Sunday, August 7, 2011

[VIDEO] Terjah Blogger Akmal Hilmi feat. Nisa Kay & Aziz Hazmi

 

Assalamualaikum semua….

 

Hari ni nak update banyak-banyak, tapi malas nak taip banyak-banyak. Haaa boleh tak macam tu??? Korang kenal AKMAL HILMI si lelaki seksi tuh?? Meh aku nak kenalkan.

 

IMG_0641

Hahhh mamat yang menongkat dagu da bercermin mata sebelah aku tu lah AKMAL HILMI SI LELAKI SEKSI. Gambar ni dah lama okayh. Masa ni first time aku jumpe beliau masa beliau buat vlog dengan 1tube kat BB.

 

Ouhhh ape nih? Aku dah kata aku taknak taip banyak-banyak kan? Aku rasa macam terbanyak pulak aku taip? Erghhh! Mengarut lagi! Huahua… masa aku menghadiri Majlis Penyampaian Hadiah Peraduan Video Promo GRADUAN ASPIRE 2011 yang berlangsung di ASWARA, Akmal Hilmi sempat merakamkan vlog TERJAH BLOGGER.

 

IMG_7567_thumb[5]

Turut buat penampilan istimewa, aku dan juga blogger Aziz Hazmi. Aku pernah bekerjasama dengan beliau dalam satu shooting video korporat. Masa tu aku naif lagi, taktahu apa-apa dan takde pengalaman sangat dalam shoot-shoot nih.

 

Okay, tanpa buang masa jom lah kita tengok video terjah blogger by AKMAL HILMI feat. Nisa Kay.

 

 

(Untuk kelajuan video yang lebih baik, tonton video KLIK DI SINI)

 

Huahuaaa aku rasa muka aku comel+kelakar lah dalam video nih. Haha suka hati je aku puji diri sendiri kan. Ahh peduli apa aku, kalau dah takde orang nak puji kita maka kita puji lah diri sendiri kan. At least dapat boost confidence walaupun perbuatan tu dianggap PERASAN. Hahaaa…

 

Okaylah.. tu aja nak kongsikan dengan pembaca semua.. Banyak yang aku dah ketinggalan sebab  masalah internet, balik kampung dan lain-lain… So… thank you so much kepada sesiapa yang drop komen tuh. Love you all!!

 

 

 

Thanks for reading.

sign NISA

9 comments :

laskar pelangi said...

wah nisaaaaa~

trigyy said...

lmbt sgt video ni load. btw, komen dlu.. hahha. jp ag tgok video.. hehhe

Zulfahmi Abidin said...

untunglah dapat jumpe akmal hilmi.^_^ krim salam dye kalau jmpe dye lagi. ckp kt dye kawan dye dari jb dah lame tak jmpe dye.^_^

Izzah | zulkifli said...

sis nisa sgt chumell..=)

p/s: sila jgn puji diri sndri lgi coz sy akn sntiasa puji sis nisa.. =)

nurul diana said...

hahaha !! kak nisa , comell gila !!!

hafiz hafizol said...

Untung lah kan dpt jmpe akmal hlmi seksi 2 kan...

princess low profile said...

abg aziz hazmi/AH mmg lelaki melayu pilihan ar..hehehe..romantis bangat..:)
tp kak nisa ttp the cun gurl..~wink~

cahaya nur said...

untung dpt lelaki melayu pilihan cam abg aziz hazmi/AH 2..romantis habiz..btw,kak nisa still comeyyyy..

meaw said...

acececey,nisa..untunglah kamu dear