Friday, August 19, 2011

CIK BEDAH MAMARAZZI menyibuk di blog Saya Suka Menaip ????

 

Hello hello kopi ke milo???

 

Picture2401

Halo wassup CIK BEDAH MAMARAZZI kat sini okayh. Bukan Nisa Kay atau Nisa Menaip!! Hahhh mana pergi Nisa ni? Alaaa sibuk laa Nisa tuh, meh CIK BEDAH perkenalkan diri.

 

Nama glemer uolls boleh panggil CIK BEDAH MAMARAZZI. Tapi throughout the entry CIK BEDAH akan bahasakan diri sebagai CBM. Hoi kau ingat aku rajin sangat ker nak taip CIK BEDAH MAMARAZZI sepanjang masa? Hohohoo..

 

Jangan korang salah faham! CBM muncul di bulan puasa ni bukan nak ajak korang gosip benda-benda salah, benda fitnah. CBM takde keje lah nak sebar cerita salah. Haaa.. korang nak tahu tak apa keje CBM kat blog Saya Suka Menaip ni??

 

Bagusnye korang terus membaca, hohohooo…. CBM akan muncul sekali sekala kat blog ni untuk share dengan korang kisah / berita retis dalam dan luar negara. Maklumlah, CBM ni suke baca berita retis. Lepas tu bajet diri pon retis. Hohoho!!

 

Okay lah, kalau korang suka and nak suruh CBM teruskan segmen kat blog Saya Suka Menaip ni, korang komen kat bawah ye. Kalau korang tak suka, CBM tetap akan menyibuk! Hohooo.. Oke bai!

 

P/S : Kewujudan CIK BEDAH MAMARAZZI sama sekali tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada. Jika ada persamaan itu hanyalah kebetulan semata-mata. TQ.

 

 

sign CBM


22 comments:

  1. yeah CBM heheh kelas gitu haha.. cter je nanti CB bace hahaha..

    ReplyDelete
  2. pehh ! sama aje muka ngan kak nisaaaa :P mesti kebetulan ni~

    ReplyDelete
  3. haha nisa version cik bedah . i loikee gossip !

    ReplyDelete
  4. CBM ade bbm?mintak pin boley?hahahaha....

    ReplyDelete
  5. barula hot blog nisa..hihi

    ReplyDelete
  6. wahh kelas gitu..ade segmen CBM hehe cayalah =)

    ReplyDelete
  7. wah CBM nk jadi retis ye.. hikhik.. (^_^)

    ReplyDelete
  8. haha. CBM, muka macam kenal laaa ;D

    ReplyDelete
  9. buat jelah segmen apa pon CBM.. suma saya baja ja kalau dah ada dalam blog nih,, haha

    ReplyDelete
  10. i loikeee CBM :)
    kalo bole kluar slalo pn ok gak..nk tau pe gosip br retis skrg.. :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay