Saturday, July 16, 2011

VOTE for me people!

 

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua…

 

Hari ni tak ada apa nak update sangat lah. Emosi agak ke laut tapi alhamdulillah masih belum meroyan lagi Kahkahkah!! Eh eh kembali ke pangkal jalan. Meh sini aku nak bagitahu aku nak minta jasa baik readers semua vote gambar aku.

Aku join CONTEST FASHIONISTA BY VANDESKEY PHOTOGRAPHY di facebook. So ia semestinya memerlukan korang untuk LIKE gambar aku. Aku mempertaruhkan gambar ini :

 

LAYAK KE AKU MENANG? Hui huiii~ Untuk vote aku, just ikut dua step di bawah :

 

STEP 1 : Like page Vandeskey Photography http://www.facebook.com/pages/Vandeskey-Photography/203249969714954

 

STEP 2: Like gambar aku dalam album CONTEST FASHIONISTA BY VANDESKEY PHOTOGRAPHY
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=224673054239312&set=a.223210757718875.56919.203249969714954&type=1

 

Okayh itu aje yang korang boleh buat. Setiap jasa anda hanya Allah yang mampu balas. Aku dahulukan dengan jutaan terima kasih kat korang yang dah mengundi mahupun yang akan mengundi.

Bye bye Muuahh!!!

 

sign NISA

21 comments :

::Princess Keymah:: said...

done voting!gudluck kak nisa :)

unieMARKS :) said...

done babe.nice pict ! :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

dah like. good luck dear

♛ Azie Azra ♛ said...

cantikkkkkkkkkkk!

..hizamirahim.. said...

good luck nisa!
:B

Areliff said...

kasut yang menakutkan :P

mish aryu said...

cantik sgt .. gorgeous !

Sya Syazana said...

gojesss! voted :D

Qisse said...

ok dah! wish u all d best ye :D

Cik Tasya merapu said...

good luck nisa:)

Shima Hishamuddin said...

gmbar tu macam barbie oh haha

Eazy Izzuddin said...

huiyooo..
eh pic kamo di blog sya..

Pateh Adnan said...

uwahh. macam barbie la gambar yang ni. nampak flawless. huhu ;D

Ainur Farha said...

haha. dah like dah. kak nisa comel gilak. geram sangat. hahaa.

Kucing Serius. said...

Maaf lah. Tapi nak tanya. Harap tak berkecil hati ek. Huuu.

Kenapa ramai yang join benda benda camni? As in,nak blogwalking pun ramai yang story pasal benda ni :(

Susah nak cari blog yang membina sekarang. Huu.

Sekadar tanya je tau! Apa apa pun,good luck! :D

Ecah Shafiee said...

done..vote ecah jugak yer..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=225506037489347&set=a.223210757718875.56919.203249969714954&type=1

eienrazak said...

lama dah vote.

nisa,for you !

http://eienrazak.blogspot.com/2011/07/she-is-beautiful-nisa-kay.html

♥ cucuTokMori ♥ said...

kak nisa good luck ok =D

sorfiena said...

dah vote dah vote ^___^
good luck :)

~~Coretan Irza.... said...

dah vote nisa ...akak doakan nisa bjaya...

~~Coretan Irza.... said...

akak dh vote nisa...
Good luck...akak doakan nisa bjaya...