Wednesday, August 17, 2011

Ringkas dan selesa

 

Assalamualaikum semua…

 

DSC_0575

 

Ramadhan dah dua minggu dah.. raya pula tak lama lagi… Dah shopping raya belom? Maklumlahhh bulan Ramadhan ni banyak betul sale. Haaa cakap pasal sale, sebenarnya aku nak kaitkan sale dengan baju yang aku pakai dalam gambar di atas.

 

DSC_0584

 

Baju yang aku pakai ni adalah dari online shop DALILA LADIES SHOP. Bajunya yang ringkas dan selesa membuatkan aku suka sangat nak pakai. Dah berapa kali aku pakai baju ni, baru sekarang aku share dengan korang.

 

DSC_0586

 

Bagi aku, baju macam ni sangat praktikal dipakai sebab style nya yang ringkas. Tambahan pulak, aku ni memang minat corak polka dot.

 

DSC_0594

 

So kalau korang nak kan baju-baju yang simple tapi tetap bergaya, bolehlah usha kat online shop DALILA LADIES SHOP. Aku rasa DLS ada buat Ramadhan sale. So ramai-ramai lah terjah ye!!

 

P/S : Hari ni saya berbuka puasa di luar, di Jusco Bukit Raja. Korang berbuka di mana?

 

 

 

Thanks for reading.

sign NISA

23 comments :

laskar pelangi said...

mmg nampak ringkas:)

Pn.Mieza Fadzly said...

simple but nice!!sukee..suke..kna terjah neh..thanks nisa for da info!!

Nyamuk Terbang said...

kak nisa ttp comel
berbuka dkt umah jer hri nie
sobs sobs

cik aiLebiu said...

smart top tu....

Rtp Farra Arisha said...

dah tengok, dah tahu how comfortable it is..btw, it is great on u!! ;)

Lilynn Sazlin said...

comel gilak:)

ღ p!nk veLvet ღ said...

berbuke kat rumah sajork, huhu!

Tulus Sweet said...

i have pimples and its so not matching on polkadot. makes my pimples looks so obvious. u look adorable in any looks. :)

Umie Artoqiemie said...

top yang cantik :DD

Nabilah Gadis Chocolate said...

wow... cantik lah baju 2...hihihi

♛ Azie Azra ♛ said...

kurus benor nisakay ni yea. tp azie ag kurus. mcm lidi dah. huaaa

Eina Azlina said...

nisa: ok la gaya awk...suke2!

mr_right said...

nice dressing nisa(:

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/please-proud-to-be-blogger.html

Dilakochan said...

Cantikss! It suits you ...

Today break fast at home, with the love one :)

Izzul Amir said...

wahhh comeel ! :D

Nurul Iman Rosman said...

nice one.

cantik, sedap mate memandang :)

coklatberapi said...

waa comel2..;))

Aidatherockstar ! said...

Comel :-)

Pateh Adnan said...

nisa yang gojes. ;) bile nak buat aku dia n dslr. nisa busy ekk.

liya alia said...

betul ringkas tapi cantikkk... suka sebab tak ikot body sangat...

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

cantik... sesuai sgt ngn nisa =)

❤ Zulaika Nasir ❤ said...

gowjes nisaa :p

hana sudradjat said...

you look pretty in it! :)