Wednesday, September 21, 2011

#5 Aku di entry mereka

 

Assalamualaikum…

 

Yeahhh dinginnya cuaca!! Maklumlah hari ni hujan agak lebat di sekitar Shah Alam. So cuaca sejuknya tu menjadi-jadi bila malam! Pakai sweater walaupun dalam rumah kot! Huhuuu..

 

Okay hari ni sebab takde idea nak buat entry dah, aku postponed entry MAYBELLINE ke esok hari ye. Hari ni sebelum pukul 12am aku nak promote 4 lagi blog yang baik hati telah mention nama aku / nama blog aku dalam entry dorang.

 

new-motion-banner

 

headereienrazaktransparent

 

headerHafiz

 

header diana toink copy

 

Jengggg jenggg sudah ku paparkan 4 header dari blog-blog yang bertuah untuk aku promote malam ni. Cewahhh ayat bajet blogger retis ajek. Lain lah kalau aku ni Fatin Liyana si honey koyuki ke.. atau Cik Epal gonjeng tuh. Dorang tu baru larr retis!!

 

Hooo merapu meraban lah pulak aku kan kan kan.. Dah lah, tak payah cakap banyak, korang rajinkan diri terjah blog-blog di atas ye. Selamat malam!

 

 

sign NISA


14 comments:

  1. erk, nak pengsan kat sini bole tak Nisa? haha. thanks><'

    ReplyDelete
  2. wah...blog adik saya ada...diana...aku bangga ngn ko sbb artis promote ko...hehehe

    tq nisa sbb promote adik sy...hehehe :P

    ReplyDelete
  3. eh kejap...nk komen lg...mr right tu..mr. right...kawan lama blogging...waaahhhh...untungla dorg...

    :( xde blogger femes nk tulis psl kunci locker....sdhnya...

    #jgn layan sy yg senget ni...hahahahah

    ReplyDelete
  4. bila @EzrlG nak diterjah pulak nih..hehehe

    ReplyDelete
  5. kak nisa pon cam retis pa...hihi

    ReplyDelete
  6. untung la kena promote. Eheh. heheh

    ReplyDelete
  7. erk .. patut laa tibe2 ada referel dari sini .. thank u ..

    ReplyDelete
  8. Tiqa nak jadi kawan kak nisa ! tiqa suka datang sini baca entry2 kak nisa.. lau kak nisa free, sudi2 jenguk blog tiqa erk. thanks kak nisa. :D

    ReplyDelete
  9. tak lama lagi nisa pulak jd artis mcm cik epal dan FL. hehe

    ReplyDelete
  10. ya Allah , pengsan ! terima kasih kak , okey lap air mata dngn pashmina :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay