Tuesday, September 6, 2011

Okay dia sangat cute.

 

Assalamualaikum..

 

Di saat aku menaip entry ni, jam menunjukkan  pukul 3.00pagi. Ya aku tak boleh tidur. Tadi aku dah terlelap sebab penat sangat, sekarang aku takleh tidur kejap.

 

RunningMan

Sebebarnya aku baru aje start tengok variety show yang tengah popular sekarang. RUNNING MAN, variety show dari Korea. Aku ni terpengaruh dengan along aku dan Cik Epal pon ada nasihatkan aku supaya ikuti show ni dari episod satu. Baru syiokkk!

 

Aku pun iye kan aje lah. Tapi bila dah start tengok show ni memang best dowh!!! Suka aku tengok gelagat dorang ni bila game tengah diadakan. Memang lawak gilorsss. Huahuaa!!!

 

Masuk aje episod 4, ada sorang artis korea jemputan dalam Running Man ni. Kalau tak silap aku dia dari kumpulan 2PM. Kalau salah bagitahu eh. Aku bukan kenal sangat budok Kpop nih.

 

nichkhun

HADOI makkk!! Cute nye!! Jambu giler laa retis Kpop nih!! Huahuaa.. patutlah ramai minat retis Kpop eh.. Sebab diminati dan digilai gegadisss!!! Sampaikan orang Mesia pon ada hati nak jadi Kpop?? Ooppsss!! Kohkohkoh!!!

 

 

nichkhun_hannah_20090624

Adoiii… mat jambu giler ni nama dia Nichkhun. Aduhhh nak menyebutnye pun aku tak reti. Tak boleh tidor malam ni bila tatap muka Nichkhun lama-lama wehh!! Gelagat dia dalam Running Man pon comey. Hahah terserlah kekuatan fizikal di situ. Kohkohkoh!!!

 

 

NICHKHUN-BEHIND-THE-SCENES-GQ

Okayyy gambor last!! Aku janji!! Kang ramai pulak ternganga menatap wajah dia. Hak hakhakkkttuuihhh!!! Tapi memang jambu abes lah wey. Apa retis Kpop ni sume wajib jambu eh???

 

Kalau tak jambu, tak boleh menari camne nak buat gegadiss tertawan kan?? Hohooo… Aku ni bukan lah peminat retis Kpop pun. Tapi sebenarnya aku nak point out kan dalam entry ni ialah.. aku suka RUNNING MAN. Kohkohh!!

 

 

Okay tak bole tidur. Bye.

sign NISA

21 comments :

ezral ghazali said...

layan gak drama k-pop nih...

Ash Kyouhei said...

memang chomel :))

EZATUL HANI said...

nisa,
tengok ni
http://www.youtube.com/watch?v=0oY2M4xgbY8

ini lagi ler comel. hehehhehehe
nini pun suka runnning man,
so far skng dh sampai epi 52
ada time nickhun dekat thailand
best tauuu <3
teruskn tgk

faa.rosli said...

tgk eps 40...dy ade lagi........sangat cair tgk dy maen piano....ahhhhhh...

nazirulhazwan~ said...

semak kepale otak aku tgk mamat2 kpop

u.m.i.e said...

running man memng terbaik lah ! hehehe :)

Wanita2u said...

Tumpang lalu jap ya. :)

Jom join giveaway dari Wanita2u. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Ayuni said...

hm, oklh...

shakirah samsudin said...

tgk lagi satu variety show, We Got Married.

nickhun kahwin tipu tipu dengan victoria f(x).

best! sweet! ;)

eton said...

sy pun suka jgk tgk cerita ni.. skg dah eps 59.. klu nak tgk klik la laman web ni dr eps 1 sampai la yang terbaru...
http://www.kshownow.net/2011/09/running-man-episode-58-english-subs.html

Anis Athia said...

anis layan gak cte ni...kalau nak tengok nikhun lagi, cer tengok we got married plak, sure cair...hahaha

pink said...

RUNNINGMAN best GILAAAAAAAA heheheeeee

aiman said...

oh minat org thai.. apapun running man memang best.. hwaithing.. hehe :)

fia:) said...

yeay! love running man too! :D

Syafiq Rosli said...

hehe..kemain lg dgn k pop..jarang gle layan..

Umie Artoqiemie said...

nickhun tu anak omak aku... merangkap abang aku..

Pateh Adnan said...

running man the best! nanti jangan lupe tengok family outing jugak! double best! ;DD

Ms Bery said...

Running man memang best..
Terbaik :D

Mra Mastura said...

nichkhun org thai jd artis kpop. comel kan? :) slmt mnonton running man. mmg best!

Nyamuk Terbang said...

xbpa nk mnat plak kpop nie
kdang2 smpai pelik mcm mna mmber2 bleh fanatik hbs dgn kpop wlaupun mamat2 kpop nie cute2

Mr.B[e]ave[R] said...

layan gak through kshow...

but nickhun ni orang thai tau..;)