Tuesday, July 26, 2011

Ternganga terkesima

 

Assalamualaikum semua..

Yeaa mood agak okay hari ni walaupun ada ketikanya mood itu kelaut sebentar tadi. Maka blog aku hari ini dihiasi dengan beberapa entry setelah kerajinan menaip berjaya aku kerah. Huahuaa macam puisi haktuih!

 

IMG_4446

Aku baru aje sampai di rumah ahad lepas, selepas pulang dari concert MTV World Stage. Fuhh penat! Aku tak stay sampai habis concert pon. Aku dah cukup puas terjerit-jerit bila Neon Tree perform. Sampai di pintu rumah aku dihulur dengan kotak ESPRIT. Uikkk???

 

IMG_4449

ESPRIT HOUSTON in Funky Pink (Spring/Summer 2011 Collection)

 

Bila naik ke bilik, dengan rakusnya aku buka kotak itu. Whooaaa memang ternganga dan terkesima kejap. Hahaha oke bukan sekejap, lama jugak. Hahahaa tak pernah aku dapat atau beli jam pink. COMEYL OUHH!!! Dah laa jam ni collection ESPRIT untuk 2011 ! Kire latest arr kan? Wargghhh menjerit kejakunan aku.

 

Aku amat-amati jam ni. Nasib baik lah bukan besi silver ke hape. More to plastic keras. So aku boleh pakai yeahh!! Aku suka aku suka. Sunggoh laa aku excited sebab aku pon dah lama tak berjam tangan.

 

IMG_4450

Tapi malangnya aku tak sempat ke kedai jam untuk potong tali jam. Almaklumlah pergelangan tangan aku ni kecikkk aje. Huahuaa.. So tak boleh pakai esok. Sedeyh! Kahkahkah. Takpelah…

 

Hikhikk.. nak sengih sengsorang boleh? Ni yang buat kasih sayang bertambah-tambah nih! Muah muah! Hahaha.. gedik kejap. Setiap kali jam berdetik setiap kali itu kau ada di ingatan. Wahh madah gitewwww *muntah*

 

 

Bye bye! Malam ni tidur senyum.

 

sign NISA

36 comments :

~naddy~ said...

wahh. untung la. comel jam =)

Dea said...

sapa yang bagi tu??..:P

GnieSyazni said...

kiutnye pink..cecey sape yg bg ni..hee =)

Wadi AR said...

haa sape bg nisa

diyan said...

madah yg last tu terbaik :P hehehe

Siti Nadzirah Zakariah said...

gila comel jam pink !

marfieyra said...

jealous much! dahla esprit punya watch . dahla pink T_T . love ittt !

Ms Bery said...

Wah bestnya...
Jeles betol la dapat jam cantik lagi berjenama gitu..
Tapi warne pink la x bape nak suke.. Hehe

aiman said...

best gilo..haha..

IEQAH said...

Wahh Untunglaa..
JELES JELES JELES

beLLa said...

waa. comeyy nya jam pink. sonok la kmoo ye ^^

eyna lollipop said...

nice.. :)

saya bukan tomato said...

hamboihhhh cam taw je sape yg bagi ? kekekek ;p

nuruashia ♥ said...

sape kasi tuu??

OnlyZul said...

serius lawa.. dah la espirit..
jeles2...hehehe

unclechungho said...

untunglah ada orang sayang !!!
hak3

tiefazatie said...

best gle!serius cun abes!

Ain SSB said...

Ceyhh, sape bagi kat nisa tu! ;)

fadlisabri said...

Wahh...seronoknye...!

vsit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com

Zharif Azis said...

wow best nya dpat hadiah . mahal pulakk =D

mysara said...

cantiknyer! pink kaler! i like!
jelez2..:p

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ pink ... shanteqnyer :)
buat aty kasi erk? :)

fiey said...

gwang oOH..HAHAHA

Ujang9897 said...

nak kapel dgn aie gak la..hahaha

saharinasaharudin said...

wahhh,cun!pinky plak tu :)

eton said...

waa.. cemburu i.. hehehe.. cantik la jam tu..

0nenanina Vanilla said...

ya allah cantiknye.. ni yg jeles ni..sob3

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

cantiknya jam tu.lama dah mengidam jam brand esprit ni

SiBudakKurus said...

cinta hati bagilah tu..gedik gitu euww euuww..hehehe

TeAqArH said...

kompem incik chenta hati yg bg..bestnye...<^_^>..

Izyan Masri said...

WAAH.UNTUNGNYA DIA DAPAT JAM ESPRIT CANTIK BARU GITEWWW :D

Syafiq_Elf said...

Adk nak jugak jam itu.. Ahaha~
Gurau2.. Nice entry akk nisa ^_^

cik fa said...

sma mcm cik fa..
tp cik fa punya yg lama..
kaler hitam

saiazuan said...

waaah jam :)

mira nordin said...

untungnyaaaaa. jam tangan idaman kalbu tuu ! waaaa, jealous ! :D

che sakinah said...

huyoo.. bestnye!! boleh pakai raya nih!! ♥