Wednesday, August 17, 2011

Ringkas dan selesa

 

Assalamualaikum semua…

 

DSC_0575

 

Ramadhan dah dua minggu dah.. raya pula tak lama lagi… Dah shopping raya belom? Maklumlahhh bulan Ramadhan ni banyak betul sale. Haaa cakap pasal sale, sebenarnya aku nak kaitkan sale dengan baju yang aku pakai dalam gambar di atas.

 

DSC_0584

 

Baju yang aku pakai ni adalah dari online shop DALILA LADIES SHOP. Bajunya yang ringkas dan selesa membuatkan aku suka sangat nak pakai. Dah berapa kali aku pakai baju ni, baru sekarang aku share dengan korang.

 

DSC_0586

 

Bagi aku, baju macam ni sangat praktikal dipakai sebab style nya yang ringkas. Tambahan pulak, aku ni memang minat corak polka dot.

 

DSC_0594

 

So kalau korang nak kan baju-baju yang simple tapi tetap bergaya, bolehlah usha kat online shop DALILA LADIES SHOP. Aku rasa DLS ada buat Ramadhan sale. So ramai-ramai lah terjah ye!!

 

P/S : Hari ni saya berbuka puasa di luar, di Jusco Bukit Raja. Korang berbuka di mana?

 

 

 

Thanks for reading.

sign NISA


23 comments:

  1. simple but nice!!sukee..suke..kna terjah neh..thanks nisa for da info!!

    ReplyDelete
  2. kak nisa ttp comel
    berbuka dkt umah jer hri nie
    sobs sobs

    ReplyDelete
  3. dah tengok, dah tahu how comfortable it is..btw, it is great on u!! ;)

    ReplyDelete
  4. i have pimples and its so not matching on polkadot. makes my pimples looks so obvious. u look adorable in any looks. :)

    ReplyDelete
  5. kurus benor nisakay ni yea. tp azie ag kurus. mcm lidi dah. huaaa

    ReplyDelete
  6. nice dressing nisa(:

    http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/please-proud-to-be-blogger.html

    ReplyDelete
  7. Cantikss! It suits you ...

    Today break fast at home, with the love one :)

    ReplyDelete
  8. nice one.

    cantik, sedap mate memandang :)

    ReplyDelete
  9. nisa yang gojes. ;) bile nak buat aku dia n dslr. nisa busy ekk.

    ReplyDelete
  10. betul ringkas tapi cantikkk... suka sebab tak ikot body sangat...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay