Tuesday, September 6, 2011

Okay dia sangat cute.

 

Assalamualaikum..

 

Di saat aku menaip entry ni, jam menunjukkan  pukul 3.00pagi. Ya aku tak boleh tidur. Tadi aku dah terlelap sebab penat sangat, sekarang aku takleh tidur kejap.

 

RunningMan

Sebebarnya aku baru aje start tengok variety show yang tengah popular sekarang. RUNNING MAN, variety show dari Korea. Aku ni terpengaruh dengan along aku dan Cik Epal pon ada nasihatkan aku supaya ikuti show ni dari episod satu. Baru syiokkk!

 

Aku pun iye kan aje lah. Tapi bila dah start tengok show ni memang best dowh!!! Suka aku tengok gelagat dorang ni bila game tengah diadakan. Memang lawak gilorsss. Huahuaa!!!

 

Masuk aje episod 4, ada sorang artis korea jemputan dalam Running Man ni. Kalau tak silap aku dia dari kumpulan 2PM. Kalau salah bagitahu eh. Aku bukan kenal sangat budok Kpop nih.

 

nichkhun

HADOI makkk!! Cute nye!! Jambu giler laa retis Kpop nih!! Huahuaa.. patutlah ramai minat retis Kpop eh.. Sebab diminati dan digilai gegadisss!!! Sampaikan orang Mesia pon ada hati nak jadi Kpop?? Ooppsss!! Kohkohkoh!!!

 

 

nichkhun_hannah_20090624

Adoiii… mat jambu giler ni nama dia Nichkhun. Aduhhh nak menyebutnye pun aku tak reti. Tak boleh tidor malam ni bila tatap muka Nichkhun lama-lama wehh!! Gelagat dia dalam Running Man pon comey. Hahah terserlah kekuatan fizikal di situ. Kohkohkoh!!!

 

 

NICHKHUN-BEHIND-THE-SCENES-GQ

Okayyy gambor last!! Aku janji!! Kang ramai pulak ternganga menatap wajah dia. Hak hakhakkkttuuihhh!!! Tapi memang jambu abes lah wey. Apa retis Kpop ni sume wajib jambu eh???

 

Kalau tak jambu, tak boleh menari camne nak buat gegadiss tertawan kan?? Hohooo… Aku ni bukan lah peminat retis Kpop pun. Tapi sebenarnya aku nak point out kan dalam entry ni ialah.. aku suka RUNNING MAN. Kohkohh!!

 

 

Okay tak bole tidur. Bye.

sign NISA


21 comments:

  1. nisa,
    tengok ni
    http://www.youtube.com/watch?v=0oY2M4xgbY8

    ini lagi ler comel. hehehhehehe
    nini pun suka runnning man,
    so far skng dh sampai epi 52
    ada time nickhun dekat thailand
    best tauuu <3
    teruskn tgk

    ReplyDelete
  2. tgk eps 40...dy ade lagi........sangat cair tgk dy maen piano....ahhhhhh...

    ReplyDelete
  3. semak kepale otak aku tgk mamat2 kpop

    ReplyDelete
  4. running man memng terbaik lah ! hehehe :)

    ReplyDelete
  5. Tumpang lalu jap ya. :)

    Jom join giveaway dari Wanita2u. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. tgk lagi satu variety show, We Got Married.

    nickhun kahwin tipu tipu dengan victoria f(x).

    best! sweet! ;)

    ReplyDelete
  7. sy pun suka jgk tgk cerita ni.. skg dah eps 59.. klu nak tgk klik la laman web ni dr eps 1 sampai la yang terbaru...
    http://www.kshownow.net/2011/09/running-man-episode-58-english-subs.html

    ReplyDelete
  8. anis layan gak cte ni...kalau nak tengok nikhun lagi, cer tengok we got married plak, sure cair...hahaha

    ReplyDelete
  9. RUNNINGMAN best GILAAAAAAAA heheheeeee

    ReplyDelete
  10. oh minat org thai.. apapun running man memang best.. hwaithing.. hehe :)

    ReplyDelete
  11. yeay! love running man too! :D

    ReplyDelete
  12. hehe..kemain lg dgn k pop..jarang gle layan..

    ReplyDelete
  13. nickhun tu anak omak aku... merangkap abang aku..

    ReplyDelete
  14. running man the best! nanti jangan lupe tengok family outing jugak! double best! ;DD

    ReplyDelete
  15. Running man memang best..
    Terbaik :D

    ReplyDelete
  16. nichkhun org thai jd artis kpop. comel kan? :) slmt mnonton running man. mmg best!

    ReplyDelete
  17. xbpa nk mnat plak kpop nie
    kdang2 smpai pelik mcm mna mmber2 bleh fanatik hbs dgn kpop wlaupun mamat2 kpop nie cute2

    ReplyDelete
  18. layan gak through kshow...

    but nickhun ni orang thai tau..;)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay