Tuesday, July 12, 2011

VIDEO PROMO – Graduan Aspire 2011

 

Assalamualaikum semua!! Selamat pagi!

Wuhuuu semangat sikit aku (semangat la sangatttt). Badan aku masih lemau-lemau sebab aku tak tidur langsung satu malam. Semangat aku berkecai malam ni. Haiyahh haiyahh. Aku tengok video Maharaja Lawak Jambu dengan Jozan pon aku tak tahu camne nak gelak!

Oke abaikan part tuh! Aku menghadapi kesulitan untuk menghasilkan video, dan jugak tak punya banyak waktu untuk memikirkan idea-idea kreatif. Maka, hanya video simple ini yang mampu aku buat.

 

 

Kalau nak lebih puas menonton, sila klik di link ini http://1tube.my/xvideo/5353 . Nanti masa kat website 1tube tu, kat bawah video ni ada SHARE button. So kalau rajin klik lah ye. Kita sebar-sebar kan info okeyh!

 

Korang semua tu jangan lupa datang career fair ni tau! KITA JUMPA DI SANA!

 

 

sign NISA


8 comments:

  1. hahaha
    dah boleh jadi
    model iklan dahh...
    kita jumpe disana.
    haha =p

    ReplyDelete
  2. wah, kasut nisa tue yg xtahan.. :)

    ReplyDelete
  3. weee klu nisa jedi pengacara remaja kn best...^^

    ReplyDelete
  4. waah tahniah uitm!!!yeahhhh cayalahh!!amboi dpt kfc free hana pun nak!hee

    ReplyDelete
  5. pergh..ade bakat jadik pengacara ni....hu3..

    ni link entry terbaru majirashid
    Hadiah GA Nisa menaep da sampai!!

    ReplyDelete
  6. promo graduan aspire 2011 is a contest isn't it ??
    any bloggers can take part, rght ???

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay