Monday, August 15, 2011

SHAH ALAM PEOPLE, COME AND SHOPPING WITH US!


Assalamualaikum...

Heyy heyy sesiapa yang ada di Shah Alam atau di kawasan yang berdekatan! Jom join kami! Aku dan budak-budak kelas aku akan mengadakan car boot sale! Sale ni adalah untuk mengumpul dana bagi event amal kami yang akan berlangsung pada 1 & 2 Oktober 2011.

Di bawah subjek Event Management, kami merancang untuk pergi ke kampung orang asli di Ulu Kuang dan mengadakan beberapa aktiviti di sana. So, bagi mengumpul dana untuk event kami, kami dah collect baju-baju preloved (lelaki & perempuan) untuk di jual.


TEMPAT : Hadapan Pasaraya Besar Giant, Pusat Komersial Seksyen 7 Shah Alam (dahulunya dikenali sebagai Pasaraya Bintang)

TARIKH : 15 Ogos 2011

MASA : Bermula pukul 3.00 petang




Datang ramai-ramai and shopping with us! Spread the word!




9 comments :

faa.rosli said...

alaaaaaaaaaa nk pegi..

hehehehe

HafizRahman.com said...

alamak...xdpt pegi...btw gud lux with the sale...=)

CIK PARO! said...

alamak jauh la nak dtg..
hehhehehhe

cheqwa said...

saya dok nilai =.='

Miss CoCo said...

hi nisa...come n visit my blog if u free...

rabiatulaini hashim said...

da dekat sangat da.. insyaallah law sempat, sampai la kat sane... :)

liya alia said...

shah alam dengan penang amatlah jauhnyaaa.. huhu

ayuazami said...

saya customer special sikit, beli kat dalam bilik pameran unisel je :D kuih3

Eina Azlina said...

eina pegi...tp ms 2 u all nk blik...np kjp sgt nisa?