Wednesday, August 3, 2011

Kurangkan tension di Times Square.

 

Assalamualaikum semuaa….

 

Wahh hari yang indah yek! Hahaha… Jumaat lepas aku ah pergi majlis penyampaian hadiah untuk pemenang peraduan video promo GRADUAN ASPIRE 2011. Hari sabtu nya pulak, aku turun KL sorang-sorang naik KTM woo!!

 

IMG_4749

Rasa macam dah lama sangat tak bazir masa dan penat kan diri kat Times Square. Seronok sangat kalau dapat habiskan duit dengan kawan-kawan. Hahaha ape punye falsampah derrr.

 

 

IMG_4750

Aku tak keseorangan semestinyaaa! Aku berjumpa pulak Nurul Izzati kat sana. Rindu ouhh nak lepak dengan beliau! Huahuaa maka kami berjimba, makan-makan dan jelajah pelusuk Times Square!

 

 

IMG_4754

Turut serta bodyguard kami iaitu classmate aku, Elfiandri. Memang tak penat-penat beliau teman kami pusing Times Square. Tahulah kan perempuan bila keluar shopping. Tapi amazing nya El nih, beliau bukan jenis yang suka merungut! Haha. Thanks buddy.

 

 

IMG_4758

Dah penat pusing separuh Times Square, maka kami berhenti makan dulu di Station Kopitiam. Haus bhaiiii…..

 

 

IMG_4759

Nurul Izzati  diet kot. Maka dengan itu beliau order french fries sahaja…

 

 

IMG_4760

Aku memang dah kelaparan kot! Maka nasi dengan lauk daging black pepper menjadi pilihan aku! Yeahh nasib baiklah agak sedap. Aku ambil fries Nurul tadi, aku cicah dengan kuah black pepper ni. Sedap jugak! Kahkahkah!

 

 

IMG_4761

El order nasi goreng thai. Katanya, nasi ni agak berlemak. Alaaa dah macam nasi lemak la pulak. Makanan kat Station Kopitiam memang boleh tahan rasanya, tapi bagi aku harganya agak mahal.

 

Huahuaaa.. itu aje lah nak cerita. Gambar-gambar barang yang aku beli, malas pula aku nak ambil gambar. Kang ada yang kata aku riak takbur pulak ye? Kuang kuang kuanggg!!!

 

P/S : Jom baca entry Nurul mengenai Canon Holga Lomo Picture Style feat. Nisa Kay :)

 

Thanks for reading. Bye bye!

 

sign NISA


38 comments:

  1. ish ko ni...time2 ni la ko nak post pasal makan...... caitt...

    ReplyDelete
  2. menyelerekan jew tgk time2 puase nih!

    ReplyDelete
  3. ambooi :D
    berseronk skan ye akq kat ts tu
    hehee ^_^
    ape2 pon tetap cute :D

    ReplyDelete
  4. sedapnya hidangan tu..bila dah berpuasa..semua nampak sedap. kih3

    ReplyDelete
  5. ahai . terliur tgok makanan tu . hee

    visit my page if u like
    http://athirahshariffudin.blogspot.com/2011/04/peniru-toyol-loser.html

    ReplyDelete
  6. walopon kentang hanyalah makanan yang biasa,tapi bila dilihat dalam keadaan berpuasa saya jadi lapar menggila...wakakaka

    ReplyDelete
  7. membaca entry ini di bulan puasa di tengahari memang menguji.kriukkk kriukkk perut berbunyi.hahaha

    ReplyDelete
  8. wahh kaka nisa jln2 ta ajak .. hee .. hav a nic day ... slmt bepuase kaka ^__^

    ReplyDelete
  9. last week pun g sana gak.. hihi..

    ReplyDelete
  10. wah..cam sedap jer daging black pepper tu..

    eh ,puasa plak skg ni..kui2.. :D

    ReplyDelete
  11. mknn sume agak menggoda d tghari bulan ramadhan. hahaha :D

    ReplyDelete
  12. hai sis, btw haritu sabtu mmg ada nampak sis kat depan kedai baju fortune :D

    ReplyDelete
  13. nisa jgn la tnjuk entry mkn bulan pose ni.. haha.. :P

    ReplyDelete
  14. Sedap ja tgok nasi goreng thai tuhh ..lapar terus :)

    ReplyDelete
  15. tengok gambar, mr right terus laparr..
    muwahahah~

    ReplyDelete
  16. haha.
    sedap kot black paper.
    eh.
    silap.
    black pepper.
    :B

    ReplyDelete
  17. comel lah awak ni.. suke tengok :)

    ReplyDelete
  18. cantik la pashmina... beli katne? :)

    ReplyDelete
  19. Laju-laju scroll down tak nak tengok gambar makanan. Hehe

    ReplyDelete
  20. menarik nyer... ehhh.. pose laaa.. wiwi.. @~@

    ReplyDelete
  21. ade Nisa dalam entry mr right;)

    ReplyDelete
  22. rugi tak ikot kaw kn??
    huuu

    http://www.akmalhilmi.com/safee-sali-tuntut-isteri-kapten-singapura-mohon-maaf-secara-terbuka/

    apa pendapat atau pandangan anda terhadap isu ini??
    patut o tak patut??

    ReplyDelete
  23. time pose ni la kena diet ckit. biar kekal ramping gitulohh. bagos kak nurul izzati tu....huhu ^_^

    ReplyDelete
  24. TS mmg best untuk shopping..lagi pun murah2..kalau tak pusing 1 shopping complex mmg tak sah an..

    ReplyDelete
  25. makanan itu bgituu mggugat iman mjur tatap waktu malam..lau siang siang.. dugaaan

    ReplyDelete
  26. cakap kat nurul izati, mkn french fries lagi cepat gemok kot!

    * you are so beautiful!*
    muka pn flawless!

    ReplyDelete
  27. lapo plak tngok mkannn sedap2,, heheh

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay