Tuesday, September 6, 2011

Bersiap-siap – style pashmina sesuai untuk pemakai cermin mata

 

Assalamualaikum semua..

 

Aku tengah bersiap-siap nak keluar ni. Haaaa SURPRISE okayyy!!! Nanti bila semua urusan dah selesai aku akan share dengan korang. Oh yee… malam tadi aku ade try lilit-lilit pashmina aku. Kononnye nak try cara lain. Ye lah, asyik pakai style sama aje kan???

 

Picture2652

TARAAA… so far I’m happy with it. Hohoo saja aku sesuaikan dengan pemakai spec mata. Sebab sejak dua menjak ni aku malas sangat-sangat nak pakai contact lens.

 

 

Picture2651

Cehhh bajet cute kejap pakai pin bunga tu. Hohooo yelah, raya dah habis baru aku terhegeh-hegeh nak beli kot!! Kohkohkoh!!!

 

Picture2649

Okay gambar last yang aku baru tambah. Bagi nampak jelas sikit. Perasan tak shawl yang kat bahagian dada lain warna nya dengan yang di atas kepala??? Haaa tu lah trick nya. Huahuahuaa :D

 

 

 

Okay lahh.. aku nak keluar dulu, bye!!

sign NISA


41 comments:

  1. nak pegi photoshoot eh? cepat2 update nanti tau..suke tengok nisa, stylo!

    ReplyDelete
  2. Dah bis raya ke cik nisa oooiii.?

    ReplyDelete
  3. comel dh tu...pakai pe pn ttp comel...

    ReplyDelete
  4. ajar la camane pakai pashmina macam tu..sye pn pemakai spek nie..hehhe.tq..

    ReplyDelete
  5. akq pakai cmne pon nmpk cntik :D

    ReplyDelete
  6. heeeee kira menjadilah ni ngan style yang baru...stay cute =)

    ReplyDelete
  7. cOmeL nGan spek tu..spek baru ek?

    ReplyDelete
  8. cantiknya blazer pinkkkkkkkkkkkk...:0

    ReplyDelete
  9. nnti biat la tutorial utk specky cam i ni , huahua

    ReplyDelete
  10. nk komen comel...dh ramai dh T_T

    erm...semaknye bilik!!!! hehehe

    ReplyDelete
  11. tutorial..tutorial. tak sabo. naz specky girl jgak ni.huhu

    ReplyDelete
  12. wah. smart2. nty jgn lupe wat demo tau lisa. den ni ha mmg pakai spec. tak suka pakai lens. ;)

    ReplyDelete
  13. tutorial la! ape lagi! hehee

    ReplyDelete
  14. dah pakai spek mata kena tahu la pulak cara pakai shawl yg sesuai.. ye tak.. btw, mmg sesuai.

    ReplyDelete
  15. cantik! nanti cubalah buat tutorial cara nak lilit tudung tu if sudi lah!

    ReplyDelete
  16. nice! nisa nak tuto pahai shawl ni

    ReplyDelete
  17. cer , tlg ajar saye sis nisa ... ehehehe

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay