Thursday, August 18, 2011

Aku nak bagi kad raya ni….

 

Assalamualaikum..

 

Cehhh kemain lagi buat pengumuman nak bagi kad raya. Alaaaa nak raya nih, aku nak bajet retis kejap. Bajet laa ramai sangat nak kad raya dari aku. Kahkahkah…

 

Di facebook aku dah buat satu teka lirik simple. Memang bertuah akak itu dapat kad raya dari aku. Okay aku ada 3 keping lagi kad raya nak bagi. Tapi aku takkan bagi camtu aje.. Hohoo…

 

Kalau korang nak kad raya.. Korang kena jawab 3 soalan di bawah :

 

1) CARI ENTRY LAMA AKU YANG ADA GAMBAR DI BAWAH NI.

JAWAPAN YANG TIDAK DITERIMA :

http://nisamenaip.blogspot.com/

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html

IMG_1946[4]

 

2) Siapa artis dibawah? Bagi nama beliau.

4292851029_68d34f942e_o

 

3) Teka lirik di bawah. Beri tajuk lagu dan nama penyanyi.

Nama penyanyi sila bagi nama sebenar.

But then you went and changed the words
Now my heart is empty

 

 

 

Okayyy senang aje kan soalan-soalan aku. Hohohooo… Jawab kat bahagian komen ye. Aku takkan approve dulu komen-komen korang. Jawapan yang salah aje aku approve dan ia akan appear di comment box.

 

Hoooo so sesiapa yang dapat kad raya aku nanti dapatlah menyaksikan tulisan buruk aku. Hohohooo… 5 orang yang jawab dengan tepat dan terpantas akan menang kad raya daku. Hehehe…

 

AKU HANYA AKAN PILIH JAWAPAN YANG TEPAT SAHAJA. THANK…

 

 

sign NISA


34 comments:

  1. 1) nisamenaip.blogspot.com
    2) stacy angie
    3) When There Was Me And You

    ReplyDelete
  2. * 3) Beranda > High School Musical > When There Was Me And You

    ReplyDelete
  3. hye nisa. fida yg teka lirik nisa kat fb tu. :)

    so kire x leh join la kan contest sini? :)

    ReplyDelete
  4. 1-nisamenaip.blogspot.com
    2-stacy af6-stracie angie anam
    3-when there was me and you-vanessa hudgens&zac efron

    ReplyDelete
  5. hey nisa cool ;)

    menariknyer! jum tukar2 kad raya hehe ;D

    1.http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html
    http://lh6.ggpht.com/-DJlL0ShTQnI/TkyYewDeHLI/AAAAAAAAHis/t_J2TKCU96s/s1600-h/IMG_194642.jpg

    2.Stracie Angie Anam

    3. Vanessa Hudgens
    When There Was Me And You

    Read more: VANESSA HUDGENS - WHEN THERE WAS ME AND YOU LYRICS http://www.metrolyrics.com/when-there-was-me-and-you-lyrics-vanessa-hudgens.html#ixzz1VLxLb78U
    Copied from MetroLyrics.com

    hehe ;)

    ReplyDelete
  6. nak jawab !!!

    1) http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html

    2) stacy

    3) Vanessa Hudgens: When There Was Me And You

    ReplyDelete
  7. 1st - Stacy

    2nd - When There Was Me and You:High School Musical



    Betol kan ? hee

    ReplyDelete
  8. 1) http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html

    2) stacy

    3)High School Musical - When There Was Me And You

    just try my luck :)

    ReplyDelete
  9. pendamba try:
    1 nisamenaip.blogspot.com sama ...xd http

    2.Stacie angie aka stacy

    3.Vanessa Hudgens
    When There Was Me And You


    done

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. ohh sori terabai jawapan no 1 , nak jawab lagi skali bole ? hee

    1- http://nisamenaip.blogspot.com/2011/08/aku-nak-bagi-kad-raya-ni.html

    2- Stacy

    3- When there was me and you by Vanessa Hudgen in High School Musical

    ReplyDelete
  14. jawapan yang 1

    http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html


    jawapan kedua

    stacy

    jawapan ketiga

    Vanessa Hudgens
    When There Was Me And You

    ReplyDelete
  15. okeh nisa. :)

    saje tnye.. tamak pulak rase :P

    ReplyDelete
  16. nak jawab jugak lisa.. hikhik

    1-lisa penah update kat entry nie..
    http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html
    2-Stacy atau nama betul dia Stacie Angie Anam
    3- lirik lagu There was me and you yg dinyanyi kan oleh Vanessa Hudgens dalam citer High School Musical..

    (^_^)

    ReplyDelete
  17. Salam Ramadan, wah kreatifnye buat kad raye sendiri tu..:)

    ReplyDelete
  18. xjoin pon stil dpt kan kad raya??ahaks~

    ReplyDelete
  19. 1 . http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

    2 . vanessa hudgens - when there was me and you

    3 . stacy angie

    ReplyDelete
  20. 1)http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

    2)nama komersial: Stacy AF
    nama sebenar: Stracie Angie Anam

    3)tajuk lagu:When there was me and you
    dalam cerita High School Musical
    artist:Vanessa Anne Hudgens

    penat jugak saya carik satu2 entry nisa ni..hehe=p

    ReplyDelete
  21. hoho..

    1. http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

    2. Stacy Angie

    3.Vanessa Hudgens
    When There Was Me And You (High School Musical)


    yeay..!! :)

    ReplyDelete
  22. nak kad raya !!

    jawapan :

    1)http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

    2)Stracie Angie Anam

    3)Vanessa Hudgens & Zac Efron : When There Was Me And You Lyrics



    betul tak ??
    hehe =)

    ReplyDelete
  23. @Nisa Kay
    1)http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html
    2)Stacie angie aka stacy
    3)Vanessa Hudgens
    When There Was Me And You

    ReplyDelete
  24. 1)http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html
    2)Stacie angie aka stacy
    3)Vanessa Hudgens
    When There Was Me And You

    ReplyDelete
  25. asiah nak cube nasib..(^_^)


    1.http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

    2. Stacy

    3. When there was me and you- Vanessa Hudgen


    harap2 betol la..penat kelik satu2 hehe..

    ReplyDelete
  26. 1-http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html


    2-sStacie angie aka stacy AF 6

    3-Vanessa Hudgens
    When There Was Me And You

    ReplyDelete
  27. tak dapat ke kad raya free?hehe

    ReplyDelete
  28. 1) http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

    2) Stracie Angie Anam (Stacy AF6)

    3) When There Was Me and You - Vanessa Anne Hudgens (Vanessa Hudgens)

    ReplyDelete
  29. hehe..nisa tak approve komen kt, maknanye betul la tu..hahaha:P

    ReplyDelete
  30. 1-http://nisamenaip.blogspot.com/2011/03/gigih-betol-aku-melukis-hari-ni-yeahh.html

    2-Stacy angie

    3-When There Was Me And You by Vanessa Hudgens

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay