Sunday, September 18, 2011

#4 Aku di entry mereka

 

Assalamualaikum dan selamat malam…

 

Wuahhh hari ni belum update blog lagi weyhh!! Oh my nak pengsan ku rasakan! Hahaha hari ni saya dengan beberapa rakan blogger redah jalan ke Bangi untuk visit Akak Sumijelly and her new baby! Hehehe lain kali ye story nye..

 

Hari ni, aku nak buat entry penghargaan sekali lagi kepada 4 blog yang sudi mention nama aku atau nama blog aku yang tak seberapa ni dalam entry dorang. Hehehe sebagai tanda penghargaan dan terima kasih, aku nak promote 4 blog bertuah.

 

new header

paklan

fayy

eazyheaderFOUR

 

Yeahhh tu dia header dari 4 buah blog yang aku pilih untuk di promote malam ni. Errr kenapa kurasakan ayat aku tunggang langgang hah??! Ahh pedulikan! Untuk ke blog mereka, klik aje pada banner dorang okay?

 

Apa lagi, jom singgah ramai-ramai ke blog dorang ye… Pada semua yang ada mention aku dalam entry you guys, ketahuilah bahawa I’ve been collecting links dan bila ada masa, aku akan promote 4 buah blog terpilih..

 

 

Terima kasih sekali lagi kepada mereka-mereka di atas! Muahh!!

sign NISA

15 comments :

Syafiqah Hashim said...

ehee~
adakah itu header sy?? huhuu..
thanks cik nisa :)

MissVanilla said...

waa bertuahnya diaorang....

Akulah Pak Lan said...

that babe sebab sudi promote blog paklan yg tak seberapa jgk. :-)

IEQAH said...

aishh nk buat entri tuk nisa la..hehehe

Akulah Pak Lan said...

thanks babe sebab sudi promote blog paklan yg tak sebarapa ni.

Akim Iqbal said...

blog saya ? LOLOLOLOL

Farida Amira said...

nisa di blog fyda deon pun adaaa ;D
jemputlah singgah blog saya :)

fadlisabri said...

Nak jugak...nak jugak!!hehe

fiq. said...

tahniah! nn nak jugek! haha

0nenanina Vanilla said...

free2 singgahla blog na yg x famous ni :-)

SANDRA AZWAN said...

Header blog Eazy Izzuddin tu nice!

Lelaki Godang said...

kalaulah blog lelakigodang tersenarai.. :D

kak ina kl said...

wow bestnya jika dapat di promosi kat sini. seronok jumpa kamu kann

Farhan said...

wuwuu.. nk juge~ hehe ^_^

Eazy Izzuddin said...

thanks kay...
hik2...
xD