Thursday, August 18, 2011

Aku nak bagi kad raya ni….

 

Assalamualaikum..

 

Cehhh kemain lagi buat pengumuman nak bagi kad raya. Alaaaa nak raya nih, aku nak bajet retis kejap. Bajet laa ramai sangat nak kad raya dari aku. Kahkahkah…

 

Di facebook aku dah buat satu teka lirik simple. Memang bertuah akak itu dapat kad raya dari aku. Okay aku ada 3 keping lagi kad raya nak bagi. Tapi aku takkan bagi camtu aje.. Hohoo…

 

Kalau korang nak kad raya.. Korang kena jawab 3 soalan di bawah :

 

1) CARI ENTRY LAMA AKU YANG ADA GAMBAR DI BAWAH NI.

JAWAPAN YANG TIDAK DITERIMA :

http://nisamenaip.blogspot.com/

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html

IMG_1946[4]

 

2) Siapa artis dibawah? Bagi nama beliau.

4292851029_68d34f942e_o

 

3) Teka lirik di bawah. Beri tajuk lagu dan nama penyanyi.

Nama penyanyi sila bagi nama sebenar.

But then you went and changed the words
Now my heart is empty

 

 

 

Okayyy senang aje kan soalan-soalan aku. Hohohooo… Jawab kat bahagian komen ye. Aku takkan approve dulu komen-komen korang. Jawapan yang salah aje aku approve dan ia akan appear di comment box.

 

Hoooo so sesiapa yang dapat kad raya aku nanti dapatlah menyaksikan tulisan buruk aku. Hohohooo… 5 orang yang jawab dengan tepat dan terpantas akan menang kad raya daku. Hehehe…

 

AKU HANYA AKAN PILIH JAWAPAN YANG TEPAT SAHAJA. THANK…

 

 

sign NISA

34 comments :

Jasmin Ibrahim said...

1) nisamenaip.blogspot.com
2) stacy angie
3) When There Was Me And You

Jasmin Ibrahim said...

* 3) Beranda > High School Musical > When There Was Me And You

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku tau yang no 2 tu jerk.. stacy.. hehe :)

fida said...

hye nisa. fida yg teka lirik nisa kat fb tu. :)

so kire x leh join la kan contest sini? :)

ZarethAtiqa said...

1-nisamenaip.blogspot.com
2-stacy af6-stracie angie anam
3-when there was me and you-vanessa hudgens&zac efron

Syafiqah Shafie said...

hey nisa cool ;)

menariknyer! jum tukar2 kad raya hehe ;D

1.http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html
http://lh6.ggpht.com/-DJlL0ShTQnI/TkyYewDeHLI/AAAAAAAAHis/t_J2TKCU96s/s1600-h/IMG_194642.jpg

2.Stracie Angie Anam

3. Vanessa Hudgens
When There Was Me And You

Read more: VANESSA HUDGENS - WHEN THERE WAS ME AND YOU LYRICS http://www.metrolyrics.com/when-there-was-me-and-you-lyrics-vanessa-hudgens.html#ixzz1VLxLb78U
Copied from MetroLyrics.com

hehe ;)

Oshin said...

nak jawab !!!

1) http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html

2) stacy

3) Vanessa Hudgens: When There Was Me And You

Cik NuRuN said...

1st - Stacy

2nd - When There Was Me and You:High School Musical



Betol kan ? hee

cik Nu said...

1) http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html

2) stacy

3)High School Musical - When There Was Me And You

just try my luck :)

Nisa Kay said...

@fida

sorry xleh dear..

Pendamba Mawar said...

pendamba try:
1 nisamenaip.blogspot.com sama ...xd http

2.Stacie angie aka stacy

3.Vanessa Hudgens
When There Was Me And You


done

Nur Najwa said...
This comment has been removed by the author.
u.m.i.e said...
This comment has been removed by the author.
Nur Najwa said...
This comment has been removed by the author.
u.m.i.e said...

nak try lagi boleh ?

Cik NuRuN said...

ohh sori terabai jawapan no 1 , nak jawab lagi skali bole ? hee

1- http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html

2- Stacy

3- When there was me and you by Vanessa Hudgen in High School Musical

ezan said...

jawapan yang 1

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html


jawapan kedua

stacy

jawapan ketiga

Vanessa Hudgens
When There Was Me And You

fida said...

okeh nisa. :)

saje tnye.. tamak pulak rase :P

normala_ali said...

nak jawab jugak lisa.. hikhik

1-lisa penah update kat entry nie..
http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html
2-Stacy atau nama betul dia Stacie Angie Anam
3- lirik lagu There was me and you yg dinyanyi kan oleh Vanessa Hudgens dalam citer High School Musical..

(^_^)

AkmaFaizal said...

Salam Ramadan, wah kreatifnye buat kad raye sendiri tu..:)

faa.rosli said...

xjoin pon stil dpt kan kad raya??ahaks~

yana_popeye said...

1 . http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

2 . vanessa hudgens - when there was me and you

3 . stacy angie

fara anak abah said...

1)http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

2)nama komersial: Stacy AF
nama sebenar: Stracie Angie Anam

3)tajuk lagu:When there was me and you
dalam cerita High School Musical
artist:Vanessa Anne Hudgens

penat jugak saya carik satu2 entry nisa ni..hehe=p

Mardhihah Mat Ishak said...

hoho..

1. http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

2. Stacy Angie

3.Vanessa Hudgens
When There Was Me And You (High School Musical)


yeay..!! :)

nurul nabila bt medan said...

nak kad raya !!

jawapan :

1)http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

2)Stracie Angie Anam

3)Vanessa Hudgens & Zac Efron : When There Was Me And You Lyrics



betul tak ??
hehe =)

Cik Diena said...

@Nisa Kay
1)http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html
2)Stacie angie aka stacy
3)Vanessa Hudgens
When There Was Me And You

Cik Diena said...

1)http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html
2)Stacie angie aka stacy
3)Vanessa Hudgens
When There Was Me And You

asiah_najihah said...

asiah nak cube nasib..(^_^)


1.http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

2. Stacy

3. When there was me and you- Vanessa Hudgen


harap2 betol la..penat kelik satu2 hehe..

Admiral Hafiz said...

1-http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html


2-sStacie angie aka stacy AF 6

3-Vanessa Hudgens
When There Was Me And You

H.J said...

tak dapat ke kad raya free?hehe

DyanaYunus said...

1) http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

2) Stracie Angie Anam (Stacy AF6)

3) When There Was Me and You - Vanessa Anne Hudgens (Vanessa Hudgens)

Mardhihah Mat Ishak said...

hehe..nisa tak approve komen kt, maknanye betul la tu..hahaha:P

M E Z said...

1-http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

2-Stacy angie

3-When There Was Me And You by Vanessa Hudgens

Sarkasiz said...

stacy bakalakau!!!!!!!!