Friday, September 2, 2011

CBM – Baru kenal lagu Cinta Muka Buku!!

 

Hello hello kopi ke milo???

 

CIK BEDAH MAMARAZZI

 

Yeahhh CBM yang cute lagi hot datang menyibuk lagi kat blog pink ini yeawww.. APE??? Ade lagi yang tak kenal siapa Cik Bedah Mamarazzi a.k.a. CBM nih? Ini boleh menimbulkan kemarahan!! Hohoho!!! Kalau nak tahu salah silah CBM ni RAJIN-RAJINLAH KLIK SINI !!!

 

Yeaaa seperti tajuk yang uolls baca di atas, CBM tak malu nak mengaku yang CBM baru aje mengenali lagu Cinta Muka Buku yang dinyanyikan oleh si comel Najwa Latif! Ye CBM mengaku CBM ni ketinggalan zaman lah sikit kan. Tak advance macam uolls. Hohohoo…

 

najwa latif 1 edit

Gambor ni CBM jumpe masa tengah Google pasal Najwa Latif.

 

CBM bukan lah tak kenal langsung si Najwa Latif ni kan… Apa yang CBM tahu, Najwa Latif ni bermula dari Youtube. Kira macam retis hot dari Youtube ah kan??? Sebelum dia glemeres CBM pernah lah tengok Najwa ni cover lagu ape tah kat Youtube.

 

Kalau tak silap CBM, masa tu CBM tengok dia cover lagu Bila Cinta. Alaaa masa tu tengah hot pasal filem Lagenda Budak Setan ahh…

 

 

Macam mana CBM kenal lagu Cinta Muka Buku nih???? First time CBM dengar lagu ni kat iklan TV3 larhh.. Lalu CBM dengan blur nye tanye kat adik-adik, siapa yang nyanyi lagu tu. Adik-adik laa yang bagitahu tu laa lagu Cinta Muka Buku ciptaan Najwa Latif!

 

Adoiiii terkedu kejap CBM sebab ku rasakan diriku sunggoh ler ketinggalan!! Hohoho.. Takpelah, asalkan tahu daripada tak tahu langsung kan? Hohoho.. Bila CBM tengok klip video dia, macam sweet aje Najwa ni pakai tudung bawal uolls!!

 

Haha sempoi aje Najwa pakai tudung bawal dalam klip video dia. Tapi CBM rasa dia lagi comel pakai tudung camtu kot? Hohoo tapi dia tetap comel dan berbakat. To Najwa Latif, keep it up gurl! You got the talent!

 

 

Okelah.. CBM dah penat membebel. Daaaa….

 

sign CBM

9 comments :

azrijohan said...

:D

atiqsalleh said...

hahha. takyah kenal pun takpe.. hihi

Nyamuk Terbang said...

best gila lgu ini
ad makna :)

cik Q said...

Hikkhikk .
Najwa Latiff terbaikk ;D

beLLa said...

for me lagu ni comey je. tp abg aku ckp, mcm lagu budak2. memang y nynyi tu budak lagipon. keh3~

CikHaniBhulat said...

comel kan lagu ni...suka je dgr lagu ni...

liya alia said...

lagu ni best gila.. untung la muda2 dah pandai cipta lagu budak nih.. kemain uolllssss..

misz ierra said...

CBM baru kenal CMB (cinte muka buku) huhuhu

Muaz Faris said...

nanti boleh la buat vlog dgn najwa latif..pasti meletup la nisa.