Monday, August 22, 2011

PROMO : Barangan eksklusif The Smurfs untuk dimenangi !!!

 

Assalamualaikum semua…

 

123

Yeahhh The Smurfs bakal muncul dalam filem yang bakal ditayangkan bermula 1 September ni. Raya woi!!! Tapi boleh je pergi tengok wayang ramai-ramai pakai baju raya. Mesti meriah panggung wayang tuh!!!

 

SINOPSIS THE SMURFS :

When the evil wizard Gargamel chases the Smurfs out of their village, through a magical portal, and into our world, they land in the middle of New York’s Central Park. Just three apples high and stuck in the Big Apple, the Smurfs must find a way to get back to their village before Gargamel tracks them down.

 

JOM TENGOK MOVIE TRAILER :

 

 

Haaa amacam? Excited tak bila aku umumkan aku ada barangan eksklusif The Smurfs untuk dimenangi??? Barangan apa tu ye???

 

Bookmark_actual size final

x3 set The Smurfs exclusive bookmarks worth RM50 each

 

Wahhh lumayan okay! Tapi, nanti dulu yeee….. Contest belum mula lagi… Contest akan dimulakan pada 1 September. Walaupun hari raya, aku akan cuba jugak up kan entry contest okay???

 

Syarat-syarat dan contest apa aku nak buat pun aku belum draft kan lagi memandangkan minggu ni memang aku sangat sangat busy dengan assignment. Banyak benda nak kena settle sebelum balik raya!!! Kahkah..

 

So, untuk tambah excited lagi, jom tengok beberapa gambar dari movie The Smurfs.

 

Brainy Smurf in Columbia Pictures' THE SMURFS.

Alalaaa comel lah watak Brainy ni! Aku suka tengok cermin mata nya yang bulat tu!

 

Gutsy, Clumsy and Brainy in Columbia Pictures' THE SMURFS.

See??? Comel sangat kan??? Hohoo….

 

PK-29_(_TCP5061_r)

Ouh yeah, suara Smurfette oleh Katy Perry my favorite singer! Wataknya sangat comel okay! Aku suka rambut blonde Smurfette ni!!

 

 

123

Jadi kalau korang semua nak menang barangan eksklusif yang aku dah war-war kan di atas, korang kena tunggu sehingga 1 September ni ya!!

 

Jom LIKE fan page penaja hadiah barangan eksklusif The Smurfs :

41605_7695091930_7389478_n

newskaki logo baru

7 comments :

Wadi AR said...

comelnye natang tuh

einz miszmessy said...

comeynye katun nie~

nurul diana said...

huaa ! comell !

Nyamuk Terbang said...

smurf ini sgt comel

Mi-Young said...

comel ! ape kata anda serta rakan2 join contest Cerita Yang Saya Nak Kongi dan menangi hadiah hebat ! belom cube belom tahu taw. jom ke link ne >>> http://frivolousa.blogspot.com/2011/08/join-contest-cerita-yang-saya-nak.html

Nabila Huda said...

comel sgt. mcm nk picit2 je.

Amy said...

Hi Selamat Hari raya semua.

Link saya di bawah untuk Smurfs bookmark :

http://atomicinfo.blogspot.com/2011/08/smurfs-come-alive-in-penang.html