Friday, September 30, 2011

D.U.K.U.N.G

 

Assalamualaikum semua..

 

Semasa korang baca entry ni mungkin aku dah pun pergi ke event D.U.K.U.N.G. tak pun event ni dah tamat. Apa ke benda D.U.K.U.N.G. ni? Macam dukung baby ke? Hohoo sama sekali TIDAK…

 

302480_10150299021508057_597088056_7649670_5732096_n

Logo rasmi D.U.K.U.N.G. hasil design Creative Art Department. Oke meh aku cerita sikit la. Sikittt aje okay? Untuk semester akhir ni, aku ada ambil subjek Event Management, so untuk subjek ni, kitorang satu kelas kenalah organize event.

 

So, dari brainstorming budak-budak kelas, tercetuslah idea untuk buat charity event kat kampung orang asli. So, kitorang decide untuk buat macam hari keluarga punya style lah, untuk meraikan penduduk orang asli Kampung Ulu Kuang, Selangor.

 

DUKUNG

Ini bunting rasmi event D.U.K.U.N.G.

 

D.U.K.U.N.G. stands for Dari Unisel Ke Ulu Kuang. So di sana nanti kami akan buat macam family day lah kan, ade games, ada pertandingan karaoke. Main DJ Inflatable. Haa semua tu lah. So, aku duduk di bawah Activity Department. Kerja kitorang ni rangka perjalanan aktiviti untuk event ni.

 

So korang doakanlah supaya event kami ni berjalan lancar, supaya tak hujan ribut ye. Kepada kawan-kawan, good luck semua! Chaiyokk!

 

 

sign NISA

5 comments :

lynda said...

gud luck nisa ! lynda pon de gak subject tuh next sem !:)

Zara Natasha said...

macam seronok. chaiyokkk..

sabrina azhar said...

kak nisa,hari jumaat ary tu pegi unisel ade lwatn kt fakulti art @ design...unisel mmg best...

❤ eyeme ❤ said...

malas nk join program..but once dah join. jadi addicted..meeting tu jadi alah bisa tegal biasa...besH!

Nyamuk Terbang said...

wa bestnya..gudluck ^^