Monday, August 15, 2011

SHAH ALAM PEOPLE, COME AND SHOPPING WITH US!


Assalamualaikum...

Heyy heyy sesiapa yang ada di Shah Alam atau di kawasan yang berdekatan! Jom join kami! Aku dan budak-budak kelas aku akan mengadakan car boot sale! Sale ni adalah untuk mengumpul dana bagi event amal kami yang akan berlangsung pada 1 & 2 Oktober 2011.

Di bawah subjek Event Management, kami merancang untuk pergi ke kampung orang asli di Ulu Kuang dan mengadakan beberapa aktiviti di sana. So, bagi mengumpul dana untuk event kami, kami dah collect baju-baju preloved (lelaki & perempuan) untuk di jual.


TEMPAT : Hadapan Pasaraya Besar Giant, Pusat Komersial Seksyen 7 Shah Alam (dahulunya dikenali sebagai Pasaraya Bintang)

TARIKH : 15 Ogos 2011

MASA : Bermula pukul 3.00 petang




Datang ramai-ramai and shopping with us! Spread the word!





9 comments:

  1. alamak...xdpt pegi...btw gud lux with the sale...=)

    ReplyDelete
  2. alamak jauh la nak dtg..
    hehhehehhe

    ReplyDelete
  3. hi nisa...come n visit my blog if u free...

    ReplyDelete
  4. da dekat sangat da.. insyaallah law sempat, sampai la kat sane... :)

    ReplyDelete
  5. shah alam dengan penang amatlah jauhnyaaa.. huhu

    ReplyDelete
  6. saya customer special sikit, beli kat dalam bilik pameran unisel je :D kuih3

    ReplyDelete
  7. eina pegi...tp ms 2 u all nk blik...np kjp sgt nisa?

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay