Friday, July 29, 2011

Segmen Jalan-jalan Cuci Mata bersama Firzara Collection

STICKY POST ENTRY FOR 24 HOURS - NEW ENTRY SILA SCROLL KE BAWAH :)
 
 
Assalamualaikum dan selamat pagi semua..
 
 
Alhamdulillah bernafas lagi kita hari ini ya. Syukur kepada Allah! Seperti yang aku dah canang-canangkan di wall fan page aku malam tadi, pagi ni aku nak ajak korang cuci taik mata tengok koleksi baju-baju muslimah. Jom jomm…
 
 
 
FC2
FIRZARA COLLECTION
Butik Online Muslimah Masa Kini
 
 
Yeahhhh hari ni kita terjah butik online yang menawarkan banyak pilihan baju muslimah. Semalam pun aku dah duk usha-usha koleksi dari Firzara Collection ni. Memang cantik-cantik.. Tak percaya?? Jom tengok!
 
 
 
1
 
Okay ni adalah sebahagian daripada koleksi tshirt dan blaus muslimah okay. Banyak warna yang menarik, corak yang tersendiri. Ada juga koleksi yang didatangkan khas dari tanah seberang Indonesia, tu yang ada blaus muslimah yang unik tuh!
 
 
 
 
230714_170923782965127_169964809727691_416858_4366764_n-tile
 
Dress dan pakaian yang up-to-date pon ade! Di Firzara Collection , banyak baju-baju yang dijual ni bersesuaian dengan fesyen muslimah masa kini. Jangan pulak korang tengok model nye tak bertudung bermakna baju tu tak boleh dipakai oleh muslimah ye. Heheheee…
 
 
 
 
250386_176867019037926_100001438888153_480009_296299_n[4]-tile
 
Selain blaus dan tshirt muslimah yang menjadi keutamaan, Firzara Collection ada jual pelbagai jenis pakaian yang memang cun dan sesuai untuk kita pakai sehari-hari. Macam-macam ada lah di Firzara Collection ni. Tak percaya? Pergi lah usha ye. Kuikuikui…
 
 
 
 
6852 (2)[29]-tile
 
Haaaa peminat maxi dress boleh lah melompat kegembiraan sebab di Firzara Collection pon banyak collection maxi dress yang pelbagai design dan warna-warna menarik! Kira nya, satu maxi dress tu ada banyak pilihan warna lah. So boleh lah pilih warna kegemaran korang.
 
 
 
 
262100_179514952106010_169964809727691_471119_365265_n-tile
 
Namanye lah online shop untuk muslimah kan.. Tak sah kalau tak ade jual shawl! Hewhewww…. Dah alang-alang tengah shopping baju, apa kata rembat shawl sekali? Hehehee boleh match kan dengan baju yang kita dah pilih tadi kan??
 
 
 
 
banner4
 
Ohh ye Firzara Collection ada website baru iaitu FIRZARA EXCLUSIVE. Di website baru ni, produk masih tak banyak, tapi korang boleh follow web ni untuk dapatkan sebarang update mengenai koleksi terbaru.
 
 
 
 
 
So ape terngaga lagi depan skrin ni? Jom ramai-ramai terjah :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sign NISA

5 comments :

Ayu Firzara said...

Alamakkk dear...maluuuuuuuuuuuu....hehe anyway tenkiuuuuu wahhhh grand gitu review nyerrrrrrrrr...huhuhuhu

cheqwa said...

jom terjah reramai!^_^

C i k P i p i T e m b a m said...

maxi dress tuu cun laa . :)

RIAN said...

the first picture, baju tu memang kecik kat pinggang or di pin kat blakang masa gamba diambil ?

=)

Eida Nadia said...

jom join http://eidanadiaabdrahim90.blogspot.com/2011/07/really-love-my-bff.html