Monday, September 19, 2011

Aku dan chiffon layer skirt !

 

Assalamualaikum semua…

 

Whoaa gigih tau aku taip entry ni tengah malam tadi. Saja je taip awal-awal sementara masih rajin dan masih belum mahu melelapkan mata. Hmmm dah seminggu aku tak boleh tidur sangat. SEKSANYA!!

 

Ouhh ye, kembali ke tajuk entry, korang pernah tengok tak chiffon layer skirt???

225683_234581116581828_211620348877905_712456_5789511_n

Pic from MIZA's Preloved.

 

Haaa first time aku tengok gambar ni dah lama dah.. Tapi masa tu skirt ni masih dijual dengan harga mencecah RM60 tau! Adehhh memandangkan masa tu aku cuma student biasa, maka memang aku tak beli sebab tak berduit!

 

Alhamdulillah rezeki blogging dan shooting membuatkan aku mampu untuk membeli barang-barang yang aku nak. Hehehee so sekarang aku beli lor! Mana boleh tunggu lama-lama! Hehehee…

 

301363_243389922367614_211620348877905_742443_1408118_n

Pic from MIZA's Preloved.

 

Niat di hati nak beli chiffon layer skirt ni warna soft pink tuh. Sekali habis stok lah pulak!! Adehh makan hati tau!! Maka aku tekad nak beli jugak, kononnye nak beralih kepada warna soft purple tu, tapi tiba-tiba masuk pulak stok warna hitam. Apa lagi aku rembat lerrr!!! Hohohoo!!

 

 

IMG_6407

So bila aku pakai macam ni laa jadinya. Jangan ditiru ye aksi di atas. Haha tu posing tak menjadi namanya, tapi tibai aje lahh!! Huahuahua… Chiffon layer skirt ni aku padankan dengan black top (kat dalam), preloved pink blazer dan juga pakai dengan pashmina biasa.

 

 

IMG_6394

Ouhhh ye, outfit ni aku pakai masa aku keluar ke Mid Valley untuk premiere screening filem Contagion. And yeah of course tiket free dari NUFFNANG yeahh!! And yes saya jumpa Red Mummy kat sana. Ouhh aku rasa nak pengsan bila Red Mummy puji aku cantik! Huahuaaa!!

 

 

IMG_6399

Turut sama join premier screening hari tu adalah Kak Zarien yang aku rasa makin susut badannya? Dan juga Ery Farieha yang nampak macam tengah bahagia aje? Hohoho!!!

 

 

IMG_6404

Yeahh tu dia dengan muka yang tak bape nak mekap sangat lorh. Lagipun  nak tengok movie je kan? Tak pergi pun berjimba ke sana sini. Habis movie tu, aku terus lepak-lepak dengan kengkawan blogger ajeww. Hohoo..

 

Okaylah, kalau korang nak beli chiffon layer skirt macam yang aku pakai ni, boleh lah tanya kat MIZA's Preloved kalau-kalau masih ada stock lagi ye?

 

 

Bye bye! Thanks for reading :)

sign NISA


47 comments:

  1. eh!same pulak skirt kita!taste samakah?mueheh

    ReplyDelete
  2. cantik la nisa skirt tuh!! cOmey2...adoiii

    ReplyDelete
  3. muka tak mekap lagi cun kot. kan? tehee

    ReplyDelete
  4. cantiklah skirt tu ,nak beli camni.hehe

    ReplyDelete
  5. gadis tinggi lampai sesuailah.mcm nisa :)

    ReplyDelete
  6. sesuai nisa pakai macam tu..comel.nampak tinggi..hehe.

    ReplyDelete
  7. | nice skirt la sis ... comey gilerr kamuu pakai ouhh ! hoho

    ReplyDelete
  8. body nisa chantek boleh ouh..

    lau body gemuk2 nih xchantek ;(

    ReplyDelete
  9. tak leh tido cuba amalkan minum susu sebelum tidoq. good untuk singkirkan toksin, good untuk perut. no harm untuk try kan? btw i am not a doctor. tak boleh jgk try jumpa doctor. they will give a good advice.

    ReplyDelete
  10. @IFA Athirah

    wowwww
    sama ke?? hehehe nak tengok awak pakai leh???
    :D

    ReplyDelete
  11. @Cik Farah

    cantik kan skirt tu? ape lg beli lorrr :D

    ReplyDelete
  12. @hanabunga

    heheh sebenarnya nisa xde lah tinggi mana pun...

    ReplyDelete
  13. @TeQah Khaire

    heee mana ade body cantek nyew.. nisa ni kurus sesangattt.. :(

    ReplyDelete
  14. cantik skirt tu.. untungla nisa kurus sgt pon xpe tapi tnggi macam model..pakai pe pon cantik

    ReplyDelete
  15. miza preloved? haha. my besfren kot. amboi sampai nisa pon pomot skali. haha. bangga jap jadi membe miza. HAHA :D

    ReplyDelete
  16. @0nenanina Vanilla

    tinggi mcm model?? hahaha
    mane ade.. i ketott aje laa.. :P

    ReplyDelete
  17. woo dak kecik, superb, memang lawa..cun siot :) style giler

    ReplyDelete
  18. terbace mjlah dara bulan 10 n nmpk sal kamoo..hehe

    ReplyDelete
  19. @^ Uncle Syaf ^

    haloooo uncle! heheh
    tenkiu tenkiu tenkiuuuu..
    kembangnye idong kiteee ^oo^
    ahahahahaha

    ReplyDelete
  20. @NuRiEyL

    haaa yeke?
    nampak kat ruangan mana tu???

    ReplyDelete
  21. @MiSa A.

    ehhehe belilah kat miza's preloved :)

    ReplyDelete
  22. Kak Nisa :P Lawalahh cantik skirt tu, sesuai. Jealousjealous XD Kak Nisa Cantik >.<

    ReplyDelete
  23. hey adik meuz.. its me shereen bff.. i really tangkap cintan sama u punye skirt.. semalam ada nampak kat time square. tapi macam x cantik.. but after tgok u pakai... GORJUS rupanya..:)

    ReplyDelete
  24. nisa,skirt tu memang panjang smpi paras dada ea??btw...camne nak pakai pashmina macam tu???cantik n sesuai sgt bile pakai spec la..

    ReplyDelete
  25. cantik gila . awesome ! :D letak la gambar banyak - banyak Nisa Kay . :)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

    ReplyDelete
  26. nisa yg kurus slim melim pakai mmg sangat sesuai...cantik!!tapi...klu akak yg x brape slim ni?..huu...macam tong pakai skirt le....huk2

    ReplyDelete
  27. wahhh cantik..nk orderlaaa..hahaha

    ReplyDelete
  28. nisa pakai ape pun cantik ;)

    saya pendek, takut xsesuai nak pakai.. hu2

    ReplyDelete
  29. cantik jugak skirt tuh..tgk survey skirt ni tapi tak beli 1 pon ag. mesti mahal.adeehh..kalau x, mesti xcantik mne pon

    ReplyDelete
  30. Nice blog :)

    for more nice clothing, pls visit our website at http://www.ctfashionhouse.com

    ReplyDelete
  31. ala majalahnye tinggal kt kg..ruangan yg pendapat2 student tuh...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay