Saturday, July 16, 2011

Segmen Jalan-jalan Cuci Mata bersama Dalila Ladies Shop

 

Assalamualaikum dan selamat malam semuaa…

 

Wahh kemain ceria semacam aku kan kan?? Malam ni ceria sebab kembali dengan segmen baru aku iaitu JALAN-JALAN CUCI MATA! Ohhh ye! Dah ada tab segmen JALAN-JALAN CUCI MATA. So kalau korang nak tahu online shop mana yang aku rekemen atau yang aku suka, boleh check kat situ ye?

 

Online shop pilihan hati kali ini ialah DALILA LADIES SHOP.

263738_245381382154652_195987363760721_1033011_3929678_n

 

Apa yang best kat Dalila Ladies Shop ni?? Aku punya lah usha dari petang tadi… berwarna-warni pilihan baju yang ada yeawww! Dalila Ladies Shop merupakan online shop yang baru bertapak dalam industri perniagaan online. Chewahhh kemain aku!

 

224116_222109957815128_195987363760721_923301_6274414_n-tile

Walaupun baru bertapak dalam industri perniagaan online, tapi bagi aku produk yang ditawarkan tidaklah begitu mengecewakan. Bagi aku, baju-baju yang ditawarkan mempunyai style simple and sweet.

 

264350_246932798666177_195987363760721_1039036_179092_n-horz

Kadangkala kita tak memerlukan dress atau blaus yang terlalu sarat untuk bergaya. For me, most of the time, simple is the best. Bila kita bergaya dengan ringkasnya, barulah nampak sweet! Do not trying too hard to mix and match everything you have in closet!

 

189461_203554656337325_195987363760721_774063_6751336_n-horz

Jadi tunggu apa lagi! Nanti stok baju yang sweet-sweet semua habis dikebas! Hehehee…

 

JOM KE Dalila Ladies Shop.

 

sign NISA

2 comments :

AZTIQAH said...

xdk org nk buat segmen jln2 cari mkn ke ha??
lapar la :)

Miss Dally said...

hai nisa ! thanks sgt2...sy baru je bace blog awk..

hee~ baru blk bercuti n xsmpt nk online...

nway,thankss sgt2 utk nisa kay...

jom pakat follow blog nisa yg besh ni :p