Tuesday, September 27, 2011

Fahrin Ahmad skodeng blog aku weyyy! Pengsan!!

 

Assalamualaikum semua…

 

Whoaaa kemain tajuk aku mengundang! Seperti yang kalian tahu (cehh skema!) aku ni memang peminat pelakon hensem macho dan taff FAHRIN AHMAD. Kalau tak percaya sila baca ENTRY INI okayh!

 

15133_190306848266_93370318266_3019482_5215006_n

Halamakkkk 100% SINGLE?? Kalau Fahrin single, aku 200% SINGLE untuk beliau!! Ahaksss.. gedik bebenor aku ni apehal? Ni semua gara-gara dengar lagu Percaya Padaku by Ungu lah ni! Errrr takde kena mengena pulak. Okebye!

 

 

fa

Haaaaa tengok tuuu? Kan betul aku cakap Fahrin Ahmad skodeng blog kitewwww? Auww nak pengsan tauu kitew bila Fahrin Ahmad main aucakk aucakk dengan kitew kat sidebar tuh. Fuhhh bergoncang hati nurani aku (piiirahhhh!!!)

 

Hoooo abamm Fahrin ni kan sengaje taww wat kitew tak tido malam. Senyum-senyum lak tu bila skodeng blog kita. Lagi kitew refresh page tu, makin la dia duk kat situ ajew. Awwww setianye awakkk!! Uhukk uhukk!!

 

Tapi kan, sebenarnye….…

BE

Rupanya abamm Fahrin tu duduk kat situ sebab BUFFERED EARNING baru dari NUFFNANG lah! Wahh rezeki nih! Alhamdulillah, syukurnyeee…. Memang lepas ni kalau aku nak lepas rindu kat Fahrin Ahmad boleh lah aku tenung-tenung beliau yang sedang bertapak kat sidebar blog. Awww…

 

Oke entry ni macam gatal giler kat Fahrin Ahmad! Eh bukan gatallah, I ni peminat beliau tawwww.. Awww shuke sanad sanad…. OKBAI!

 

 

sign NISA

26 comments :

peachippo said...

sengaaaaaaaaaalll !!
hahahha..nway, tahniah !! :)

*rainyscream* said...

ahahahaa..rasa nak sepuk je nisa gedik cmtu.ahahaha

C i k P i p i T e m b a m said...

HAHAHA . kufkirkan apa td nisaaaa ! haha . berderau drh bila dengar nama fahrin ahmad ... auwwwwwww single ! xD

Sizzling Suzai said...

ok i tertipu coz FAHRIN IS ALWAYS MINE!!! (T__T)

rara pinkmafia said...

buat cuak je nisa ni.hehehe

Ekmi Rabat said...

wah..bestnya dpt BE lagi. saya 1 pun tak dapat lg.

Ecah Shafiee said...

hahhaah. mcm2 la ko ni nisa..

SYARIFF HAIKAL said...

fahrin datang ni nisa..

pinky_liscious said...

pemint fanatik ke ni???hehehe..bukan main eh...tp dia mmg hensem kn....untung la kalo ade bf mcm dia nie...(berangan) hahaha

farhana said...

Muahahaha.....kalau btl dia skodeng mmng i jeles hbis! =P

Umie Artoqiemie said...

adik fahrin datang ni.. haha.

SECRET IN THE HEART said...

Ingatkan yang betul..he...he...

munaweera said...

wat gempak jor..tapi kalau betul pun die skodeng, die tak ckp kt nisa kan?hahaha..(munaweera.blogspot.com)

Myza Sam said...

HAHA . angau sudah ~:P

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

Fatin Farhana Binti Ramli said...

hamboi ..sukenye la die ek ..

Nyamuk Terbang said...

feewiiit dpt BE lg

syirah rasid said...

hahaha. alahhh dia ushar kat tepi rupanya. isk isk. ;p

perfumesfarm said...

hi..jom join contest Perfumes Farm. fragrance mist dari Victoria's Secret menanti pemenang

nadzira hamzah said...

amboii , gilaa bayang ke (: hihi
cikk nisa

nazirulhazwan~ said...

cilake

Mila Ahmad said...

tahniah nisa ^___^

Darling Aween said...

sis dah jadi tipah tertipu huahuaa

Bungakopi said...

shuke sanad-sanad..huhuhu

diana said...

ingtkan betul la fahrin datang blog ni...
huh!!
mujur dia tak datang kalau
idak mesti akak jeles...
hahahahah

nick dot anis said...

hahhahha neway tahniah dear..

cik pulau said...

sama lah.. abg fahrin pun skodeng kte gak.hahaha