nuffnang ni..hihi.tanx nisa

    ReplyDelete
  3. guna lah iklan memane pun tapi kalau malas update, takde hasil jugak. kan? hehehe

    ReplyDelete
  4. wah,mmg best la...banyak dapat invitation..tapi kner rajin2 meng-update tu

    ReplyDelete
  5. syg nuff ketat2 sbb bru td dpt lg satu BE
    hoho

    ReplyDelete
  6. argh..!! nuff gatal..kasi pompuan jer..hhahahah


    wei tanak g kasi aku =)

    ReplyDelete
  7. baru nak berjinak jinak join event or contest kat website nuffnang tu...sebelum ni dok tengok je...tapi percubaan pertama gagal..huhu

    ReplyDelete
  8. dah ada nuffnang..but still tak berapa arif lagi..tgok org menang itu menang ini dari nuffnang..jeles je..
    btw, TAHNIAH cik nisa!
    thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  9. huhuhuhuhu...nak jugaak.pasni kena rajinkan diri lebek nuffnang..hehe

    ReplyDelete
  10. pernah jgk dapat tp terpaksa reject. sbb nak g kl tu bukan senang.adooi

    ReplyDelete
  11. ooo..baru tau...hehehe...nk kene rjn gak ni!hehe

    ReplyDelete
  12. xreti la gune nuffnang. asek ksOng je..pelik..huhuhu

    ReplyDelete
  13. Saya selalu jer dapat tiket wayang free dari nuffnang nih..best oo..dhla dpt tgk sebelum kuar kt malaysia lagik..

    ReplyDelete
  14. Nuffnang mmg baik punya, sy baru je dapat 2 BE dari nuffnang

    ReplyDelete
  15. xpaham la nuffnag ni..nisa kay tolong aja boleh,,jeles tengok blogger2 famous macam anda masyuk je tiap2 bulan..bila lagi ilmu 2 nak dikongsi kn..hehe

    ReplyDelete
  16. nuffnang mmg suka bagi tiket. mmg best!!!!

    ReplyDelete
  17. mesih nisa seksi
    hikhik :)

    http://www.akmalhilmi.com/4-tiket-konsert-suarakami-2011-dari-nuffnangmy/

    ce bace nieh :p

    ReplyDelete
  18. owh..camtue eh nk dpt tiket wayang free? ok2.. nk rajin2 la pasnie, hehe..

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay