Sunday, September 4, 2011

Kau ingat kau dah pandai sangat hah???

 

Assalamualaikum…

 

Bulan raya bulan kemeriahan menyambut syawal. Tapi ada lagi manusia bahlol yang perasan dah pandai sangat heehhh!!!! SORRY ENTRY KALI NI BAKAL MENGANDUNGI BAHASA KASAR.

 

takdemuka5

Cehhh pompuan ni (entah-entah lelaki??) nama nak glams habis kan? Kalau kau nak glam sangat apesal tak guna nama Siti Jenipah Lopes aje? Takpuh Salimah Gomes kah???

 

Nama nak glamor habis, tapi guna muka aku. Sorry darling, yang glamor tu nampaknye muka aku aje lah ye!! (PERASAN KEJAP)

 

Aku boleh kata lah yang manusia ni ingat diri dia tuh dah pandai sangat. Padahal bahlol giler. Masa dia copy gambar aku yang dah sah-sah ade nama “Nisa” tu. dia awal-awal dah block facebook aku.

 

bahlol

Bila aku search profile ni guna account facebook aku Nisa Kay II tu, tak jumpa. Sebab pompuan ni dah block aku awal-awal. Maknanya dia tahu siapa aku, dia tahu kewujudan aku. Hahah BODOH lah.

 

Kalau nama nak glamor sangat, kau pergi pakai muka artislah. Apasal pakai muka aku? Lepas tu TAK private wall, nampaknya dia dah buat account ni September 2010, tapi kerap gilerrr tukar profile picture dan status sehingga kini cuma ada DUA! Apa tujuan mangkuk ayun ni buat account FB ni tak tahulah.

 

Capture

Kat wall pompuan ni jugak, dia ada tag nama kawan dia. Aku rasa kawan dia pun fake jugak. Sebab muka pon macam IRINE NADIA MARCELLO???

 

Huuu apa nak jadi dengan manusia-manusia macam ni pun aku tak tahulah. Aku yakin ALLAH dah kurniakan sebaik-baik wajah kepada setiap kita ni, tapi masih lagi nak jadi orang lain, guna gambar orang lain, guna nama glamor tak hengat???

 

 

So guys, help me report this profile

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001585091266

 

 

 

Selamat tidur!

sign NISA


41 comments:

  1. laaa...haha~ cool nisa...pity them, kurang kasih sayang kot tu...
    btw, selamat hari raya nisa! (:

    ReplyDelete
  2. ni jenis manusia yang tak menghargai ciptaan ALLAH.. hurrmmm... banyak sangat FB fake dah sekarang ni.. sabar ye dear :)

    ReplyDelete
  3. sabau2...byk tol kes cmni..huhu..

    ReplyDelete
  4. biasalah retis ekekeke
    tapi yang peliknya,gambar tu
    ada tulis nama sis
    tapi nama dia mia balqis lol

    ReplyDelete
  5. Sebab tu la orang kata jangan duk tayang muka seniri kat internet, untuk elakkan daripada berlakunya benda ni. Dibuatnya org yg curi gambar nisa tu menyamar dan buat jenayah? Nisa jugak yg teruk nanti

    ReplyDelete
  6. sabar jela...org yg pkai gmbr org lain selalunya nk tumpang glamor je..yela skrg kn nisa da glamor..hehehe..

    ReplyDelete
  7. adush..ape la orang macam ni..teruk2..nanti kita yang terkene..guna gambar orang tanpa pengetahuan..

    ReplyDelete
  8. biasa dorang ni ada tujuan lain..mungkin dia guna untuk kutuk orang tertentu..orang macam ni pun kadang2 x aktif..saja buat fb lepas tu tinggalkan.

    ReplyDelete
  9. maybe dia fikir kalau pakai gambar2 cun melecun macam awk ni. dia boleh femes macam awak juge.. hehe

    ReplyDelete
  10. lorh...
    bnyk kali da jmpe mnsia yg gne fake profile ni.
    vangang kn?
    tape nisa,t kte tolong report k.

    ReplyDelete
  11. sys ..
    yang kawan dia tu saya search tak dak pown ..

    ReplyDelete
  12. nisa dengan irine tu cumil sangat sampai ada yang cilok gambar. tapi bole mendatangkan marah nih kan !

    ReplyDelete
  13. adat lah kott sebab dah ramai sangat dah buat camtuh yaya tengokk ! haha , nk cepat popular pun ye jugak lah , haha :P
    TP MEMANG TAK BOLE LAH , crop lah dulu nama nisa tuh kan ? *SENGAL ! :P

    ReplyDelete
  14. ade makne lah tu...yela,nisa p0n femes kan...kalau saye,bangge giler bile ad org gne gambo saye...haha~

    ReplyDelete
  15. ban je dia.. minta izin kat mark zuckerberg..

    ReplyDelete
  16. suda report. tgu report card sampai je ni. haha. sabaq na nisa uii.

    ReplyDelete
  17. hehe...itu menujukkan bahawa muka anda sememangnya glemer...best jadi org glemer ni tau.. ;)

    ReplyDelete
  18. ni mesti kes muke tak lawa tapi perasan nak muke dea lawa jek . kesian tgk orang cm dorang ni . ishh2

    ReplyDelete
  19. perhh menyakitkan hati betol !
    eiya rase dea x cukup akal kowt >.<

    ReplyDelete
  20. hurm...minah tue nak tumpang glemer je tue dear...

    ReplyDelete
  21. dah banyak org wat kes camni..xtau ape faedahnyer...adoooi

    ReplyDelete
  22. alaa manusia tiade identiti haih kesiannye -___-

    ReplyDelete
  23. budak2 bru nak up le tuh..huhu

    ReplyDelete
  24. PELIK JUGAKKAN YANG SUKA GUNA MUKA ORG LAIN NI.ADKEHA MUKA MEREKA HODOH SANGAT.PELIK2 ;D

    ReplyDelete
  25. ade jgak erk manusia cmni.gile glamer la tu . sabar je la kak nisa .ade la tu blsn utk die nty.. :)

    ReplyDelete
  26. mmg fake la minah 2.. sabar yea dear :)

    ReplyDelete
  27. sb ya nisa..
    auni pon pnah jmpa 1 fb tu yg guna muka auni..skit hati gak..siap guna nma auni,,geram ja..

    ReplyDelete
  28. nmpknye dy da tuka DP la nysa, maybe dy bace blog nysa kut..hehehe

    ReplyDelete
  29. tu mknanya awak cntik.. hehe..pelik btl prngai

    ReplyDelete
  30. dia da tukr prof pic la akq

    ReplyDelete
  31. HHaha, Kelakar gilaa Entry ni. sumpahh Tak tau malu ! Myb diaa salah satuu Blogger sebab td tengok account dia Daa tuka DP baby cuteee. Btw, ayuu add Kak Nisa. maklumKanlaa jeaa Org gila glamour, pakai Gambarr pun horang punyee. Maluu dechh ><

    ReplyDelete
  32. die dh tukar profile pic aa.. kwn die pun.. nmpknye dua ekor nie dh tkut, ngehehe..

    ReplyDelete
  33. dia dah remove dah.
    haha.
    kesian.
    ;)

    sabo ye.

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay