Monday, August 29, 2011

The Smurfs Merchandise Contest

PENYERTAAN DI TUTUP.


Assalamualaikum….
 
 
 
123
 
Haa malas taip banyak, korang yang rajin baca blog aku mesti ingat lagi entry promo barangan eksklusif The Smurfs. Okay sekarang aku nak launch a simple contest untuk korang menang barangan eksklusif The Smurfs bernilai RM50.
 
 
 
 
Hadiah eksklusif ni dibawakan oleh SONY PICTURES dan NEWSKAKI
 
Bookmark_actual size final 
 
Hey kepada pembaca di luar sana, aku ada 3 penanda buku eksklusif The Smurfs yang bernilai RM50 setiap satu!
 
 
 
Macam mana nak menang hadiah ni???
 
 
 
 
Korang cuma perlu ikut langkah mudah di bawah :
 
 
 
1) Buat entry ringkas yang bertajuk SAYA NAK MENANG PENANDA BUKU THE SMURFS. Dalam entry tu, kenalah letak gambar penanda buku di atas.
 
 
 
2) LIKE Facebook page Sony Pictures
 
223776_2288060528219_1450111919_2598571_1742338_n
 
 
 
 
3) LIKE facebook page NewsKaki.com
 
newskaki logo baru
 
 
 
4) Letakkan code di bawah di sidebar anda :
 
<center><script type="text/javascript" language="javascript"
src="
http://www.newskaki.com/components/com_adagency/zone.php?zid=300"></script></center>
 
 
 
 
 
Lepas dah siap empat langkah mudah di atas, post kan permalink entry anda di ruangan komen. Contest giveaway ni akan bermula 1.30pm hari ini (27 Ogos 2011) dan berakhir pada Isnin (29 Ogos 2011). 3 pemenang bertuah akan dipilih secara random. Terima kasih.
 
 
 
Pemenang akan diumumkan pada 7 Setember 2011.
 
 
 
 
P/S : Untuk makluman semua. Saya hanyalah affiliate blogger (columnist) di NewsKaki.com , harap tiada yang salah faham.
 
 
 
PENYERTAAN DI TUTUP.
 
 
 
Jom join ramai-ramai !!!
sign NISA

38 comments:

  1. salam..CF join yer.. ^^

    http://belogini-sayapunya.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    id FB : نور افيره (dh like page)

    ReplyDelete
  2. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/08/contest-giveaway-ni-akan-bermula-1.html


    fb Nurnasuha Fadzil

    ReplyDelete
  3. http://illafira.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  4. malangnya aku tak minat the smurfs...
    klo dia letak panda, aku kompem join..bhahahha :P

    ReplyDelete
  5. saya join...

    id / id FB : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  6. http://gataltangan91.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html
    mana taw ada ong smpena raya ni

    ReplyDelete
  7. hai cik nisa.. cik yaya join sudah..hikhikhik

    http://yayabelogg.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  8. http://toturialsofasmydaedrus.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html



    terjaaaaah :)

    ReplyDelete
  9. http://kekcokelat.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    dah like taw dua2 page tuw...NURNAMIA

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadan..

    Kak Nida mencuba.. moga ada rezeki... ameeeeennn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    id FB: Along Nida

    tq:)

    ReplyDelete
  11. kakde, koi join yakkk...

    http://iyeenlovecaramel.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  12. sy join ni
    http://beskodpowerb.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    fb id ; Ohh Biskut Raya
    dah like dua2 page.

    ReplyDelete
  13. saye join!

    http://lemonribena.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    =)

    ReplyDelete
  14. emy da join!!=)

    http://emyzulaiha.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ^_____^

    ReplyDelete
  15. Ayda pon nak join contest Nisa ...
    *Ayda pon suka menaip -.-

    http://akumizzayda.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  16. http://rainyscream.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    itu dia. Mengharapkan tuah 1st time join contest. :D

    ReplyDelete
  17. join!

    http://ikavanilla.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  18. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    TQVM

    ReplyDelete
  19. asiah nak join...

    http://asiahsukacontest.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html


    id fb: Asiah Najiha

    ReplyDelete
  20. nak join . :)

    http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  21. join join.hehe


    http://misipunyabelog.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  22. joined.. ^_^

    FB ID: Nisa Ijal

    http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  23. ku join
    http://farzly.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html
    FB: fara liana
    ok

    ReplyDelete
  24. salam fyqa join :)

    http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    id fb : cahaya afiqah

    ReplyDelete
  25. mama join
    http://mamaishazah.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html
    napa code utk letak di side bar x blh paste yer..
    ok

    ReplyDelete
  26. Hi Kak bellaa .
    msti best kan jmpa kengkwn

    akak follow laa hanii
    http://hanimansor01.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. http://hanimansor01.blogspot.com/
    follow me kak nisa Cantikkk !

    i truly admire u

    ReplyDelete
  28. saya joinnn !

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    thankyou!

    ReplyDelete
  29. salam, awa join contest nisa yep.

    http://akmalawatif.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    id fb: CIk AWa

    ^_^

    ReplyDelete
  30. i'm joining

    http://24-7nay.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    id FB Norazlini Yusoff

    ReplyDelete
  31. cik kiah join ye . . :D

    http://cikamirahil.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  32. assalam.. ayu join taw ! :)

    http://rahsiakotakhati.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    ReplyDelete
  33. hola! joined too!

    http://justmeandeunice.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    fb id: Eunice GM

    ReplyDelete
  34. THANK YOU VERY MUCH SEMUA YANG JOIN !!!

    ReplyDelete
  35. join

    http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

    tq

    ReplyDelete
  36. kAK nisa !
    Jom jalan sini
    hanimansor01.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. @seputihsalju

    sorry dear, but penyertaan you x valid sebab x paste code kat side bar

    ReplyDelete
  38. Salam..aduahi terlewatlah saya, penyertaannya sudah ditutup. Rugi...rugi....!!

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay