Thursday, August 11, 2011

Kelas Pagi

 

Picture2579

Mengantuk woh !!! Aku penat. Semalam ikut akak PenMerah berkejar ke Cineleisure. Story mory lepas ni ye? Aku masih di kampus. Hari ni pulak kelas pagi. Yang tak best nya aku dikejutkan dengan sakit perut!

 

Picture2580

Tengokk mencebik je tahu! Ish ishh.. maklumlah, bila dah mengantuk, konsenstrasi dalam kelas mula kacau bilau. Apa aku buat? Camwhore okayh! Memang entry stok jaja muka kejap. Kahkahkah.

 

Okaylah.. nak sambung rehat kat fakulti. Kahkahkah. Sejuk wooo. Tapi kejap lagi ada kelas so tak boleh tidur. Kelas petang ni mesti aku out habis sebab aku mengantuk plus aku asyik berulang ke toilet hari ni. Hmm???

 

 

Thanks for reading!

sign NISA

19 comments :

nia.affina said...

macam heliza! :O

farah hanim said...

hehe
akq sakit prt eh
cpt sihat taw
hehe, =)

nia.affina said...

ha lagi satu, tggi n berat nisa berape?? :)

Dawia.Honeyputri said...

nisa unisel student kan..

kita sama Universiti ! ;)

atien rashidi said...

dugaan puase :)

rara pinkmafia said...

nisa buat muke cebek cm tu pon comelsss bangat.hehehe =)

Izatie said...

Hehe comel :)

Selamat berpuasa babe!

[k]o{q}i[n] said...

untunglah blaja lagi....

cheqwa said...

kak nisa sakit perut ke?get weel soon ^_^

MissVanilla said...

jaja muka ka? haha tetap nmpk cantek! :)

emy zulaiha said...

alahai nisa nape muncung2 nie?jom tgk emy entri emy.hehe ^_^

http://emyzulaiha.blogspot.com/2011/08/blogger-otainisa-kay-ade-kembar-ke.html

Nanie Hussin said...

alala comel je nisa mencebik kan..hehe

get well soon k:) selamat berpuasa!

Cik Tasya merapu said...

hye kak nisa sayang:)) b0ley x nak buat satu permintaan :)) b0ley buat tut0rial cara shwal kak nisa pakaikan tu x? comel la^^ sweet2 je:)

nazirafarahinomar said...

Untunglaaa dapat kawan-kawan laki tak nganjing bile camwhore. heheh :)

liya alia said...

kesiannya sakit perut.. senggugut ka cirit birit.. heeeee

Hishyamuddin said...

siannya dia...rilex je bro kt blkng tu kn.haha

Killa92 said...

Alo x2 sian

Dim Benihana said...

inilah yg syiok time blajar..byk dugaan

izfanora said...

mc sudah.. :P