Wednesday, September 28, 2011

Letupan di Empire Shopping Gallery, Subang.

 

Assalamualaikum semua…

 

Pagi-pagi aku dah menempek kat timeline twitter. Huahuaa tapi aku dapat berita yang mengejutkan pulak. Ada letupan berlaku kat Empire Shopping Gallery???

 

mall1

So aku bukak The Star Online untuk baca berita lanjut. Ya Allah, macam teruk je aku tengok kesan letupan ni? Letupan dilaporkan berpunca dari kebocoran gas ye, so sape kata meletup sebab bom memang aku sekeh laju-laju kang!

 

 

mall2

Letupan dilaporkan berlaku pada jam 3.45am, dan 4 orang yang terperangkap di aras LG turut mengalami kecederaan.  Kalau nak baca lebih lanjut mengenai berita letupan ni, boleh lah ke THE STAR ONLINE.

 

P/S : All pictures and news credit to THE STAR ONLINE.

 

 

sign NISA


12 comments:

  1. ish, cam teruk jugak kan. sape la yang tak tutup gas betol2 tu. haisy!

    http://patehadnan.blogspot.com/2011/09/wordless-wednesday-3-i-found-one.html

    ReplyDelete
  2. ommai..tmpt ni pnye la lawa kalau malam2..siap lampi bagai..bila tgk gmbr dh kene letup ni, mak aih...

    ReplyDelete
  3. huhu kesian kpd mangsa yang cedera tu kn..

    ReplyDelete
  4. Macam teruk je letupan tu. Hancur semua. --'

    ReplyDelete
  5. ramai duk kata sbb kn bom.. kelakar la..

    ReplyDelete
  6. baru dapat tau tadi dari adik naz, adik naz keje kat hanjin shipping kt situ. huhu

    ReplyDelete
  7. uh nasib baik tak da kematian eh ):

    ReplyDelete
  8. mule2 dgr psl empire ni mltup mcm x cye gk la bile dh klua paper bru cye hehe (pe x nye stiap kali naik ktm dri batu 3 nk g kl cntral msti nmpk empire)

    ReplyDelete
  9. teruk nyaaaa, tapi kesian pulak empire subang ni sbb bangunan kan baru jek bukak :(

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay