Monday, August 22, 2011

Cover terbaru dari Maddi Jane dirakam oleh One Republic !!!

 

Assalamualaikum…

 

Just a simple entry yea… Sambil buat assignment aku mendengar lagu-lagu di YouTube. Teringat pula artis Youtube kegemaran aku iaitu Maddi Jane. Nampak nya hari ni beliau baru upload lagu terbaru yang beliau cover.

 

maddi-jane-222203_large

Aku tahu pasal Maddi Jane yang comel ni tahun lepas. Korang boleh baca entry yang aku buat pasal MJ ni DI SINI. Memang comel sangat okayh! Berbakat pulak tu..

 

Sempena menyambut 300,000 subscriber kat channel Youtube beliau, Maddi Jane merakam lagu Secret nyanyian asal oleh One Republic.. Alaa yang OST filem The Sorcerer’s Apprentice tu laa…. Yang best nya, beliau merakamkan cover ni dengan One Republic sendiri!

 

Wahh bertuah punye budak! Hohoo.. Okaylah jom enjoy lagu SECRET yang Maddi Jane ni cover.

 

 

Aku suka beliau sebab kalau MJ ni cover lagu, dia ada ghaya tersendiri untuk menyanyikan lagu tersebut. Setakat ni aku suka semua lagu yang dia cover. Okay have a nice day everyone!

 

 

Selamat berbuka puasa.

sign NISA


9 comments:

  1. suka gak MJ. dah la suara fuhhhhh! matang abis;) dah la comel camtu

    ReplyDelete
  2. maddi jane hebat ! suka suara and muka comel dia !

    ReplyDelete
  3. wahh. lagu secret! lagu pebret ni!! ;DD

    ReplyDelete
  4. sedap gila suara budak ni.., lagu prise tag dia pun sedap gila.. dah mcm suara aku sedap dia..


    hahaha

    ReplyDelete
  5. maddi jane sgt comel:) suara mantap! vocal hebat! coool sgt!

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay