Tuesday, September 6, 2011

Bersiap-siap – style pashmina sesuai untuk pemakai cermin mata

 

Assalamualaikum semua..

 

Aku tengah bersiap-siap nak keluar ni. Haaaa SURPRISE okayyy!!! Nanti bila semua urusan dah selesai aku akan share dengan korang. Oh yee… malam tadi aku ade try lilit-lilit pashmina aku. Kononnye nak try cara lain. Ye lah, asyik pakai style sama aje kan???

 

Picture2652

TARAAA… so far I’m happy with it. Hohoo saja aku sesuaikan dengan pemakai spec mata. Sebab sejak dua menjak ni aku malas sangat-sangat nak pakai contact lens.

 

 

Picture2651

Cehhh bajet cute kejap pakai pin bunga tu. Hohooo yelah, raya dah habis baru aku terhegeh-hegeh nak beli kot!! Kohkohkoh!!!

 

Picture2649

Okay gambar last yang aku baru tambah. Bagi nampak jelas sikit. Perasan tak shawl yang kat bahagian dada lain warna nya dengan yang di atas kepala??? Haaa tu lah trick nya. Huahuahuaa :D

 

 

 

Okay lahh.. aku nak keluar dulu, bye!!

sign NISA

41 comments :

Etong said...

nice lah :)

Anis Athia said...

nak pegi photoshoot eh? cepat2 update nanti tau..suke tengok nisa, stylo!

nur amalina athman said...

pink..cantikk..:)

Miss Nadya said...

cantik lah nisa..:)

nanakimie said...

hehe,comey...pinky!:)

normala_ali said...

wah comel2... :)

Lizzie Yasmin said...

Dah bis raya ke cik nisa oooiii.?

Nur Auni said...

somel2..hee...

NurulAthirah said...

comel dh tu...pakai pe pn ttp comel...

ctnurhaida said...

ajar la camane pakai pashmina macam tu..sye pn pemakai spek nie..hehhe.tq..

farah hanim said...

akq pakai cmne pon nmpk cntik :D

u.m.i.e said...

nak ikut :)

tieha ismail said...

heeeee kira menjadilah ni ngan style yang baru...stay cute =)

Dalila said...

cOmeL nGan spek tu..spek baru ek?

hafiz said...

comey nye awak ni..huhu

Apricot Pie said...

cantiknya blazer pinkkkkkkkkkkkk...:0

zeyrabubu 2619 said...

comel gila ! :D

Ateyn Bella said...

nnti biat la tutorial utk specky cam i ni , huahua

nurul diana said...

comell , akk amik cre dr mne ni ?

sabrina azhar said...

nice...

trigyy said...

cantek... larikkk..

faa.rosli said...

ajar koi!

Ku Azhar said...

nk komen comel...dh ramai dh T_T

erm...semaknye bilik!!!! hehehe

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

tutorial..tutorial. tak sabo. naz specky girl jgak ni.huhu

beLLa said...

wah. smart2. nty jgn lupe wat demo tau lisa. den ni ha mmg pakai spec. tak suka pakai lens. ;)

cx's said...

interesting :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

tutorial la! ape lagi! hehee

liya alia said...

dah pakai spek mata kena tahu la pulak cara pakai shawl yg sesuai.. ye tak.. btw, mmg sesuai.

Nyamuk Terbang said...

mmg sgt comel
serius xtipu :)

naf. said...

kak nisa,tutorial cepat! hehe

aishah azhari said...

buat la tutorial kak nisa (:

nasha sanza said...

cantik! nanti cubalah buat tutorial cara nak lilit tudung tu if sudi lah!

.cqyn. said...

blazer smart! beli katne?

cik Bb said...

cumil..sekian.. ^_^

nabila azmi said...

cntik..ti ajr sy=)

Fatin Farhana Binti Ramli said...

ajar la care-care nye .. nak tau gak ..

Nurnasihah Shahbuddin said...

Comel gilaaa :))

0nenanina Vanilla said...

meman cantik!!!

echa takashimaya said...

cun!

izzhRzl said...

nice! nisa nak tuto pahai shawl ni

syahida hamdam said...

cer , tlg ajar saye sis nisa ... ehehehe