Thursday, August 18, 2011

TAHNIAH kepada pemenang kad raya !!!

 

Assalamualaikum…

 

Terima kasih kepada semua yang try untuk jawab soalan-soalan yang aku utarakan dalam entry sebelum ni. Seperti yang aku janji, 5 orang yang berusaha untuk menjawab dengan gigih dan tepat serta pantas akan menerima kad raya dari aku.

 

Jeng jeng jeng… ini lah banner blog 5 peserta yang dapat kad raya dari aku.

 

kadraya1

kadraya2

kadraya3

kadraya4

kadraya5

 

TAHNIAH kepada 5 orang blogger ye :) Thanks sangat sangat sebab gigih mencari jawapan tepat terutamanya soalan nombor 1. So korang 5 orang silalah mesej kat nama penuh dan alamat lengkap ke inbox facebook saya ye.

 

Okay bye!

sign NISA

12 comments :

Hizami Rahim said...

tahniah!
:B

joegrimjow said...

nakkkk
tak kira

nak jugak

Cik Domo said...

wah..seronoknya dapat kad raya..
taniah =)

n.i.k said...

ala nak jugak. follow pun idak huuhuhhhu;0

fara anak abah said...

hik..mekaseh=p

Mardhihah Mat Ishak said...

haha..thanks nisa..! kte google je then cr gambar..tara..! pastu jmpe..haha..:P

nnt diha msg k..:)

liya alia said...

besnya dapat kad raya dari retiss a.k.a blogger femes amos.. hehe

einz miszmessy said...

dasat la..fara anak abah dpt kad raya dr nisa kay!!!

akmalhilmi said...

bukan ko ckp aku mng tanpa bertanding ke??
hahaha

yana_popeye said...

yeay ! Bjaye juge . Tengs nisa !

Dunia Landax said...

mana name landax !!! enci nyewwwwww

normala_ali said...

Alhamdulillah menang.. thanks nisa.. (^_^)