Monday, August 29, 2011

The Smurfs Merchandise Contest

PENYERTAAN DI TUTUP.


Assalamualaikum….
 
 
 
123
 
Haa malas taip banyak, korang yang rajin baca blog aku mesti ingat lagi entry promo barangan eksklusif The Smurfs. Okay sekarang aku nak launch a simple contest untuk korang menang barangan eksklusif The Smurfs bernilai RM50.
 
 
 
 
Hadiah eksklusif ni dibawakan oleh SONY PICTURES dan NEWSKAKI
 
Bookmark_actual size final 
 
Hey kepada pembaca di luar sana, aku ada 3 penanda buku eksklusif The Smurfs yang bernilai RM50 setiap satu!
 
 
 
Macam mana nak menang hadiah ni???
 
 
 
 
Korang cuma perlu ikut langkah mudah di bawah :
 
 
 
1) Buat entry ringkas yang bertajuk SAYA NAK MENANG PENANDA BUKU THE SMURFS. Dalam entry tu, kenalah letak gambar penanda buku di atas.
 
 
 
2) LIKE Facebook page Sony Pictures
 
223776_2288060528219_1450111919_2598571_1742338_n
 
 
 
 
3) LIKE facebook page NewsKaki.com
 
newskaki logo baru
 
 
 
4) Letakkan code di bawah di sidebar anda :
 
<center><script type="text/javascript" language="javascript"
src="
http://www.newskaki.com/components/com_adagency/zone.php?zid=300"></script></center>
 
 
 
 
 
Lepas dah siap empat langkah mudah di atas, post kan permalink entry anda di ruangan komen. Contest giveaway ni akan bermula 1.30pm hari ini (27 Ogos 2011) dan berakhir pada Isnin (29 Ogos 2011). 3 pemenang bertuah akan dipilih secara random. Terima kasih.
 
 
 
Pemenang akan diumumkan pada 7 Setember 2011.
 
 
 
 
P/S : Untuk makluman semua. Saya hanyalah affiliate blogger (columnist) di NewsKaki.com , harap tiada yang salah faham.
 
 
 
PENYERTAAN DI TUTUP.
 
 
 
Jom join ramai-ramai !!!
sign NISA

38 comments :

نور افيره said...

salam..CF join yer.. ^^

http://belogini-sayapunya.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

id FB : نور افيره (dh like page)

Chocolate said...

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/08/contest-giveaway-ni-akan-bermula-1.html


fb Nurnasuha Fadzil

illafira said...

http://illafira.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

Umie Artoqiemie said...

malangnya aku tak minat the smurfs...
klo dia letak panda, aku kompem join..bhahahha :P

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id / id FB : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

cik misi said...

http://gataltangan91.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html
mana taw ada ong smpena raya ni

yaya mongeks said...

hai cik nisa.. cik yaya join sudah..hikhikhik

http://yayabelogg.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

asmyydaedrus said...

http://toturialsofasmydaedrus.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html



terjaaaaah :)

♥♫♥kek cokelat♥♫♥ said...

http://kekcokelat.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

dah like taw dua2 page tuw...NURNAMIA

Nida said...

Salam Ramadan..

Kak Nida mencuba.. moga ada rezeki... ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

id FB: Along Nida

tq:)

reeniyeen said...

kakde, koi join yakkk...

http://iyeenlovecaramel.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

Mohamad Amzar said...

sy join ni
http://beskodpowerb.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

fb id ; Ohh Biskut Raya
dah like dua2 page.

Ezy Chiaki said...

saye join!

http://lemonribena.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

=)

emy zulaiha said...

emy da join!!=)

http://emyzulaiha.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

^_____^

Ayda said...

Ayda pon nak join contest Nisa ...
*Ayda pon suka menaip -.-

http://akumizzayda.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

*rainyscream* said...

http://rainyscream.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

itu dia. Mengharapkan tuah 1st time join contest. :D

MissVanilla said...

join!

http://ikavanilla.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

TQVM

asiah_najihah said...

asiah nak join...

http://asiahsukacontest.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html


id fb: Asiah Najiha

abazilah said...

nak join . :)

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

cikshaz said...

join join.hehe


http://misipunyabelog.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

Nisa Greennnpanda said...

joined.. ^_^

FB ID: Nisa Ijal

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

Fara said...

ku join
http://farzly.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html
FB: fara liana
ok

Princess Feyqa said...

salam fyqa join :)

http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

id fb : cahaya afiqah

Mama Ishazah said...

mama join
http://mamaishazah.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html
napa code utk letak di side bar x blh paste yer..
ok

Hani Mansor said...

Hi Kak bellaa .
msti best kan jmpa kengkwn

akak follow laa hanii
http://hanimansor01.blogspot.com/

Hani Mansor said...

http://hanimansor01.blogspot.com/
follow me kak nisa Cantikkk !

i truly admire u

Joel Leslie said...

saya joinnn !

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

thankyou!

~awa~ said...

salam, awa join contest nisa yep.

http://akmalawatif.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

id fb: CIk AWa

^_^

azelyusoff said...

i'm joining

http://24-7nay.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

id FB Norazlini Yusoff

cik amira hil said...

cik kiah join ye . . :D

http://cikamirahil.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

assalam.. ayu join taw ! :)

http://rahsiakotakhati.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

Miss Eunice said...

hola! joined too!

http://justmeandeunice.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

fb id: Eunice GM

Nisa Kay said...

THANK YOU VERY MUCH SEMUA YANG JOIN !!!

seputihsalju said...

join

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/08/saya-nak-menang-penanda-buku-smurfs.html

tq

Hani Mansor said...

kAK nisa !
Jom jalan sini
hanimansor01.blogspot.com

Nisa Kay said...

@seputihsalju

sorry dear, but penyertaan you x valid sebab x paste code kat side bar

sensasi2020 (Kamil Salleh) said...

Salam..aduahi terlewatlah saya, penyertaannya sudah ditutup. Rugi...rugi....!!