Friday, August 19, 2011

VIDEO Majlis Penyampaian Hadiah Peraduan Video Promo by Nur Aizuddin

 

Assalamualaikum dan selamat pagi…

 

IMG_46342

 

Haa masih ingat gambar di atas? Kalau dah tak ingat korang kena refresh balik, baca entry ini okay! Kalau masih ingat, aku ada jugak try masuk peraduan video promo ni. Tapi takpelah, bukan rezeki aku untuk menang.

 

Hehehe tahniah kepada ketiga-tiga pemenang, iaitu Nur Aizuddin, Akmal Hilmi dan Bro Framestone. Okay sekarang aku nak suruh korang tengok vlog di sekitar majlis yang Nur Aizuddin buat. Korang tengok tau! Hahaha..

 

 

Okayyy tu aje nak cakap. Untuk kelajuan maksimum boleh lah tengok video ni di 1tube okay. Thank. Bye.

 

 

sign NISA


6 comments:

  1. nisa, shawl kau cntik. sbb aku suke biru

    ReplyDelete
  2. suka sangat kalo aizuddin nye vlog..mmg best..kretip betol la dia..

    ReplyDelete
  3. aaaa, nisa chantekk. kalau tak dapat dah jumpa last saturday. tapi hujan lak. haih

    ReplyDelete
  4. aku tak dpt nk letak sbb theme aku buat video die tak ikut saiz
    huhuhu

    ReplyDelete
  5. xde rezeki xpa. lain hari boleh cuba lagii hehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay