Wednesday, September 21, 2011

#5 Aku di entry mereka

 

Assalamualaikum…

 

Yeahhh dinginnya cuaca!! Maklumlah hari ni hujan agak lebat di sekitar Shah Alam. So cuaca sejuknya tu menjadi-jadi bila malam! Pakai sweater walaupun dalam rumah kot! Huhuuu..

 

Okay hari ni sebab takde idea nak buat entry dah, aku postponed entry MAYBELLINE ke esok hari ye. Hari ni sebelum pukul 12am aku nak promote 4 lagi blog yang baik hati telah mention nama aku / nama blog aku dalam entry dorang.

 

new-motion-banner

 

headereienrazaktransparent

 

headerHafiz

 

header diana toink copy

 

Jengggg jenggg sudah ku paparkan 4 header dari blog-blog yang bertuah untuk aku promote malam ni. Cewahhh ayat bajet blogger retis ajek. Lain lah kalau aku ni Fatin Liyana si honey koyuki ke.. atau Cik Epal gonjeng tuh. Dorang tu baru larr retis!!

 

Hooo merapu meraban lah pulak aku kan kan kan.. Dah lah, tak payah cakap banyak, korang rajinkan diri terjah blog-blog di atas ye. Selamat malam!

 

 

sign NISA

14 comments :

mr_right said...

erk, nak pengsan kat sini bole tak Nisa? haha. thanks><'

eienrazak said...

wahhh saye disitu.thanks nisa ;)

kunci locker said...

wah...blog adik saya ada...diana...aku bangga ngn ko sbb artis promote ko...hehehe

tq nisa sbb promote adik sy...hehehe :P

kunci locker said...

eh kejap...nk komen lg...mr right tu..mr. right...kawan lama blogging...waaahhhh...untungla dorg...

:( xde blogger femes nk tulis psl kunci locker....sdhnya...

#jgn layan sy yg senget ni...hahahahah

EzrlG said...

bila @EzrlG nak diterjah pulak nih..hehehe

cheqwa said...

kak nisa pon cam retis pa...hihi

kura said...

untung la kena promote. Eheh. heheh

iPai said...

erk .. patut laa tibe2 ada referel dari sini .. thank u ..

0nenanina Vanilla said...

da terjah.ngeh3

Yuyu AtiQa said...

Tiqa nak jadi kawan kak nisa ! tiqa suka datang sini baca entry2 kak nisa.. lau kak nisa free, sudi2 jenguk blog tiqa erk. thanks kak nisa. :D

Nini Hartini said...

tak lama lagi nisa pulak jd artis mcm cik epal dan FL. hehe

Un Phat Lee said...

nak signnn

hidayahjamal said...

nisa ni bakal retis la

nurul diana said...

ya Allah , pengsan ! terima kasih kak , okey lap air mata dngn pashmina :)