Wednesday, August 3, 2011

Kurangkan tension di Times Square.

 

Assalamualaikum semuaa….

 

Wahh hari yang indah yek! Hahaha… Jumaat lepas aku ah pergi majlis penyampaian hadiah untuk pemenang peraduan video promo GRADUAN ASPIRE 2011. Hari sabtu nya pulak, aku turun KL sorang-sorang naik KTM woo!!

 

IMG_4749

Rasa macam dah lama sangat tak bazir masa dan penat kan diri kat Times Square. Seronok sangat kalau dapat habiskan duit dengan kawan-kawan. Hahaha ape punye falsampah derrr.

 

 

IMG_4750

Aku tak keseorangan semestinyaaa! Aku berjumpa pulak Nurul Izzati kat sana. Rindu ouhh nak lepak dengan beliau! Huahuaa maka kami berjimba, makan-makan dan jelajah pelusuk Times Square!

 

 

IMG_4754

Turut serta bodyguard kami iaitu classmate aku, Elfiandri. Memang tak penat-penat beliau teman kami pusing Times Square. Tahulah kan perempuan bila keluar shopping. Tapi amazing nya El nih, beliau bukan jenis yang suka merungut! Haha. Thanks buddy.

 

 

IMG_4758

Dah penat pusing separuh Times Square, maka kami berhenti makan dulu di Station Kopitiam. Haus bhaiiii…..

 

 

IMG_4759

Nurul Izzati  diet kot. Maka dengan itu beliau order french fries sahaja…

 

 

IMG_4760

Aku memang dah kelaparan kot! Maka nasi dengan lauk daging black pepper menjadi pilihan aku! Yeahh nasib baiklah agak sedap. Aku ambil fries Nurul tadi, aku cicah dengan kuah black pepper ni. Sedap jugak! Kahkahkah!

 

 

IMG_4761

El order nasi goreng thai. Katanya, nasi ni agak berlemak. Alaaa dah macam nasi lemak la pulak. Makanan kat Station Kopitiam memang boleh tahan rasanya, tapi bagi aku harganya agak mahal.

 

Huahuaaa.. itu aje lah nak cerita. Gambar-gambar barang yang aku beli, malas pula aku nak ambil gambar. Kang ada yang kata aku riak takbur pulak ye? Kuang kuang kuanggg!!!

 

P/S : Jom baca entry Nurul mengenai Canon Holga Lomo Picture Style feat. Nisa Kay :)

 

Thanks for reading. Bye bye!

 

sign NISA

38 comments :

[k]o{q}i[n] said...

ish ko ni...time2 ni la ko nak post pasal makan...... caitt...

Maya Lisa said...

tak poce yeahhh !!!

Muhamad Syafiq said...

tak jumpa nisa pun kat TS .. hehe

Mr.B[e]ave[R] said...

wah,syok2..hang out time

saharinasaharudin said...

shopping rya ke? :)

✿ cik atie said...

menyelerekan jew tgk time2 puase nih!

farah hanim said...

ambooi :D
berseronk skan ye akq kat ts tu
hehee ^_^
ape2 pon tetap cute :D

laskar pelangi said...

sedapnya hidangan tu..bila dah berpuasa..semua nampak sedap. kih3

ohh ddy said...

alamak. makanan. hehhehehe

athirah said...

ahai . terliur tgok makanan tu . hee

visit my page if u like
http://athirahshariffudin.blogspot.com/2011/04/peniru-toyol-loser.html

cheqwa said...

walopon kentang hanyalah makanan yang biasa,tapi bila dilihat dalam keadaan berpuasa saya jadi lapar menggila...wakakaka

Laila Majid said...

membaca entry ini di bulan puasa di tengahari memang menguji.kriukkk kriukkk perut berbunyi.hahaha

Eva DaNiaL said...

wahh kaka nisa jln2 ta ajak .. hee .. hav a nic day ... slmt bepuase kaka ^__^

izfanora said...

last week pun g sana gak.. hihi..

miss Fyqa said...

wah..cam sedap jer daging black pepper tu..

eh ,puasa plak skg ni..kui2.. :D

ainondreamergirl♥ said...

mknn sume agak menggoda d tghari bulan ramadhan. hahaha :D

Nur Aischa said...

hai sis, btw haritu sabtu mmg ada nampak sis kat depan kedai baju fortune :D

Misz Muffin said...

nisa jgn la tnjuk entry mkn bulan pose ni.. haha.. :P

cik Beskod said...

wah best nye dpt jalan2 hehe

Nanal0vey0u said...

Sedap ja tgok nasi goreng thai tuhh ..lapar terus :)

mr_right said...

tengok gambar, mr right terus laparr..
muwahahah~

..hizamirahim.. said...

haha.
sedap kot black paper.
eh.
silap.
black pepper.
:B

belogkayangan said...

comel lah awak ni.. suke tengok :)

Azie said...

cantik la pashmina... beli katne? :)

eesyaheera said...

Laju-laju scroll down tak nak tengok gambar makanan. Hehe

inspired by syaidatie nurdilla said...

menarik nyer... ehhh.. pose laaa.. wiwi.. @~@

mr_right said...

ade Nisa dalam entry mr right;)

zaty luvlianncezzz said...

uiks. sodapppnya mknn tue. :)

zaty luvlianncezzz said...

uiks. sodapppnya mknn tue. :)

Nurul dot..dot..dot said...

hehe ^ ^ shopping memang best

akmalhilmi said...

rugi tak ikot kaw kn??
huuu

http://www.akmalhilmi.com/safee-sali-tuntut-isteri-kapten-singapura-mohon-maaf-secara-terbuka/

apa pendapat atau pandangan anda terhadap isu ini??
patut o tak patut??

MissVanilla said...

time pose ni la kena diet ckit. biar kekal ramping gitulohh. bagos kak nurul izzati tu....huhu ^_^

DanieL AdiE said...

Sedapnye...

miss juejue said...

TS mmg best untuk shopping..lagi pun murah2..kalau tak pusing 1 shopping complex mmg tak sah an..

IEQAH said...

makanan itu bgituu mggugat iman mjur tatap waktu malam..lau siang siang.. dugaaan

~Queen Q~ said...

cakap kat nurul izati, mkn french fries lagi cepat gemok kot!

* you are so beautiful!*
muka pn flawless!

Bintang Biru. said...

waaahh, terliur habis. #LOL

Popoi said...

lapo plak tngok mkannn sedap2,, heheh