Thursday, July 7, 2011

VLOG : Konfiden memilih warna

 

Assalamualaikum semuaaaa….

 

Alhamdulillah aku masih bernafas di muka bumi Allah ini (dah aku ni kenapa?). Okay tak banyak yang aku nak menaip kat sini. Ramai yang tanya aku pasal konfiden ke tak nak pilih tudung yang mempunyai warna-warna terang dan menyerlah.

Hmmm aku tak reti nak cakap macam mana, korang tengok lah vlog aku dengan kawan aku ni okay?

 

 

Haaaa so korang fikirlah sendiri. Kahkahkah! Macam kejam pulak kan kan kan? Okaylahhh terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi menonton :)

Bye bye!!

 

 

sign NISA


13 comments:

  1. pergh...ade vlog tuh...bgus2....

    jom baca dan bg pendapat
    Kisah Ibu Yang Sempurna

    ReplyDelete
  2. alorhh
    npe xley tengok ni?
    bru bersemangat nak bukak
    --"


    MY LATEST ENTRY

    ReplyDelete
  3. wah wahhh, dah stat ber-Vlog yee, hehe =)

    ReplyDelete
  4. haha..da tgok da..kwn nisa tuh comel sgt2 la..kim slm kt dia taw..

    ReplyDelete
  5. tak reti nak wat vlog.
    kagum dgn vloggers.
    :)

    ReplyDelete
  6. 4 kali pusing pusing, pause play vid nyh, aker nye leyh tgk smpai abes gak, hmm, pas tgk vid td, arap x jadik 'pokok' lagi lah ! hehe

    ReplyDelete
  7. OH SANGAT DAMN GOJES SAMPAI RASA NAK TENGOK LEBIH DARI SEPULUH KALI OH.ASAL COMEL SANGAT DALAM VIDEO NI ? :D

    ReplyDelete
  8. kalo aku ...beli aje...peduli ape warne... sbb besenye org pmpn ni ade warne mcm2.... xpyh nk tkt tak match ke ape2.... "contra is cute" okay~

    ReplyDelete
  9. Assalam...Nisa pleaz kirim salam kat aThirah...tgk dia jer dr tadi...

    v(^.^)v

    p/s:nyamuk gigit...

    ReplyDelete
  10. salam nisa..
    sore nisa mcm nera af9.serak2 basah gitew..hehe
    thanx for the tips ya dik..
    muaxx sket

    ReplyDelete
  11. betol tuh.. kena confident dgn kaler yg kiter nak pakai.. tp jgn serabot la kan.. :)

    biru pink memang sweet. :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay