Sunday, September 4, 2011

Kau ingat kau dah pandai sangat hah???

 

Assalamualaikum…

 

Bulan raya bulan kemeriahan menyambut syawal. Tapi ada lagi manusia bahlol yang perasan dah pandai sangat heehhh!!!! SORRY ENTRY KALI NI BAKAL MENGANDUNGI BAHASA KASAR.

 

takdemuka5

Cehhh pompuan ni (entah-entah lelaki??) nama nak glams habis kan? Kalau kau nak glam sangat apesal tak guna nama Siti Jenipah Lopes aje? Takpuh Salimah Gomes kah???

 

Nama nak glamor habis, tapi guna muka aku. Sorry darling, yang glamor tu nampaknye muka aku aje lah ye!! (PERASAN KEJAP)

 

Aku boleh kata lah yang manusia ni ingat diri dia tuh dah pandai sangat. Padahal bahlol giler. Masa dia copy gambar aku yang dah sah-sah ade nama “Nisa” tu. dia awal-awal dah block facebook aku.

 

bahlol

Bila aku search profile ni guna account facebook aku Nisa Kay II tu, tak jumpa. Sebab pompuan ni dah block aku awal-awal. Maknanya dia tahu siapa aku, dia tahu kewujudan aku. Hahah BODOH lah.

 

Kalau nama nak glamor sangat, kau pergi pakai muka artislah. Apasal pakai muka aku? Lepas tu TAK private wall, nampaknya dia dah buat account ni September 2010, tapi kerap gilerrr tukar profile picture dan status sehingga kini cuma ada DUA! Apa tujuan mangkuk ayun ni buat account FB ni tak tahulah.

 

Capture

Kat wall pompuan ni jugak, dia ada tag nama kawan dia. Aku rasa kawan dia pun fake jugak. Sebab muka pon macam IRINE NADIA MARCELLO???

 

Huuu apa nak jadi dengan manusia-manusia macam ni pun aku tak tahulah. Aku yakin ALLAH dah kurniakan sebaik-baik wajah kepada setiap kita ni, tapi masih lagi nak jadi orang lain, guna gambar orang lain, guna nama glamor tak hengat???

 

 

So guys, help me report this profile

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001585091266

 

 

 

Selamat tidur!

sign NISA

41 comments :

Lulu Rahman said...

nak cpt glemer kot :D

nur fatihin said...

laaa...haha~ cool nisa...pity them, kurang kasih sayang kot tu...
btw, selamat hari raya nisa! (:

cik Ida said...

ni jenis manusia yang tak menghargai ciptaan ALLAH.. hurrmmm... banyak sangat FB fake dah sekarang ni.. sabar ye dear :)

aya akanishi sakurai said...

ade jgak org cmtu eyk...haha

Cik Domo said...

sabau2...byk tol kes cmni..huhu..

Nzyrahun said...

biasalah retis ekekeke
tapi yang peliknya,gambar tu
ada tulis nama sis
tapi nama dia mia balqis lol

twinkle twinkle said...

hish xpatut benar

Anonymous said...

Sebab tu la orang kata jangan duk tayang muka seniri kat internet, untuk elakkan daripada berlakunya benda ni. Dibuatnya org yg curi gambar nisa tu menyamar dan buat jenayah? Nisa jugak yg teruk nanti

Aku Budak Geografi said...

sabar jela...org yg pkai gmbr org lain selalunya nk tumpang glamor je..yela skrg kn nisa da glamor..hehehe..

Mr.Baiz said...

adush..ape la orang macam ni..teruk2..nanti kita yang terkene..guna gambar orang tanpa pengetahuan..

Alan said...

biasa dorang ni ada tujuan lain..mungkin dia guna untuk kutuk orang tertentu..orang macam ni pun kadang2 x aktif..saja buat fb lepas tu tinggalkan.

Nafisah Ruslan said...

maybe dia fikir kalau pakai gambar2 cun melecun macam awk ni. dia boleh femes macam awak juge.. hehe

EyqaLuvender said...

lorh...
bnyk kali da jmpe mnsia yg gne fake profile ni.
vangang kn?
tape nisa,t kte tolong report k.

eyza ♥ said...

sys ..
yang kawan dia tu saya search tak dak pown ..

liya alia said...

nisa dengan irine tu cumil sangat sampai ada yang cilok gambar. tapi bole mendatangkan marah nih kan !

remajamaniss said...

adat lah kott sebab dah ramai sangat dah buat camtuh yaya tengokk ! haha , nk cepat popular pun ye jugak lah , haha :P
TP MEMANG TAK BOLE LAH , crop lah dulu nama nisa tuh kan ? *SENGAL ! :P

ifwat syamim said...

ade makne lah tu...yela,nisa p0n femes kan...kalau saye,bangge giler bile ad org gne gambo saye...haha~

Muaz Faris said...

ban je dia.. minta izin kat mark zuckerberg..

beLLa said...

suda report. tgu report card sampai je ni. haha. sabaq na nisa uii.

atiqsalleh said...

glemer tue nisa kay.. hehehe

puteraduyong said...

hehe...itu menujukkan bahawa muka anda sememangnya glemer...best jadi org glemer ni tau.. ;)

nurul diana said...

saba ye kak nisa ,

miszfazierra said...

ni mesti kes muke tak lawa tapi perasan nak muke dea lawa jek . kesian tgk orang cm dorang ni . ishh2

NaUrAh♥ShAzWaN said...

perhh menyakitkan hati betol !
eiya rase dea x cukup akal kowt >.<

IEQAH said...

da tolong report da... :)

fyna said...

hurm...minah tue nak tumpang glemer je tue dear...

*rainyscream* said...

dah banyak org wat kes camni..xtau ape faedahnyer...adoooi

ILA SYAMILA ♥♥ said...

alaa manusia tiade identiti haih kesiannye -___-

anen said...

budak2 bru nak up le tuh..huhu

Izyan Masri said...

PELIK JUGAKKAN YANG SUKA GUNA MUKA ORG LAIN NI.ADKEHA MUKA MEREKA HODOH SANGAT.PELIK2 ;D

AQILAH ALIAS said...

ade jgak erk manusia cmni.gile glamer la tu . sabar je la kak nisa .ade la tu blsn utk die nty.. :)

u.m.i.e said...

mmg fake la minah 2.. sabar yea dear :)

Nur Auni said...

sb ya nisa..
auni pon pnah jmpa 1 fb tu yg guna muka auni..skit hati gak..siap guna nma auni,,geram ja..

misz ierra said...

nmpknye dy da tuka DP la nysa, maybe dy bace blog nysa kut..hehehe

ada sya said...

tu mknanya awak cntik.. hehe..pelik btl prngai

farah hanim said...

dia da tukr prof pic la akq

ayulestari_aishiteru said...

HHaha, Kelakar gilaa Entry ni. sumpahh Tak tau malu ! Myb diaa salah satuu Blogger sebab td tengok account dia Daa tuka DP baby cuteee. Btw, ayuu add Kak Nisa. maklumKanlaa jeaa Org gila glamour, pakai Gambarr pun horang punyee. Maluu dechh ><

www.myobw.com said...

hahahha... macam2~


layan lagu~

Nisa Greennnpanda said...

die dh tukar profile pic aa.. kwn die pun.. nmpknye dua ekor nie dh tkut, ngehehe..

Marina said...

sabar je la...macam2 hal...

Hizami Rahim said...

dia dah remove dah.
haha.
kesian.
;)

sabo ye.