Monday, September 19, 2011

Aku dan chiffon layer skirt !

 

Assalamualaikum semua…

 

Whoaa gigih tau aku taip entry ni tengah malam tadi. Saja je taip awal-awal sementara masih rajin dan masih belum mahu melelapkan mata. Hmmm dah seminggu aku tak boleh tidur sangat. SEKSANYA!!

 

Ouhh ye, kembali ke tajuk entry, korang pernah tengok tak chiffon layer skirt???

225683_234581116581828_211620348877905_712456_5789511_n

Pic from MIZA's Preloved.

 

Haaa first time aku tengok gambar ni dah lama dah.. Tapi masa tu skirt ni masih dijual dengan harga mencecah RM60 tau! Adehhh memandangkan masa tu aku cuma student biasa, maka memang aku tak beli sebab tak berduit!

 

Alhamdulillah rezeki blogging dan shooting membuatkan aku mampu untuk membeli barang-barang yang aku nak. Hehehee so sekarang aku beli lor! Mana boleh tunggu lama-lama! Hehehee…

 

301363_243389922367614_211620348877905_742443_1408118_n

Pic from MIZA's Preloved.

 

Niat di hati nak beli chiffon layer skirt ni warna soft pink tuh. Sekali habis stok lah pulak!! Adehh makan hati tau!! Maka aku tekad nak beli jugak, kononnye nak beralih kepada warna soft purple tu, tapi tiba-tiba masuk pulak stok warna hitam. Apa lagi aku rembat lerrr!!! Hohohoo!!

 

 

IMG_6407

So bila aku pakai macam ni laa jadinya. Jangan ditiru ye aksi di atas. Haha tu posing tak menjadi namanya, tapi tibai aje lahh!! Huahuahua… Chiffon layer skirt ni aku padankan dengan black top (kat dalam), preloved pink blazer dan juga pakai dengan pashmina biasa.

 

 

IMG_6394

Ouhhh ye, outfit ni aku pakai masa aku keluar ke Mid Valley untuk premiere screening filem Contagion. And yeah of course tiket free dari NUFFNANG yeahh!! And yes saya jumpa Red Mummy kat sana. Ouhh aku rasa nak pengsan bila Red Mummy puji aku cantik! Huahuaaa!!

 

 

IMG_6399

Turut sama join premier screening hari tu adalah Kak Zarien yang aku rasa makin susut badannya? Dan juga Ery Farieha yang nampak macam tengah bahagia aje? Hohoho!!!

 

 

IMG_6404

Yeahh tu dia dengan muka yang tak bape nak mekap sangat lorh. Lagipun  nak tengok movie je kan? Tak pergi pun berjimba ke sana sini. Habis movie tu, aku terus lepak-lepak dengan kengkawan blogger ajeww. Hohoo..

 

Okaylah, kalau korang nak beli chiffon layer skirt macam yang aku pakai ni, boleh lah tanya kat MIZA's Preloved kalau-kalau masih ada stock lagi ye?

 

 

Bye bye! Thanks for reading :)

sign NISA

47 comments :

shazleenhairuddins said...

cantiklah skirtnye.sswai nisa pakai ;)

IFA Athirah said...

eh!same pulak skirt kita!taste samakah?mueheh

Cik Farah said...

cantik la nisa skirt tuh!! cOmey2...adoiii

normala_ali said...

wah cantiknya nisa.. :)

kembatolo™ said...

muka tak mekap lagi cun kot. kan? tehee

syima harun said...

comel gila you. jeles tgk :)

miratun madihah said...

cantiklah skirt tu ,nak beli camni.hehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

cantikkk laaa..

hanabunga said...

gadis tinggi lampai sesuailah.mcm nisa :)

coklatberapi said...

sesuai nisa pakai macam tu..comel.nampak tinggi..hehe.

syahida hamdam said...

| nice skirt la sis ... comey gilerr kamuu pakai ouhh ! hoho

TeQah Khaire said...

body nisa chantek boleh ouh..

lau body gemuk2 nih xchantek ;(

Akulah Pak Lan said...

tak leh tido cuba amalkan minum susu sebelum tidoq. good untuk singkirkan toksin, good untuk perut. no harm untuk try kan? btw i am not a doctor. tak boleh jgk try jumpa doctor. they will give a good advice.

Nisa Kay said...

@shazleenhairuddins

thank u very much :D

Nisa Kay said...

@IFA Athirah

wowwww
sama ke?? hehehe nak tengok awak pakai leh???
:D

Nisa Kay said...

@Cik Farah

cantik kan skirt tu? ape lg beli lorrr :D

Nisa Kay said...

@normala_ali

time kaseh bebanyakkk :D

Nisa Kay said...

@kembatolo™

ahhaha yeke?
hehehe maluu :P

Nisa Kay said...

@syima harun

ehhehe mana ade comel..
thanks...

Nisa Kay said...

@miratun madihah

heheh beli jangan x beli :D

Nisa Kay said...

@NURUL AINI NORAZMAN

terima kasih :D

Nisa Kay said...

@hanabunga

heheh sebenarnya nisa xde lah tinggi mana pun...

Nisa Kay said...

@coklatberapi

thanks a lot :D

Nisa Kay said...

@syahida hamdam

heheh malu kitee..
thanks :D

Nisa Kay said...

@TeQah Khaire

heee mana ade body cantek nyew.. nisa ni kurus sesangattt.. :(

Nisa Kay said...

@Akulah Pak Lan

whoaaa..
thanks for the advice pak lan!

0nenanina Vanilla said...

cantik skirt tu.. untungla nisa kurus sgt pon xpe tapi tnggi macam model..pakai pe pon cantik

adeeb khairudin said...

miza preloved? haha. my besfren kot. amboi sampai nisa pon pomot skali. haha. bangga jap jadi membe miza. HAHA :D

Nisa Kay said...

@0nenanina Vanilla

tinggi mcm model?? hahaha
mane ade.. i ketott aje laa.. :P

Nisa Kay said...

@adeeb khairudin

ehhehehe :d

^ Uncle Syaf ^ said...

woo dak kecik, superb, memang lawa..cun siot :) style giler

NuRiEyL said...

terbace mjlah dara bulan 10 n nmpk sal kamoo..hehe

Nisa Kay said...

@^ Uncle Syaf ^

haloooo uncle! heheh
tenkiu tenkiu tenkiuuuu..
kembangnye idong kiteee ^oo^
ahahahahaha

Nisa Kay said...

@NuRiEyL

haaa yeke?
nampak kat ruangan mana tu???

MiSa A. said...

cantek lh... nk jgax... :)

Nisa Kay said...

@MiSa A.

ehhehe belilah kat miza's preloved :)

ZFra ZFzi said...

Kak Nisa :P Lawalahh cantik skirt tu, sesuai. Jealousjealous XD Kak Nisa Cantik >.<

Eida Nadia said...

hey adik meuz.. its me shereen bff.. i really tangkap cintan sama u punye skirt.. semalam ada nampak kat time square. tapi macam x cantik.. but after tgok u pakai... GORJUS rupanya..:)

MiSz fiFiEyQa said...

nisa,skirt tu memang panjang smpi paras dada ea??btw...camne nak pakai pashmina macam tu???cantik n sesuai sgt bile pakai spec la..

Myza Sam said...

cantik gila . awesome ! :D letak la gambar banyak - banyak Nisa Kay . :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

nora rashid said...

nisa yg kurus slim melim pakai mmg sangat sesuai...cantik!!tapi...klu akak yg x brape slim ni?..huu...macam tong pakai skirt le....huk2

IEQAH said...

wahhh cantik..nk orderlaaa..hahaha

Nafisah Ruslan said...

nisa pakai ape pun cantik ;)

saya pendek, takut xsesuai nak pakai.. hu2

Miss Nadya said...

cantikla...nak order jugak..:)

*rainyscream* said...

cantik jugak skirt tuh..tgk survey skirt ni tapi tak beli 1 pon ag. mesti mahal.adeehh..kalau x, mesti xcantik mne pon

CT Fashion House said...

Nice blog :)

for more nice clothing, pls visit our website at http://www.ctfashionhouse.com

NuRiEyL said...

ala majalahnye tinggal kt kg..ruangan yg pendapat2 student tuh...