Tuesday, September 20, 2011

Nisa Kay, Aman Wan dan…. video???

 

Assalamualaikum semua…

 

Bangun tidur aje aku dah dikejutkan dengan satu video dengan Aman Wan..  Hooo siapa Aman Wan? Hooo video apa? Haa kalau yang tahu tu senyap-senyap je okayh.. kalau yang belum tahu tu sorry lerr.. And kalau nak tahu siapa Aman Wan bolehlah KELIK KELIK KAT SINI . Hohohoo… Meh jamu mata dengan gambor dulu.

 

IMG-20110906-01023

Ini fesyen sarang tebuan namanya. Aman Wan bagi nama okayh.. shawl+selimut jadinya “shawlimut” ???!! ERKKK…

 

 

IMG-20110906-01024

Eleh eleh Aman Wan ni kann… Sesaje je taww main nyorok-nyorok muka pulak dah.. Hohooo…. Beliau segan bergambar kot?? Ehh tapi buat video okay plak? Wakaka :P

 

 

IMG-20110906-01025

Okay ini camwhore lagi dengan “shawlimut” aku tuh. Errr. Menyampah? Abaikan. Hohoo.. okay lah… video apa yang aku sebut-sebut tadi? Haaaa…. Sila usha di bawah :

 

 

Whoaaaaa iklan pulak dah? Hehehe menurut Aman Wan, dia sekarang cuba-cuba aje dulu buat iklan. Dia still akan buat vlog. So nothing change lah ye. Korang jangan risau ye.

 

Kepada para peminatss AmanWan, aku nak minta maaf kalau menurut korang dalan video aku ni over ke, gedik ke.. Sebab aku sendiri rasa watak aku dalam video tu ala-ala gedik and garang la kot? Hehehee.. maafkan saya ye.. lagipun saya masih baru dalam bidang ni, so harap dimaafkan segala kekurangan saya…

 

 

So, enjoy the video. Adios!

sign NISA

28 comments :

azrijohan said...

nice combination..hehehehe















http://azrijohan.blogspot.com

Aman Wan said...

haha, senang kerjasama ngan nisa ni. Btw, tak gedik lah.Exactly tepat dengan watak untuk iklan ni. sangat sempoi! =)


*member aman ckp semalam, "nisa tu aku tengok ok je, kau tu yg gedik dari dia." huhu

Miss Nadya said...

bestnye dapat jumpa aman wan..:)

Akulah Pak Lan said...

noh stail gila. buleh buat fashion terbaru (jgn dok mereka. nanti ramai pakai selimut busuk depa. hahaha)

zulhilmi.tempoyak said...

hhmm...

ok...

fine

tq...

;p

starzieti said...

comel la vid tuhh. :D

nur amalina athman said...

wahh..menarik video ni..:))

kembatolo™ said...

hahaha. video sengal. tp comel. err? :p

rabiatulaini hashim said...

terbaik arr.... nie yg nak g beli online gak nie.. hihihi..

Umie Artoqiemie said...

kaki tu.. bhahahahaha... klako..
nisa kay pernah belakon tv ? macam pernah tengok je muka.. keh3..

CouLeur de Chiqu3 said...

ahahhaha....boleh jd trend terbaru nih !

Paris Lipton said...

haha best2~~

miratun madihah said...

ala bencinya~ gaya aman wan cakap. hehe

muLan mia said...

comel sangat nisa!!!!.. aman wan pun comel.. ekekekekeke..

cik ery said...

haha.comel je

eliyaezlinalias said...

shawlimut?! khekhekhekhe kreatip!

normala_ali said...

wah comel la nisa dalam nie.. heheh.. suka la. :)

0nenanina Vanilla said...

lawakla video tu..tpi comel la nisa bling2 mata.haha. jom visit my blog..review blog nisa

syazwiena khan said...

wah ! my aaron aziz :)

coklatberapi said...

ahaha style je vdio tu~~next vdio plak??plezzzzz~~;p

que said...

S.E.M.A.R.T~

nurul diana said...

mata kak nisa , gorgeous gilee ! :)

Edy Ramanov said...

dah tengok. memang best, dan tak bosan. dan kombinasi blogger dan vlogger yang terbaik. tahniah buat nisa dan aman wan.

Intan Nabilah said...

HAHA , best betol tengok video tu . siap ada lawak . yang abang tu memang kelakar time pakai towel tu . HAHA , nape tak pakai kak Nisa punya selimut tu je ? HAHA , btw . its fun ! =D

Solihin Zubir said...

haha.. iklan yg sgt klakar ok..

plankton said...

tang kuar laptop ikot poket tuh style^^

hafrizzul hafiz said...

BWAHAHAHAHAHAHAHAHA...
MULA2 DAH BUAT orang gelak XD

Ms Bery said...

memang kelakar video nie

tapi memang cantik la tudung tu. Kelas kau jah