Thursday, August 11, 2011

Aku, Dia & DSLR [Part 16]

 

Assalamualaikum semua..

 

Yeah, staright to the point lah ye. Ini masanya untuk aku update mengenai segmen Aku, Dia & DSLR. Kali ni dah pun masuk PART 16. Fuhhh setelah sekian lama aku dok peram-peram gambor yang ada jadi pekasam! Kahkahkah!!

 

Photoshoot kali ni berlangsung di Park Avenue Condo. Ambil gambar pun cuaca petang-petang. Sebab aku memang tak ke mana. Cuma tengahari nye tu aku ade aktiviti sikit. Herherrr… Dah jangan buang masa jom cuci mata!

 

DSC_0736

My full outfit for that day. Oh ye!! Ada jugak beberapa manusia yang tanya aku, aku ni suka beli baju brand apa. Jawapan aku? TAKDAK BRAND lah oii. Kahkahkah. Sebab aku sangat suka shopping kat Times Square. Ada jugak baju aku beli kat Temerloh. So maybe tak jumpa sangat kat tempat lain kot???

 

Buat apa lah korang dok ingat aku beli barang branded bagai. Bukan diriku meyh. Aku sebagai student yang hanya mengharapkan duit PTPTN untuk bayar yuran dan belanja sehari-hari memang TAK mampu lah nak pakai branded sangat oii..

 

 

DSC_0852

Gambor ni dah lama jadikan profile picture di Facebook. Biasanya bila aku up satu gambor baru kat FB, maknanya aku ada stok gambar untuk update segmen Aku, Dia & DSLR. Cuma nye aku ni kadang-kadang ambil masa sangat untuk proses gambar-gambar lain.

 

DSC_0928

Mula-mula aku letak gambar ni sebagai teaser di FB. Tapi…..!!! Pakwe kecintaan request suruh letak gambar yang mana muka aku pandang kamera. Errr nape kah? Tak pandang kamera tak cantik ke ?? Kehkehkeh!!

 

DSC_0800

Ouhhh aku memang suka edit terang-terang camnih. Apa orang panggil…? High-key?? Entah lah! Kahkahkah. Tak tahu lah betul ke tak :P

 

DSC_1014 copy

Yang ni aku suka ekspresi muka aku. Kahkahkah. Puji diri sendiri siot!! Ptuihhh.. Kahkahkah!!! Gambar ni aku tetiba rajin buka photoshop, lalu ku touch up guna photo action. Ahaksss…

 

DSC_1028 copy

Huwarggghhh muka tak boleh belah! Ku rasakan seperti mahu telan aje manusia yang dok lalu lalang depan aku masa nak shoot. Aku akui aku agak terganggu semasa photoshoot ni di jalan.. Huwaa huwaaa…

 

Baiklah! Itu aje aku nak share dengan korang. Hikhik aku pon dah lama jugak tak menggila depan DSLR camtuh eh eh. Sebab semester ni merupaka semester last aku. Aku nak tamat diploma dengan penuh gemilang. (Amin….)

 

So, lepas ni aku rasa aktivit gila-gilaan aku macam ni mesti kurang dah ek? Ek? Tapi sayang-sayang ku semua ni mesti masih terus baca blog aku kan? Hehhe sayang readers aku. Muah muah!!!

 

 

Thanks for reading.

sign NISA


32 comments:

  1. biru la kau nisa. sibbek aku minat. *biru je. kehkehekh

    ReplyDelete
  2. Tema : biru = tenang = cantik :D

    ReplyDelete
  3. wow nice hehe... suke tgok kak nisa update pasal aku, dia dan DSLR hehe

    ReplyDelete
  4. nice nisa..=)
    muke photogenic..sume cantek...

    ReplyDelete
  5. alahai.. cantiknye nisa ... gojes .. :)

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaa nisa kay ni..ceria je pakaian hehehe

    ReplyDelete
  7. wwaaahhh,,,,
    heel mmg superb la..
    cantik giler...
    u pon cantik!
    hehehe... :D

    ReplyDelete
  8. gambar nisa semua cantik.
    yelah, watpe laaa nak brand2x bagai nih. baju kat ts tu pun lawa2x.

    ReplyDelete
  9. wahh, seronoknya jadi orang cantik :)

    ReplyDelete
  10. chanteqlah nisa ni ... dah lah puteh melepak, hehe~

    ReplyDelete
  11. cantikny.. nk ngort ley? hee ;))

    ReplyDelete
  12. cantik la skirt tu...mana nak beli eh?

    ReplyDelete
  13. nnti nak bt banner lar, dduk tpi jlan. :DD

    ReplyDelete
  14. Cik NIsa memang bergaya lahh!

    btw, Cik Nisa menjadi BLOG PILIHAN PIKALURVE :)

    http://pikalurve.blogspot.com/2011/08/bpp-fashionista-nisa-kay.html

    ReplyDelete
  15. muka nisa mcm baizura kahar la. adik bradik ea? :D

    Tak Senonoh Kat Bazar.

    ReplyDelete
  16. hye nisa.just nak bg opinion..awk muke dah cantik.sweet je licin je.. santeq lah.but..awk kurus sgt lah..xnampak sgt body...kalo berisi sikit kompem lagi cantik..mkn banyak2 la.hehe

    ReplyDelete
  17. alololo comelnyerrr!

    btw i loike ur sekirtttt!

    ReplyDelete
  18. bestnye photoshoot.. tgk gmba2 nisa, teringat mase photoshoot dolu-dolu

    ReplyDelete
  19. comelnye nisa nie!pakai ape pon cntk xpyh nak brended2 kan ;)

    ReplyDelete
  20. wahhhh kasut tu... suka !! tapi apakan daya takde keberanian lagi nak pakai heel pakai wedges ja mampu.. huhu

    ReplyDelete
  21. ehhh kedit mane..kedit..hahahaa

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay