Tuesday, September 20, 2011

Nisa Kay, Aman Wan dan…. video???

 

Assalamualaikum semua…

 

Bangun tidur aje aku dah dikejutkan dengan satu video dengan Aman Wan..  Hooo siapa Aman Wan? Hooo video apa? Haa kalau yang tahu tu senyap-senyap je okayh.. kalau yang belum tahu tu sorry lerr.. And kalau nak tahu siapa Aman Wan bolehlah KELIK KELIK KAT SINI . Hohohoo… Meh jamu mata dengan gambor dulu.

 

IMG-20110906-01023

Ini fesyen sarang tebuan namanya. Aman Wan bagi nama okayh.. shawl+selimut jadinya “shawlimut” ???!! ERKKK…

 

 

IMG-20110906-01024

Eleh eleh Aman Wan ni kann… Sesaje je taww main nyorok-nyorok muka pulak dah.. Hohooo…. Beliau segan bergambar kot?? Ehh tapi buat video okay plak? Wakaka :P

 

 

IMG-20110906-01025

Okay ini camwhore lagi dengan “shawlimut” aku tuh. Errr. Menyampah? Abaikan. Hohoo.. okay lah… video apa yang aku sebut-sebut tadi? Haaaa…. Sila usha di bawah :

 

 

Whoaaaaa iklan pulak dah? Hehehe menurut Aman Wan, dia sekarang cuba-cuba aje dulu buat iklan. Dia still akan buat vlog. So nothing change lah ye. Korang jangan risau ye.

 

Kepada para peminatss AmanWan, aku nak minta maaf kalau menurut korang dalan video aku ni over ke, gedik ke.. Sebab aku sendiri rasa watak aku dalam video tu ala-ala gedik and garang la kot? Hehehee.. maafkan saya ye.. lagipun saya masih baru dalam bidang ni, so harap dimaafkan segala kekurangan saya…

 

 

So, enjoy the video. Adios!

sign NISA


28 comments:

  1. nice combination..hehehehe















    http://azrijohan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. haha, senang kerjasama ngan nisa ni. Btw, tak gedik lah.Exactly tepat dengan watak untuk iklan ni. sangat sempoi! =)


    *member aman ckp semalam, "nisa tu aku tengok ok je, kau tu yg gedik dari dia." huhu

    ReplyDelete
  3. bestnye dapat jumpa aman wan..:)

    ReplyDelete
  4. noh stail gila. buleh buat fashion terbaru (jgn dok mereka. nanti ramai pakai selimut busuk depa. hahaha)

    ReplyDelete
  5. hahaha. video sengal. tp comel. err? :p

    ReplyDelete
  6. terbaik arr.... nie yg nak g beli online gak nie.. hihihi..

    ReplyDelete
  7. kaki tu.. bhahahahaha... klako..
    nisa kay pernah belakon tv ? macam pernah tengok je muka.. keh3..

    ReplyDelete
  8. ahahhaha....boleh jd trend terbaru nih !

    ReplyDelete
  9. ala bencinya~ gaya aman wan cakap. hehe

    ReplyDelete
  10. comel sangat nisa!!!!.. aman wan pun comel.. ekekekekeke..

    ReplyDelete
  11. wah comel la nisa dalam nie.. heheh.. suka la. :)

    ReplyDelete
  12. lawakla video tu..tpi comel la nisa bling2 mata.haha. jom visit my blog..review blog nisa

    ReplyDelete
  13. ahaha style je vdio tu~~next vdio plak??plezzzzz~~;p

    ReplyDelete
  14. mata kak nisa , gorgeous gilee ! :)

    ReplyDelete
  15. dah tengok. memang best, dan tak bosan. dan kombinasi blogger dan vlogger yang terbaik. tahniah buat nisa dan aman wan.

    ReplyDelete
  16. HAHA , best betol tengok video tu . siap ada lawak . yang abang tu memang kelakar time pakai towel tu . HAHA , nape tak pakai kak Nisa punya selimut tu je ? HAHA , btw . its fun ! =D

    ReplyDelete
  17. tang kuar laptop ikot poket tuh style^^

    ReplyDelete
  18. BWAHAHAHAHAHAHAHAHA...
    MULA2 DAH BUAT orang gelak XD

    ReplyDelete
  19. memang kelakar video nie

    tapi memang cantik la tudung tu. Kelas kau jah

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay