Friday, August 19, 2011

VIDEO Majlis Penyampaian Hadiah Peraduan Video Promo by Nur Aizuddin

 

Assalamualaikum dan selamat pagi…

 

IMG_46342

 

Haa masih ingat gambar di atas? Kalau dah tak ingat korang kena refresh balik, baca entry ini okay! Kalau masih ingat, aku ada jugak try masuk peraduan video promo ni. Tapi takpelah, bukan rezeki aku untuk menang.

 

Hehehe tahniah kepada ketiga-tiga pemenang, iaitu Nur Aizuddin, Akmal Hilmi dan Bro Framestone. Okay sekarang aku nak suruh korang tengok vlog di sekitar majlis yang Nur Aizuddin buat. Korang tengok tau! Hahaha..

 

 

Okayyy tu aje nak cakap. Untuk kelajuan maksimum boleh lah tengok video ni di 1tube okay. Thank. Bye.

 

 

sign NISA

6 comments :

Wadi AR said...

nisa, shawl kau cntik. sbb aku suke biru

cimOt said...

suka sangat kalo aizuddin nye vlog..mmg best..kretip betol la dia..

Asyraf Arif said...

aaaa, nisa chantekk. kalau tak dapat dah jumpa last saturday. tapi hujan lak. haih

Muhammadnuraizuddin said...

ihhii..tq so much nisa..wahhh..ihihi

akmalhilmi said...

aku tak dpt nk letak sbb theme aku buat video die tak ikut saiz
huhuhu

liya alia said...

xde rezeki xpa. lain hari boleh cuba lagii hehe