Wednesday, September 28, 2011

Letupan di Empire Shopping Gallery, Subang.

 

Assalamualaikum semua…

 

Pagi-pagi aku dah menempek kat timeline twitter. Huahuaa tapi aku dapat berita yang mengejutkan pulak. Ada letupan berlaku kat Empire Shopping Gallery???

 

mall1

So aku bukak The Star Online untuk baca berita lanjut. Ya Allah, macam teruk je aku tengok kesan letupan ni? Letupan dilaporkan berpunca dari kebocoran gas ye, so sape kata meletup sebab bom memang aku sekeh laju-laju kang!

 

 

mall2

Letupan dilaporkan berlaku pada jam 3.45am, dan 4 orang yang terperangkap di aras LG turut mengalami kecederaan.  Kalau nak baca lebih lanjut mengenai berita letupan ni, boleh lah ke THE STAR ONLINE.

 

P/S : All pictures and news credit to THE STAR ONLINE.

 

 

sign NISA

12 comments :

Pateh Adnan said...

ish, cam teruk jugak kan. sape la yang tak tutup gas betol2 tu. haisy!

http://patehadnan.blogspot.com/2011/09/wordless-wednesday-3-i-found-one.html

❤ eyeme ❤ said...

ommai..tmpt ni pnye la lawa kalau malam2..siap lampi bagai..bila tgk gmbr dh kene letup ni, mak aih...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

huhu kesian kpd mangsa yang cedera tu kn..

Puteri Sabrina said...

Macam teruk je letupan tu. Hancur semua. --'

mizzkechique said...

ramai duk kata sbb kn bom.. kelakar la..

DanieL AdiE said...

Bahaya2...ish ish ish..

Snazzy Naz said...

baru dapat tau tadi dari adik naz, adik naz keje kat hanjin shipping kt situ. huhu

Nafisah Ruslan said...

ya allah..macam2 berlaku skrg ni..

Myza Sam said...

uh nasib baik tak da kematian eh ):

narumi sakura said...

mule2 dgr psl empire ni mltup mcm x cye gk la bile dh klua paper bru cye hehe (pe x nye stiap kali naik ktm dri batu 3 nk g kl cntral msti nmpk empire)

syirah rasid said...

huh seremmmm

sarah mohamad said...

teruk nyaaaa, tapi kesian pulak empire subang ni sbb bangunan kan baru jek bukak :(