Sunday, September 11, 2011

Asyazain's Shop : Naturactor Giveaway :)

 

Assalamualaikum semua…

 

Wahhh dah lama tak join giveaway tau! Hehehe aku join giveaway kali ni sebab nak mencuba nasib untuk menang naturactor! Al-maklumlah aku dah banyak baca testimoni pasal naturactor ni.. Orang kata bagus.. So aku nak try lah, kot-kot boleh menang ke kan? Kohkohkoh!!!

 

HAAA??? Ada yang tak tahu lagi apa tu naturactor? Cissss kalau nak tahu rajin-rajinlah terjah ENTRY INI. Haaa dah baca? Best kan naturactor? Okaylah.. Jom tengok giveaway nye.

 

song_hye_kyo-200811261927052

 

Wuahhh aku nak cantik meletop macam Song Hye Kyo (erkkk betul ke aku eja ni??) .

 

Hohooo kalau korang nak tahu macam mana nak join giveaway ni, korang boleh KLIK banner giveaway kat atas untuk baca terma dan syarat. Untuk sama-sama merebut peluang menang naturactor ni, meh aku tag 3 orang :

 

 

Okay dahhh.. Nak join jugak??? Apa lagi laju-laju lah klik banner di atas ye! Ohh ye! Kalau suka giveaway ni jangan lupa KLIK LIKE kat bawah sekali ni ye! Mwahh!!!

 

 

 

P/S : Nak pesan lagi, jangan lupa KLIK LIKE kat bawah ni!

sign NISA