Sunday, July 3, 2011

Teringin jugak…..

 

Assalamualaikum semua…

 

Haiyahhh membuak-buak nafsu aku melihatkan hadiah-hadiah yang awesome nih! Kalau tak menang hadiah utama pun, at least kalau boleh nak lah merasa dapat plush toy yang kiut giler nak mampos tuh, tak pon flash drive yang takde jual kat mane-mane!!!

 

prizes-night-4

 

Huarrgghhh!!! Kalau bapakku cop duit setiap hari, takdelah aku mengidam sebegini rupa. KAHKAHKAH!!! Tapi aku bersyukur dengan apa aku ada. Hohooo.. TAPI kalau dah rezeki aku menang salah satu hadiah di atas manalah tahu kan? Kahkahkah!!

 

Nak iPad2 lorh! Hohooo kalau free siapa tak nak kan? Gila ke tak nak? Hahahaaa… Ye lah, kalau tak berapa nak kaya untuk beli sendiri, maka dapat free adalah perkara yang paling disyukuri!

 

Dengan join CHURP CHURP NIGHT RACE dari Nuffnang, korang pon berpeluang menang! Ohhh ye, aku join Churp Churp Night Race tau! Aku nak try la jugakkk. Hohooo… Jom sama-sama dengan aku menang barang best!

 

KLIK SINI

 

 

sign NISA

2 comments :

honey smile said...

hehe....cm best je hdiahnye..nak try gak la..

einz miszmessy said...

nak juga~huuuuuuuuu...suke nak kumpul pendrive tuh......