Tuesday, July 26, 2011

Ternganga terkesima

 

Assalamualaikum semua..

Yeaa mood agak okay hari ni walaupun ada ketikanya mood itu kelaut sebentar tadi. Maka blog aku hari ini dihiasi dengan beberapa entry setelah kerajinan menaip berjaya aku kerah. Huahuaa macam puisi haktuih!

 

IMG_4446

Aku baru aje sampai di rumah ahad lepas, selepas pulang dari concert MTV World Stage. Fuhh penat! Aku tak stay sampai habis concert pon. Aku dah cukup puas terjerit-jerit bila Neon Tree perform. Sampai di pintu rumah aku dihulur dengan kotak ESPRIT. Uikkk???

 

IMG_4449

ESPRIT HOUSTON in Funky Pink (Spring/Summer 2011 Collection)

 

Bila naik ke bilik, dengan rakusnya aku buka kotak itu. Whooaaa memang ternganga dan terkesima kejap. Hahaha oke bukan sekejap, lama jugak. Hahahaa tak pernah aku dapat atau beli jam pink. COMEYL OUHH!!! Dah laa jam ni collection ESPRIT untuk 2011 ! Kire latest arr kan? Wargghhh menjerit kejakunan aku.

 

Aku amat-amati jam ni. Nasib baik lah bukan besi silver ke hape. More to plastic keras. So aku boleh pakai yeahh!! Aku suka aku suka. Sunggoh laa aku excited sebab aku pon dah lama tak berjam tangan.

 

IMG_4450

Tapi malangnya aku tak sempat ke kedai jam untuk potong tali jam. Almaklumlah pergelangan tangan aku ni kecikkk aje. Huahuaa.. So tak boleh pakai esok. Sedeyh! Kahkahkah. Takpelah…

 

Hikhikk.. nak sengih sengsorang boleh? Ni yang buat kasih sayang bertambah-tambah nih! Muah muah! Hahaha.. gedik kejap. Setiap kali jam berdetik setiap kali itu kau ada di ingatan. Wahh madah gitewwww *muntah*

 

 

Bye bye! Malam ni tidur senyum.

 

sign NISA


36 comments:

  1. wahh. untung la. comel jam =)

    ReplyDelete
  2. kiutnye pink..cecey sape yg bg ni..hee =)

    ReplyDelete
  3. madah yg last tu terbaik :P hehehe

    ReplyDelete
  4. jealous much! dahla esprit punya watch . dahla pink T_T . love ittt !

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya...
    Jeles betol la dapat jam cantik lagi berjenama gitu..
    Tapi warne pink la x bape nak suke.. Hehe

    ReplyDelete
  6. Wahh Untunglaa..
    JELES JELES JELES

    ReplyDelete
  7. waa. comeyy nya jam pink. sonok la kmoo ye ^^

    ReplyDelete
  8. hamboihhhh cam taw je sape yg bagi ? kekekek ;p

    ReplyDelete
  9. serius lawa.. dah la espirit..
    jeles2...hehehe

    ReplyDelete
  10. untunglah ada orang sayang !!!
    hak3

    ReplyDelete
  11. Ceyhh, sape bagi kat nisa tu! ;)

    ReplyDelete
  12. Wahh...seronoknye...!

    vsit here frm Egypt~

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. wow best nya dpat hadiah . mahal pulakk =D

    ReplyDelete
  14. cantiknyer! pink kaler! i like!
    jelez2..:p

    ReplyDelete
  15. wahhh~ pink ... shanteqnyer :)
    buat aty kasi erk? :)

    ReplyDelete
  16. nak kapel dgn aie gak la..hahaha

    ReplyDelete
  17. waa.. cemburu i.. hehehe.. cantik la jam tu..

    ReplyDelete
  18. ya allah cantiknye.. ni yg jeles ni..sob3

    ReplyDelete
  19. cantiknya jam tu.lama dah mengidam jam brand esprit ni

    ReplyDelete
  20. cinta hati bagilah tu..gedik gitu euww euuww..hehehe

    ReplyDelete
  21. kompem incik chenta hati yg bg..bestnye...<^_^>..

    ReplyDelete
  22. WAAH.UNTUNGNYA DIA DAPAT JAM ESPRIT CANTIK BARU GITEWWW :D

    ReplyDelete
  23. Adk nak jugak jam itu.. Ahaha~
    Gurau2.. Nice entry akk nisa ^_^

    ReplyDelete
  24. sma mcm cik fa..
    tp cik fa punya yg lama..
    kaler hitam

    ReplyDelete
  25. untungnyaaaaa. jam tangan idaman kalbu tuu ! waaaa, jealous ! :D

    ReplyDelete
  26. huyoo.. bestnye!! boleh pakai raya nih!! ♥

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay